icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

kuspitka
27. jan 2013

@poppy28 len ,keby ma to hlava nebolela.idem dohackovat papuce

anika142
27. jan 2013

@poppy28 sak to ja by som aj pokusanie testovat mala ale strasne sa bojim vysledku. Ja ked som isla na 1.IVF vobec som netestla a nechala sa prekvapit krvou, ostatok som testovala ale nikdy ne skor ako na 9ty den.
Ty kedy ides na vklad? Ci si uz bola? akosi sa nepamatam.

e.l.i
27. jan 2013

@anika142
@kuspitka
jaj dievcata... mne idu tak pomaly tie dni.. ...ja asi budem testovat skorej uz na 12 den.... ked som bola tehu tak sa mi uz dusikovia ukazali na 10DPO.. 😉 tak verim ze sa mi ukazu znova.... 🙂 Inak objednala som si testy z ebay naschval v piatok.. pridu mi za nejakych 8-10 dni a to je akurat.. musela som to takto poriesit.. lebo ja sa priznam ze som v tomto hrozna.. ked uz doma nejaky mam tak uz musim vyskusat.. u mna trpezlivost vobec nefunguje.. 😀
Inak ja sa necitim nijak.. akurat len to ze som unavena-ale to je z utrosu.. takze sa mi zda ze sa historia z juna opakuje... 😉 uvidime lebo v tedy som som sa necitila nijak len na 9DPO som mala bolesti som myslela ze sa mi v momente mrcha spusti a to bolo zrejme vtedy zahniezdovanie. 😉

e.l.i
27. jan 2013

@kuspitka a ked nam to vide.. tak mi budeme spolu rodit v Rimavskej Sobote... lebo ja som z RS 😉 😀

anika142
27. jan 2013

@e.l.i aj mne to ide strasne pomaly, aj ja chcem na 12ty den testovat, a ty si ktory den po vklade?

anika142
27. jan 2013

@e.l.i aha pozeram ze si po iui, tak drzim palce.

rojica
27. jan 2013

@anika142 no tak moja to by sa musel stať ale strašne veľký zázrak v našom pripade, alebo potom už len chlapa vymeniť 😀 a neboj moja aj keď sa obavas robiť si test aj tak to dopadne pozitívne, ale ak sa na to ešte necitis tak to neries ja viem, že si už netrpezlivá vsak ktorá nie sme vsakze.....a ešte je aj tak na to čas nie? Dneska si 5 deň po vklade ak sa nemýlim.....

rojica
27. jan 2013

@pempusik ja ho tiež mám začať brať od 3ho dňa...juuuuuuj keby to už tak bolo...🙂a neboj určite krásne porastú pekne im dohováraj aby sa snažili....😉

anika142
27. jan 2013

@rojica dnes som len 4ty den co je este moooc skoro

rojica
27. jan 2013

@anika142 jáaaaaaaaaj moja tak to hej ešte je na to skoro......ja viem aké to je ťažké tomu odolať.....ja som to raz vyskúšala testovať po IUI na 4 deň síce tam bol duch, ale to bolo ešte s pregnylu a to sklamanie veľmi bolelo a odvtedy som si povedala, že to robiť nebudem počkám si pokiaľ nepôjdem na krv......ale u teba to bude iné ty si čoskoro nájdeš // 😉

pempusik
27. jan 2013

@rojica
@anika142 ja veru neviem vyckat s testovanim. vacsinou vydrzim tak do 10dpo 😀

e.l.i
27. jan 2013

@anika142 ja som po IUI mam 4 den.. 😉

rojica
27. jan 2013

@pempusik ja som tiež bola taká, ale už som si povedala, že to nebudem robiť lebo vždy my ukazalo len jednu čiarku ja neviem asi my v lekární predali zle testy 😀 určite boli po záruke lebo nie a nie ukázať dve // ☹

rojica
27. jan 2013

@e.l.i ahoj a ako sa cítiš?

e.l.i
27. jan 2013

@anika142
@kuspitka
@rojica
@pempusik
baby boli tu uz nejake baby co im vyslo prve iui... vy ste ho tiez skusali....?... lebo ja stale chcem mysliet pozitivne... len sa bojim sklamania.. tak asi potrebujem nejaky priklad ktory ma nakopne...

anika142
27. jan 2013

@e.l.i tak potom si bola v stredu kedy ja.

rojica
27. jan 2013

@e.l.i ahoj ja som po 3 neúspešných IUI vo februári ma čaká už 4te, ale poznám babenky ktorým to vyšlo na prvý krát a niektoré dokonca čakajú dvojičky tak neboj tentokrát vám to vyjde a budete sa tešiť s tehulkovania do úplného konca......

e.l.i
27. jan 2013

@rojica no nijako.. nejak nesledujem nejake zmeny, jedine ze mam nejake tlaky v prsiach..sem tam.. ... aaalle to by bolo az prilis skoro, asi sa prilis pozorujem.. pri nevydarenom tehulkovstve som zacala fakt zmeny citit len od 9DPO, ., aj to som vtedy este netusila o co ide.. lebo len mrchovske bolesti som citila.... a od toho 18DPO som mala nevolnosti... Cize mi ostava len cakat a cakat.. 😝

e.l.i
27. jan 2013

@anika142 hej ja som tam bola rano na 9-tu a o 11 h. som mala iui 🙂

rojica
27. jan 2013

@e.l.i a prvé mimi sa vám podarilo prirodzene? A inak na stránke IUI by si sa dozvedela viac tam je aj tabuľka úspešných IUI tak kukni aby ta to inšpirovalo.....🙂

e.l.i
27. jan 2013

@rojica ja sa len tym utesujem.. ze nam sa podarilo pri prvom planovanom styku uz oteho.. tak urcite aj prve iui tak dopadne,,, toto je moje heslo tychto dvoch tyzdnov 😀

anika142
27. jan 2013

@e.l.i no mne robil doktor vklad o 12:35, 🙂

rojica
27. jan 2013

@e.l.i no presne tak to čakanie sa u nás pomaly stáva koníčkom lebo stále na niečo len čakáme....☹...držím ti palce aby to dobre dopadlo.....🙂

e.l.i
27. jan 2013

@rojica hmm posles mi link .. nejak neviem najst

rojica
27. jan 2013

@e.l.i určite to dobre dopadne neboj.....a kde chodis do centra?

e.l.i
27. jan 2013

@rojica jjaj veru.. ja som cakala rok a dva mesiace.. ked som sa dostala do MT, vtedy sme mali 1 PPS a zazrak sa stal... no netrval dlho... 😠 no a teraz je uz pol roka od missedu a zase len cakame ... a cakame..ale teraz sme uz na rade... 😉

e.l.i
27. jan 2013

@rojica do Iscaru MT

rojica
27. jan 2013

@e.l.i a čoskoro sa aj dočkáte vytúženého sna......inak som ti napísala aj z tej stránky dúfam, že ti to prišlo niekedy som aj ja bola v tej tabuľke ale potom som tam prestala chodiť nerobilo my to dobre keď som tam videla tie pozitívne správy......☹

e.l.i
27. jan 2013

@rojica hmm... chapem ta... ja som od juna zrusila aj konika.. lebo ked som videla komentare od temy marcoviek.. tam som patrila aj ja.. tak viem ako to nerobi dobre..
Posledne dva tyzdne boli pre mna dost kriticke... a tak som sa rozhodla ze sa sem vratim..do temy kde baby prezivaju to iste co ja... 😉

kuspitka
27. jan 2013

@e.l.i laurita ma dobre testy mohla si kupit u nej.
To by bolo super ,keby sme spolu rodili