icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

anika142
5. dec 2012

@pempusik ahoj, drzim mooooooooooooooooooc palce 😉

stella25
5. dec 2012

@pempusik to moze byt celkom sranda, ze dnes musime a hotovo 🙂) drzim palce

pempusik
5. dec 2012

@anika142 dakujem, moja, dufam, ze sa nestretneme v mt, ale ked sa to podari,t ak dame stretko tuto v ke 🙂

pempusik
5. dec 2012

@stella25 no, to ti poviem, manzel uz dom acakal pripraveny 🙂. ale zasa je to dost blbe. teraz planujeme lyzovacku, tak mi drahy vravi, aby som si popozerala terminy, ze kedy musim pichat injekcie, ze kedy mozeme ist. :(

sony44
5. dec 2012

@moniatko13 - ahoj mojko, tak ako? boli ste? ako dopadol výlov vajok? len teraz pekne oddychuj a pekne sa pripravuj na transfer......posieláááááám zázračné vírusiky.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 :

skaredekacatko
5. dec 2012

@tinkatinulka ja som z pd a chodím d iscaru prvý pokus nevyšiel ide sa na druhý. Uvidím zatial sa nesťažujem. : Baby dnes ma doktor prekvapil to som si myslela že už nič nové nevymyslí že mám všetko preštudované z koníka 😀 😀 a darca to istí a on že koľko mi ostalo fositmonu ja že dosť takže budeme pichať mužovi tri krát a potom sa uvidí či sa spermošov pribudlo , alebo nie , o tom som ešte nepočula: 😅 😅 , tak dúfam že sa naštartujú a nabehnú v plnom počte 😀

tinkatinulka
5. dec 2012

@skaredekacatko Ahoj, no už asi skusame vsade a vsetko co sa da..bola si aj na iui?My máme oligotheratozoospermie, morfo 1% 😢

skaredekacatko
5. dec 2012

@tinkatinulka My mame zlu genetiku tak iui ani nemozeme absolvovat. 😀 zatial to bol moj prvy pokus uvidime co dalej. Ty si z ktorej casti pd?

tinkatinulka
5. dec 2012

@skaredekacatko Aha,byvame v Nit.Pravne.Nasa gen. celkom oka, iba moje mutacie

gaga83
5. dec 2012

@tinkatinulka ahoj, my tiež skúšame všetky možné testy aby sme žistili prečo nemôžem donosiť dieťa. Ináč môj manžel je z Nitr. Pravna. Môžme dať niekedy stretko 🙂

skaredekacatko
5. dec 2012

@tinkatulka tam je dobre byvanie. My sme zatial na zaciatku tak som neni este zufala.

tinkatinulka
6. dec 2012

@gaga83 No to ano, ja som zo žiliny ale sem som sa pristahovala za laskou. 🙂
Máme zasebou 2x trpku stratu a už nechceme len tak nieco skusať.O dva tyždne budeme mať výsledky reprodukčnej imunologie tak to som zvedava čo prevratné tam bude.

tinkatinulka
6. dec 2012

@skaredekacatko Aj pol roka je už dobre na hlavu aby ti z toho nezacalo preskakovať.My sa moríme už skoro 2 roky a sú obdobia kedy rozmýšlam či to má zmysel.

gaga83
6. dec 2012

@pempusik ahoj drzim ti palce aby to vyslo 🙂

ludinka
6. dec 2012

ahojte baby chcem sa vas opytat ci robia v martine geneticke vysetrenia @skaredekacatko ty si to podstupovala v is care alebo nie? a ako to prebieha? dakujem vam

skaredekacatko
6. dec 2012

@ludinka nie to nas z iscaru poslali do m- genetik v martine hradi to poistovna len 30 eur sme doplacali v centre nas tam objednali a na vysledky sme cakali mesiac aj daco ale to preto lebo bolo leto a dovolenky.

gaga83
6. dec 2012

@tinkatinulka ahoj, kde ste boli na tej reprodukčnej imunologii?? Kto vám dal doporučenie a hradí to poisťovňa??

pempusik
6. dec 2012

@gaga83 dakujem 🙂

hanka_h
6. dec 2012

Ahojte... chcela by som Vás iba povzbudiť... Mne dnes na obed volali výsledky krvi... a je to pozitívne :D

tinkatinulka
6. dec 2012

@gaga83 Na reprodukčnej sme boli v Prahe Podolí, poistovna prepláca smiešnu sumu a platili sme cca 8000 KC za rozšírený rozbor nas oboch, dlho sa caka na termín ale výsledky by mali byť okolo vianoc.Odporucali nám to v Car, že to môže byť príčina potratov..

gaga83
6. dec 2012

@hanka_h gratulujem, konečne dobrá správa

anika142
6. dec 2012

@hanka_h gratulujem, tak nas tu vsetky nakaz virusikmi

pempusik
7. dec 2012

@hanka_h gratulujem 🙂

majda12
9. dec 2012

ahojte babulky aj ja som na zaciatku tak tiez verime ze rok 2013 bude tehulkovy!tak drzkajte sa ....

anika142
9. dec 2012

@majda12 ahoj, tak drzim palceky, a snad pride nase predsavzatie v roku 2013 do narucia. 😉

stella25
12. dec 2012

Ahojte, poradte. Bola som na genetickom pohovore - nic nezistene, cakame 2 mesiace na vysledky krvy. Odtial ma poslali na hematologiu - pan doktor sa cudoval, co tam ja chcem , ale zobral mi krv a cakame 2 mesiace na vysledky. Co mi tieto vysledky mozu povedat? MM a zly spermiogram a vsetku chybu hadzali aj na genetike aj na hematologii nanho. Az mi je ho luto. Co sa mozem z vysledkov krvy dozvediet?

cikyta
12. dec 2012

@stella25 A už si bola niekedy tehotná ? Na genetike vám povedali čo presne ?

anika142
12. dec 2012

@stella25 ahoj, tak u mna napr. nasla hematologia; zrazanie krvy preto si musim pichat fraxiparin od zaciatku stimulacie. Ak by som ostala tehotna tak cele tehotenstvo a potom az do ukoncenia sestonedelia. Vacsinou ak su zle vysledky tak sa nezvyknu uz potom menit aj ked sa samozrejme kontroluju pravidelne. Hormony, ktore si pichame podporuju viac zrazanlivost krvy, aspon mne to tak bolo vysvetlene, preto ju treba riedit ak su zle vysledky. Vraj to ma kazdy druhy clovek v dnesnej dobe a o tom nemusi vediet.

pempusik
12. dec 2012

@anika142
@stella25 baby, ja sa mozno tak blbo spytam, ale tie vselijake mutacie, co robili krvne testy v iscare, tam nezistuju zrazanlivost krvi?

anika142
12. dec 2012

@pempusik fu tak ja osobne netusim. U mna automaticky chceli aj hematologicke vysetrenie na tu zrazanlivost, a kedze som ich uz mala tak chceli po mne vysledky takze mozno to nerobia ale netusim.