icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

kuspitka
1. feb 2013

@anika142 to som si myslela...

anika142
1. feb 2013

@kuspitka ta neviem ako inak si to cele vysvetlit,

kuspitka
1. feb 2013

@anika142 ani ja len takto,ze embrio je pomalsie a preto HCG ide pomalsie hore..

anika142
1. feb 2013

@kuspitka hej ale neboj rozbehne sa len mu nechaj cas.

kuspitka
1. feb 2013

@anika142 skada,ze tu sa neda kupit mamatest.

poppy28
1. feb 2013

@anika142 ja uz to mam teraz tiez tak ze ma potom svadi tak dufam ze nam to pomoze 🙂

poppy28
1. feb 2013

@anika142 mne povedali ze je to embrijko uplne rovnake aj po rozmrazeni tiez sa mi to zdalo divne ale hadam neklamu

anika142
1. feb 2013

@poppy28 aha tak neviem ako je to s tym embryami po rozmrazeni, nie som embryologicka aspon zatial. 😉 Ale hadam neklamu tak neviem. Jaaaaa som z toho jelen.

poppy28
1. feb 2013

to sme asi viacere 🙂 verime len tomu co nam povedia
@anika142

rojica
1. feb 2013

ahojte babenky zase som mala dlhé čítanie od vás, ale nevadí sú to veľmi príjemné témy ktoré potešia.... 🙂
a inak moja očakávaná mrcha práve dneska dorazila prišla o dva dni skôr ale to nevadí.....tak že v nedeľu začínam užívať clostil.... 😉 .....

e.l.i
1. feb 2013

@kuspitka toto som nasla aj ja teraz pred hodinou.. toto moze byt este pregnil.... a mam priznaky ako pri prvom teho?.... baby.. som z tohto mimo 😨

pempusik
1. feb 2013

@rojica waw, tak to je super 🙂

rojica
1. feb 2013

@pempusik no ja som tiež ostala prekvapená v noci ma chytili bolesti brucha tak už som vedela, že čo sa deje....tak že o 11 dní pôjdem na kontrolu a to my vychádza o týždeň v pondelok presne na moje narodky....tak dúfam, že ma aspoň potešia že vajká pekne narástli...ale nejdem ešte predbiehať..... 🙂

pempusik
1. feb 2013

@rojica mna to tiez chytilo v noci a o den skor 😀

rojica
1. feb 2013

@pempusik ty ideš už v pondelok na kontrolu?......ale u mňa je to dobre nemusím sa trápiť s rátaním dní keď že dneska je prvého...... 😀 ..ja som vždy mala s tým problém... 😒

poppy28
1. feb 2013

@rojica
@pempusik takze super baby o chvilku sa uz pridate aj vy tesim sa 🙂

skaredekacatko
1. feb 2013

Baby mali ste rozhadzany cyklus po neuspesnom ivf? Ja som mala menzes vzdy28 29 a teraz mi meska uz dva dni. Ivf sme absolvovali v novembri ale nebol ani vklad, embria neboli dobre. Mam ist teraz na iui a ako naschval mi menzes meska 😀

anika142
1. feb 2013

@skaredekacatko no samozrjeme ze po IVF mas rozhadzany cyklus, poznam baby co dostali menzes az na 63 DC ja som to zatial mala tak 45 DC. to je normalne po hormonoch.

skaredekacatko
1. feb 2013

@anika142 vdaka na vianoce mi to prislo v termine tak som sa aj potesila teda, ze tie hormony to niejak nepokazilu tak co uz prejavilo sa az teraz 😒

anika142
1. feb 2013

@skaredekacatko to moze byt aj zo stresu, alebo z toho ze by si ju chcela co najskor a na just neprichadza.

anika142
1. feb 2013

@skaredekacatko vies kazde telo je ine a kazde sa s tym inak vysporaduva. Ja mam za sebou par IVF a nikdy som nedostala skor az kym som vysadila utrogestan a potom jej to trvalo kym sa rozbehla a inym babam ked nevyjde IVF tak napriek tomu dostanu normalne. Co clovek to pripad. Takze trpezlivo cakat, a mozno to IUI nebude treba lebo si v tom 😉

skaredekacatko
1. feb 2013

@anika142 ved toto moj muz uz vcera namna ci beriem uz tabletky a ja ze este nie, a on ze co vsak som mala 😔 a ja ze nesur este ani mrcha nedosla.😀

skaredekacatko
1. feb 2013

@anika142 to by bolo aka haluz tento mesiac sme boli malo aktivny 😢 moj muz musel tuho uvazovat ci aj 😀 😀

anika142
1. feb 2013

@skaredekacatko nooo a mozno prave preto sa to podarilo 😉

anika142
1. feb 2013

@skaredekacatko sa neviete obaja dockat, to veeeelmi dobre poznam a asi kazda baba ktora to zaziva. Toto chce strasne vela trpezlivosti a vsetko sa nam zda ako keby minuta trvala hodinu. Ja tiez teraz tak cakam na pondelok nervozne.

skaredekacatko
1. feb 2013

@anika142 drzim ti palce ja verim ze raz sa mi to podari, ja este nepocitujem smutok kedze to bolo prvy krat po tretom mozno budem uz na prasky

anika142
1. feb 2013

@skaredekacatko no dufam ze je to na dobrej ceste, neviem ci si pozrela foto, tak sa potisku tesim tak dufam ze to aj krv potvrdi nie len tehu test.

anika142
1. feb 2013

@skaredekacatko aj ja tebe drzim palce, nech sa co najskor zadari. Najhorsie je na tom to ze ked sa uz po x pokusoch nedari tak clovek straca vieru ze sa to raz podari, no teraz som tu vieru opat ziskala kedze som si nasla prvy krat v zivote pozitivny tehu test.

skaredekacatko
1. feb 2013

Hej viem tak si myslim ze to mas uz tam 😀 uz sa v bruchu zoznamuje s mamou 😅

anika142
1. feb 2013

@skaredekacatko no to dufam, akurat sa bojim tej krvi ci to tam naozaj bude, trochu ma trapi ze tie ciarky sa sice objavuju uz v limite ale tmavnu az neskor, tak dufam ze je to ok. Podla bab vraj hej. Takze kazdy den robim testik. No uvidime co ma prist to pride.