icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

anika142
31. jan 2013

@kuspitka aj ja tebe mooooc,

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 uvidime..idem hackovat malej saty a uvidim ,ako to bude..

anika142
31. jan 2013

@kuspitka tak drzim palce, nech sa podaria, a urcite sa podari aj to co nosis pod srdieckom 😉

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 moja bodaj by si mala pravdu,ale co raz menej uz verim.okrem bolesti mi nic nie je

pempusik
31. jan 2013

@anika142 paraaaada, pozerala som fotecku, tak na dnesnej to vidno pekne. Oni na tych testoch mozu pisat hocico, ze 5 dno po oplodneni uz vidno ciarku.... je to blbost, kazde telo je ine a pri kazdom tehu je ina hladina hcg. takze je mozne, ze dnesny test ti ukaze silnu ciarku, zajtrajsi slabsiu a furt budes tehu 🙂. ta kze je to na dobrej ceste 🙂

pempusik
31. jan 2013

@kuspitka este stale ta vsetko boli? hm, to je divne, nie? mala si to tak aj predtym?

kuspitka
31. jan 2013

@pempusik hej mala,ale teraz neviem ci je to dobre...
Stale mam pocit,ze mam v sebe pregnyl..

anika142
31. jan 2013

@kuspitka neboj ani mne nic nie je aj ked od vcera vecera sa mi raz zatocila hlava a dnes rano tiez, ale nemusi ti byt nic, mna sem tam pichnu vajecniky sem tam to citim ale vraj je to normalne, iny vklad co som mala tak som mala uz velmi pocit ze dostanem mrchu no teraz je to slabsie ako volakedy. Moja mama ked cakala sestru a o 2 roky mna ani nevedela ze je tehotna za obe tehotenstva sa jej vraj len raz zatocila hlava to je vsetko, kazde tehotenstvo je ine a telo je furt inak nastavene. Pooockaj bude s teba este tehulka. A nemysli uz na pregnyl aby si si to nevsugerovala, Asi si len viac opatrna po tolkych sklamaniach. Tak hlavu hore.

anika142
31. jan 2013

@pempusik no sak toho sa bojim ze trosku neskor ta druha ciarka tmavla, ale taka ista sa objavila hned ako vcera na tom prvom netmavla potom uz vobec.

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 tak na teste sa pregnyl neda vsugerovat...

anika142
31. jan 2013

@kuspitka hej ja viem ale co ak je to uz babo a nie pregnyl, kedy si zacala s testami?

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 na 5den a stale po zaschnuti rovnaka,ako 5den mozno kus slabsia...uvidi uzbudem testovat len v nedelu a potom v pondelok idem k lekarovi.

anika142
31. jan 2013

@kuspitka uz v pondelok ides k lekarovi?

anika142
31. jan 2013

@kuspitka nemala by si ist na krv az na 14ty den?

pempusik
31. jan 2013

@anika142 no minimalne je to zaujimave, ze oba testy boli rozdielne po zaschuti 🙂. takze si myslim, ze je to tam 🙂

anika142
31. jan 2013

@pempusik no dufam ze je to tam a ze je to vporiadku,, no uvidime podla tabuliek co som videla tak dnesny a zajtrajsi den by malo byt hcg rovnake a to bolo takze snad je to ok.

anika142
31. jan 2013

@pempusik ale stale su to len tabulky.

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 ked dom dostala papiere tam bolo na 12den,ale to idem len ku mojmu gynekologovi...

anika142
31. jan 2013

@kuspitka no ved 12 ty den mas v utorok den transferu sa nerata. Ja skor ako v stredu nejdem aj ked zavolam do Martina v pondelok ak ten test bude pozitivny. Lebo neviem ci nebudu chciet urobit sono tak mozno pojdem do Martina ak bude negat. tak pojdem len ku mojmu tu v KE. No ked bude pozit. tak aj tak mi dojde utrogestan tak budem potrebovat recept.

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 moj muz ma cas len v pondelok preto idem.nechcem ist do centra,ked nebudem mat dve naco..

pempusik
31. jan 2013

@anika142 no jasne, na tabulky sa mozeme vykaslat 🙂. No a nemozes ist na krv k svojmu, este predtym, ako pojdes do martina a potom sa s nimi dohodnes, ze prides a rovno ti urobia usg?

anika142
31. jan 2013

@kuspitka hej jasne, chapem.

anika142
31. jan 2013

@kuspitka ta ty to budes vediet skor ako ja

anika142
31. jan 2013

@pempusik teoreticky aj to by bolo mozne, ale moj ma v stredu len poradnu pre tehotne a neviem ci by ma zobral, No ja by som sla aj dnes keby to bolo mozne. No urobim si test v pondelok ak tam budu // nech uz su akekolvek tak zavolam do centra a opytam sa co dalej. Neviem ci z centra nebudem mat skor vysledok ako od mojho gynekologa. Neviem ako to jemu bude trvat. A na sone otazne je ci vobec nieco uvidia ale asi hej ked maju take postupy.

anika142
31. jan 2013

@pempusik mozno by som sla k mojmu uz aj v utorok. no uvidime

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 este neviem co povie manzel,ze kedy bude mat cas...6.2 ma mi prist mms

pempusik
31. jan 2013

@anika142 no jasne, ale ak mas v pohode lekara, tak ti bude ochotny zobrat krv a mozno budu vysledky skoro. no v kazdom pripade urcite treba dat vediet do mt a oni ti uz odpisu, kedy mas prist 🙂

anika142
31. jan 2013

@kuspitka no ja mam rozhodenu menstruaciu moj cyklus je od 26 do 36 cize teoreticky som mohla dostat aj vcera a ona nechodi, takze moze prist kedykolvek ale bolesti nemam co zvyknem mat, akurat ma straaaasne prsia bolia v noci sa budim na bolest ked si prilahnem, a mam zvacsene dvorce a tmavsie ako volakedy no moze to robit estrimax ale dufam ze to ten nie je ale moj drobec v brusku. 😉

anika142
31. jan 2013

@pempusik sak to uvidim co povedia v martine ze kedy mam prist a podla toho sa zariadim s gynekologom tu v KE. uvidime. Samozrejme ze jednoduchsie by bolo ist len ku mojmu tu v KE. Ale aj tak by som musela ist do Martina no uvidime podla terminov. 😉 Ja len pevne verim ze tam budem mat dovod ist. 😉

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 vnoci sa aj ja budim chodim cadto na wc,spodok boli,vcera kus prsia a krcok mam hore,ked si vkladam utrogestan tak ho ani necitim a stale som hladna