Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@moniatko13 - ahoj mojko, tak ako? boli ste? ako dopadol výlov vajok? len teraz pekne oddychuj a pekne sa pripravuj na transfer......posieláááááám zázračné vírusiky.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 :
@tinkatinulka ja som z pd a chodím d iscaru prvý pokus nevyšiel ide sa na druhý. Uvidím zatial sa nesťažujem. : Baby dnes ma doktor prekvapil to som si myslela že už nič nové nevymyslí že mám všetko preštudované z koníka 😀 😀 a darca to istí a on že koľko mi ostalo fositmonu ja že dosť takže budeme pichať mužovi tri krát a potom sa uvidí či sa spermošov pribudlo , alebo nie , o tom som ešte nepočula: 😅 😅 , tak dúfam že sa naštartujú a nabehnú v plnom počte 😀
@skaredekacatko Ahoj, no už asi skusame vsade a vsetko co sa da..bola si aj na iui?My máme oligotheratozoospermie, morfo 1% 😢
@tinkatinulka My mame zlu genetiku tak iui ani nemozeme absolvovat. 😀 zatial to bol moj prvy pokus uvidime co dalej. Ty si z ktorej casti pd?
@skaredekacatko Aha,byvame v Nit.Pravne.Nasa gen. celkom oka, iba moje mutacie
@tinkatinulka ahoj, my tiež skúšame všetky možné testy aby sme žistili prečo nemôžem donosiť dieťa. Ináč môj manžel je z Nitr. Pravna. Môžme dať niekedy stretko 🙂
@tinkatulka tam je dobre byvanie. My sme zatial na zaciatku tak som neni este zufala.
@gaga83 No to ano, ja som zo žiliny ale sem som sa pristahovala za laskou. 🙂
Máme zasebou 2x trpku stratu a už nechceme len tak nieco skusať.O dva tyždne budeme mať výsledky reprodukčnej imunologie tak to som zvedava čo prevratné tam bude.
@skaredekacatko Aj pol roka je už dobre na hlavu aby ti z toho nezacalo preskakovať.My sa moríme už skoro 2 roky a sú obdobia kedy rozmýšlam či to má zmysel.
ahojte baby chcem sa vas opytat ci robia v martine geneticke vysetrenia @skaredekacatko ty si to podstupovala v is care alebo nie? a ako to prebieha? dakujem vam
@ludinka nie to nas z iscaru poslali do m- genetik v martine hradi to poistovna len 30 eur sme doplacali v centre nas tam objednali a na vysledky sme cakali mesiac aj daco ale to preto lebo bolo leto a dovolenky.
@tinkatinulka ahoj, kde ste boli na tej reprodukčnej imunologii?? Kto vám dal doporučenie a hradí to poisťovňa??
Ahojte... chcela by som Vás iba povzbudiť... Mne dnes na obed volali výsledky krvi... a je to pozitívne :D
@gaga83 Na reprodukčnej sme boli v Prahe Podolí, poistovna prepláca smiešnu sumu a platili sme cca 8000 KC za rozšírený rozbor nas oboch, dlho sa caka na termín ale výsledky by mali byť okolo vianoc.Odporucali nám to v Car, že to môže byť príčina potratov..
ahojte babulky aj ja som na zaciatku tak tiez verime ze rok 2013 bude tehulkovy!tak drzkajte sa ....
Ahojte, poradte. Bola som na genetickom pohovore - nic nezistene, cakame 2 mesiace na vysledky krvy. Odtial ma poslali na hematologiu - pan doktor sa cudoval, co tam ja chcem , ale zobral mi krv a cakame 2 mesiace na vysledky. Co mi tieto vysledky mozu povedat? MM a zly spermiogram a vsetku chybu hadzali aj na genetike aj na hematologii nanho. Az mi je ho luto. Co sa mozem z vysledkov krvy dozvediet?
@stella25 ahoj, tak u mna napr. nasla hematologia; zrazanie krvy preto si musim pichat fraxiparin od zaciatku stimulacie. Ak by som ostala tehotna tak cele tehotenstvo a potom az do ukoncenia sestonedelia. Vacsinou ak su zle vysledky tak sa nezvyknu uz potom menit aj ked sa samozrejme kontroluju pravidelne. Hormony, ktore si pichame podporuju viac zrazanlivost krvy, aspon mne to tak bolo vysvetlene, preto ju treba riedit ak su zle vysledky. Vraj to ma kazdy druhy clovek v dnesnej dobe a o tom nemusi vediet.

@pempusik ahoj, drzim mooooooooooooooooooc palce 😉