Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
ahojte baby ako sa mate co nove ziadne zmeny?🙂mna chyta striedavo oblacno depka ci to vyslo mam take krce ako na menzes dufam ze mi nepride ako naposledy 😒
@rojica no je to divny pocit ked som isla tam s tym ze chcem vlozit 2ks s inym sme ani neratali, no potom prisla embryologicka a ta reku ze 1ks a potom este doki a ten ze 1ks. A moj mm ze 1ks a ja som mala hlavu niekde inde, nevedela som sa rozhodnut ale dala som na mm, reku dobre. A potom som prisla domov a som lutovala ze len 1 ks neviem preco ale neprislo mi to OK, ale asi je. 😉
@anika142 verím ti že to bolo ťažké rozhodovanie sa že koľko vložiť, ale nechala si rady na odborníkov a aj na skvelého mužíka a teraz je to naozaj OK že ste sa rozhodli správne....a máte v brušku malého drobčeka....juuuuuuuj už sa neviem dočkať keď my ukážeš fotku s drobčekom.....🙂
boze valentyn ze tvrde Y teraz kukam ako puk na to ze uz ani pisat neviem 🙂
babenky dobre sa my tu s vami píše, ale už budem musieť ísť pomaly do hajan lebo ráno sa my zase nebude chcieť vstávať do roboty.....jooooooj ale sa my zase nechce..... ☹ ....tak sa majte krásne a držkajte sa...večer keď prídem z práce tak nakuknem.... 😉

@anika142 máš pravdu veľa záleží na tom že ako ťa to centrum nadchne v MT my stačila jedna konzultácia s Gaťovou a hneď sme vedeli, že ideme ďalej.....a už teraz viem že do čoho ideme lebo keď sme začali chodiť do Blavy tak sme vôbec netušili že čo všetko to obnáša a na všetko som prikyvovala ako teliatko.... 😀 .....a to že či si mala vložiť dve alebo jedno tak to záležalo len a len od teba ako si sa na to cítila netreba dávať na rady druhých.....a teraz ste veľmi dobre urobili.....a drobčeka máte v brušku..... 🙂