Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@anika142
@kuspitka
jaj dievcata... mne idu tak pomaly tie dni.. ...ja asi budem testovat skorej uz na 12 den.... ked som bola tehu tak sa mi uz dusikovia ukazali na 10DPO.. 😉 tak verim ze sa mi ukazu znova.... 🙂 Inak objednala som si testy z ebay naschval v piatok.. pridu mi za nejakych 8-10 dni a to je akurat.. musela som to takto poriesit.. lebo ja sa priznam ze som v tomto hrozna.. ked uz doma nejaky mam tak uz musim vyskusat.. u mna trpezlivost vobec nefunguje.. 😀
Inak ja sa necitim nijak.. akurat len to ze som unavena-ale to je z utrosu.. takze sa mi zda ze sa historia z juna opakuje... 😉 uvidime lebo v tedy som som sa necitila nijak len na 9DPO som mala bolesti som myslela ze sa mi v momente mrcha spusti a to bolo zrejme vtedy zahniezdovanie. 😉
@anika142 no tak moja to by sa musel stať ale strašne veľký zázrak v našom pripade, alebo potom už len chlapa vymeniť 😀 a neboj moja aj keď sa obavas robiť si test aj tak to dopadne pozitívne, ale ak sa na to ešte necitis tak to neries ja viem, že si už netrpezlivá vsak ktorá nie sme vsakze.....a ešte je aj tak na to čas nie? Dneska si 5 deň po vklade ak sa nemýlim.....
@anika142 jáaaaaaaaaj moja tak to hej ešte je na to skoro......ja viem aké to je ťažké tomu odolať.....ja som to raz vyskúšala testovať po IUI na 4 deň síce tam bol duch, ale to bolo ešte s pregnylu a to sklamanie veľmi bolelo a odvtedy som si povedala, že to robiť nebudem počkám si pokiaľ nepôjdem na krv......ale u teba to bude iné ty si čoskoro nájdeš // 😉
@rojica no nijako.. nejak nesledujem nejake zmeny, jedine ze mam nejake tlaky v prsiach..sem tam.. ... aaalle to by bolo az prilis skoro, asi sa prilis pozorujem.. pri nevydarenom tehulkovstve som zacala fakt zmeny citit len od 9DPO, ., aj to som vtedy este netusila o co ide.. lebo len mrchovske bolesti som citila.... a od toho 18DPO som mala nevolnosti... Cize mi ostava len cakat a cakat.. 😝
@rojica hmm... chapem ta... ja som od juna zrusila aj konika.. lebo ked som videla komentare od temy marcoviek.. tam som patrila aj ja.. tak viem ako to nerobi dobre..
Posledne dva tyzdne boli pre mna dost kriticke... a tak som sa rozhodla ze sa sem vratim..do temy kde baby prezivaju to iste co ja... 😉

@poppy28 len ,keby ma to hlava nebolela.idem dohackovat papuce