icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
3. feb 2013

@anika142 máš pravdu veľa záleží na tom že ako ťa to centrum nadchne v MT my stačila jedna konzultácia s Gaťovou a hneď sme vedeli, že ideme ďalej.....a už teraz viem že do čoho ideme lebo keď sme začali chodiť do Blavy tak sme vôbec netušili že čo všetko to obnáša a na všetko som prikyvovala ako teliatko.... 😀 .....a to že či si mala vložiť dve alebo jedno tak to záležalo len a len od teba ako si sa na to cítila netreba dávať na rady druhých.....a teraz ste veľmi dobre urobili.....a drobčeka máte v brušku..... 🙂

poppy28
3. feb 2013

ahojte baby ako sa mate co nove ziadne zmeny?🙂mna chyta striedavo oblacno depka ci to vyslo mam take krce ako na menzes dufam ze mi nepride ako naposledy 😒

poppy28
3. feb 2013

@anika142 inak ja mam tiez pocit ze clovek by sa mal rozhodnut podla toho na kolko embrijok sa citi ci si da vlozit jedno dve ci tri, a tiez myslim ze ked telo nechce neuchyti sa ani jedno

rojica
3. feb 2013

@poppy28 a robila si si už aj testy? či počkáš len na krvičku?

poppy28
3. feb 2013

@rojica zatial nie mam dnes iba piaty den tak to asi nema vyznam ale chcem zajtra skusit jeden koli tomu pregnylu

rojica
3. feb 2013

@poppy28 jááááááj tak to je ešte naozaj skoro..... 🙂 ..ja už sa pomaly strácam, že ktorá je koľký deň.... 😒

anika142
3. feb 2013

@rojica no je to divny pocit ked som isla tam s tym ze chcem vlozit 2ks s inym sme ani neratali, no potom prisla embryologicka a ta reku ze 1ks a potom este doki a ten ze 1ks. A moj mm ze 1ks a ja som mala hlavu niekde inde, nevedela som sa rozhodnut ale dala som na mm, reku dobre. A potom som prisla domov a som lutovala ze len 1 ks neviem preco ale neprislo mi to OK, ale asi je. 😉

poppy28
3. feb 2013

@rojica to nic ved aj ja mam v tom niekdy chaos ale teraz si uz celkom pamatam prvy krat som v tom mala vacsi chaos ja som isla tyzden po anike tak som pozadu o tyzden 🙂

anika142
3. feb 2013

@poppy28 chapem ze ta chytaju depky no teraz nesmu, nedovol im vyhrat. Aj ked sa to lahko pise a tazko kona. Hlavu hore, ja by som tiez spravila kvoli pregnylu test.

poppy28
3. feb 2013

@anika142 no nakoniec si asi urobila dobre to bol osud 🙂

poppy28
3. feb 2013

@anika142 uz som si dnes kupila tak zajtra rano to otestujem som uz od pichnutia 12 dni zajtra bude 13 takze by mal byt biely vsak?

rojica
3. feb 2013

@anika142 verím ti že to bolo ťažké rozhodovanie sa že koľko vložiť, ale nechala si rady na odborníkov a aj na skvelého mužíka a teraz je to naozaj OK že ste sa rozhodli správne....a máte v brušku malého drobčeka....juuuuuuuj už sa neviem dočkať keď my ukážeš fotku s drobčekom.....🙂

rojica
3. feb 2013

@poppy28 tak teba o týždeň čaká taká istá skvelá správička ako aniku.... 🙂 ....

anika142
3. feb 2013

@rojica joooj, to je este daleko na foto s drobcom, ale taka foto s drobcom v brusku aj ja sa neviem dockat, no budem sa tesit uz len ked mi oznamia tu krvicku a potom sa pojde dalej, ale neboj nezabudnem na vas babulky a pochvalim sa fotkami postupne. 😉

poppy28
3. feb 2013

@rojica no to by bol najkrajsi darcek na valentyna ked beriem do uvahy ze sme sa vtedy zoznamili aj s muzom 🙂 bola by to krasna dvojita oslava 🙂 ale nechcem sa na to moc namotat lebo sa bojim ako to dopadne aby som nebola moc sklamana

rojica
3. feb 2013

@anika142 ale ja som myslela foto s drobcom v brušku..... 😉

rojica
3. feb 2013

@poppy28 neboj sa určite to dobre dopadne treba len tomu veriť, že to tak bude..... 🙂....držím vám moc moc palce....

anika142
3. feb 2013

@rojica aha, ta vidis uz mi z toho ....., ze mi nedochadza 😀 😀 😀 . ale bude aj to urcite 😉

poppy28
3. feb 2013

@rojica dakujem si zlata potom budeme my teba zase povzbudzovat 🙂
@anika142 anika a ty mas nejake priznaky? a od kedy ti to asi zacalo ja citim zatial len tlak v prsiach a v podbrusku ale to som mala aj prvy krat a bolo to z utrosu tak tomu neprikladam ziadnu vahu 😒

poppy28
3. feb 2013

boze valentyn ze tvrde Y teraz kukam ako puk na to ze uz ani pisat neviem 🙂

rojica
3. feb 2013

@anika142 no tak to dúfam, že nás budeš postupne informovať ako malý krásne rastie a má sa v brušku dobre.... 🙂

rojica
3. feb 2013

@poppy28 aj ja ďakujem budem to veru potrebovať..... 🙂 ....

poppy28
3. feb 2013

@rojica no to asi vseky potrebujeme 🙂 ale bude to ok verim tomu neboj sa

rojica
3. feb 2013

@poppy28 ale ty aj s anikou to už máte isté..... 😉 ....už to len dotiahnúť do šťastného konca..... 🙂

poppy28
3. feb 2013

@rojica no ja este nie 🙂 ja len cakam ci sa to podarilo ale zatial neviem nic moze to dopadnut aj naprd ale som rada ze sme zase v tom kolotoci a nieco sa aspon deje ty si ako na tom uz mas ten menzes? a ides na iui ci ivf

rojica
3. feb 2013

babenky dobre sa my tu s vami píše, ale už budem musieť ísť pomaly do hajan lebo ráno sa my zase nebude chcieť vstávať do roboty.....jooooooj ale sa my zase nechce..... ☹ ....tak sa majte krásne a držkajte sa...večer keď prídem z práce tak nakuknem.... 😉

poppy28
3. feb 2013

@rojica ok tak dobru noc 🙂

rojica
3. feb 2013

@poppy28 áno moja mrcha dorazila o dva dni skôr presne 1.2...a dneska som začala s užívaním clostilu...a o týždeň ma čaká kontrola len si tam ešte musím zavolať....a ja idem zatiaľ len na IUI ešte sa na IVF necítim....

poppy28
3. feb 2013

@rojica super tak to uz ubehne rychlo drzimm paste keby palce nestacili :D

rojica
3. feb 2013

@poppy28 ďakujem moja si zlatá..... 🙂 ....tak dobrú noc aj tebe.....pa