icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
5. feb 2013

@pempusik ja tiež skúsim niečo okolo štítnej vygoogliť lebo my to nedá.... ☹

pempusik
5. feb 2013

@rojica len egoogli vela, potom sa do toho zamotas 🙂. Ono vacsinou sa dava euthyrox aj na znizenu, aj zvysenu cinnost stitnej zlazy. kopec bab to berie a nijako to neovplyvnio ich tehu. akurat o tom treba vediet.

rojica
5. feb 2013

@pempusik a ja som rada že sa to zistilo, lebo v Blave my nič také nezobrali a preto sa ani nezistila príčina.....ale verím že tu sa to už vyrieši a dopadne to v poriadku....

poppy28
5. feb 2013

@rojica neboj sa urcite ti nieco budu vediet na to dat hadam ti to nepokazi stimulku ked uz beries aj lieky to musia nejako vyriesit neboj sa budem na teba mysliet

pempusik
5. feb 2013

@rojica a tiez si myslim, ze to mozes mat tak, ako ja. ze sice je to trocha zvysene, ale nemoze sa hodnotit len jeden hormon sam.

rojica
5. feb 2013

@poppy28 ďakujem moja si zlatá.....no veď s toho mám strach že som začala už brať clostil aby to nakoniec nebolo zbytočné......a ty sa kedy chystáš na krvičku? aby si nám povedala pozitívnu správičku a zároveň nás aj inšpirovala.... 🙂

poppy28
5. feb 2013

@rojica o mam dnes iba 7 den pocitam ze bud v pondelok alebo utorok mi povedia ale budem si dovtedy aspon tie testiky robit ci je to tam stale tak hadam uz nezmizne 🙂

rojica
5. feb 2013

@poppy28 neboj určite už bude len silnieť a silnieť...... 🙂

rojica
5. feb 2013

@anika142 ahoj moja no ako sa máš? aké máš pocity?....keby sa už dozvieme výsledok z krvičky?.... 🙂

anika142
5. feb 2013

@rojica
@poppy28
@pempusik ahojte, vysledky okolo 14:00 z krvi. Sono dopadlo tak, ze ma doktorka upozornila ze nic nemusi byt vidiet. A po par sekundach, hovori aaaaale ja tam nieco vidim 2 mm bublinka. Vraj je velka sanca.
🙂

rojica
5. feb 2013

@anika142 skvelá správička aspoň ty si ma potešila..... 🙂 ....že to dopadlo tak ako som ti vravela a budete sa tešiť s malého drobca.....

poppy28
5. feb 2013

@anika142 super tesime sa skvela sprava tak my sme to ale uz aj tak vedeli 😀

rojica
5. feb 2013

@poppy28 a u teba moja to bude mať taký istý priebeh..... 😉 ......jooooooj ale je to pekné ako krásne postupujete a všetky len z pozitívnymi správičkami..... 🙂 ......veľmi sa z toho teším....a dúfam, že nás s @pempusik riadne nakazíte tehu vírusikmy....

poppy28
5. feb 2013

@rojica no to si pis 🙂 ja mam z toho ohromny pocit ze sa nam to pomalicky vsetkym plni 😉 takze ste na rade

rojica
5. feb 2013

@poppy28 však ja si to už ani nijako inak nepripúšťam....len že vás budem nasledovať..... 🙂

poppy28
5. feb 2013

@rojica ja o tom uz vobec nepochybujem 🙂

pempusik
5. feb 2013

@anika142 ja som si aj myslela, ze na sone este toho vela nebude vidiet. a uz ste domka? ci cakas na vysledky tam? juj, som zvedava, velmi 🙂

rojica
5. feb 2013

@pempusik no tak to nie si jediná ktorá je zvedavá že ako anika dopadla..... 🙂 ......ale už je to potvrdené len ešte nevieme že aké bude HCG..... 😒

anika142
5. feb 2013

@rojica
@pempusik
@poppy28
ahojte, takze krvicka pozitivna hcg 303
Ja som tehotnaaaaaaaaaa, odpadnem. 🙂

anika142
5. feb 2013

@pempusik a uz som domka

anika142
5. feb 2013

@rojica
@pempusik
@poppy28
@kuspitka
Dievcata dakujem velmi pekne za podporu, som naozaj vdacna neviem ako by som to bez vas zvladla.
A teraz oficialne, posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT virusik kazdej, aj ked poppy28 ho uz nepotrebuje kedze je v tom. A ako ty kuspitka? bola si na krv?
a Rojica posli mi prosim tvoju adresu, slubila som ti skatulu s virusom ze ti poslem domov. 😀 😀 😀 😀 🙂 🙂 🙂 🙂

pempusik
5. feb 2013

@anika142 parada, tak uz mozeme gratulovat? takze uz pojdes len k svojej doktorke?
A ozaj, kto tam dnes ordinoval?

pempusik
5. feb 2013

@kuspitka tak ako si dopadla?

anika142
5. feb 2013

@pempusik no tak potisku gratulovat to hej, este idem opat do Martina na sono tam sa potvrdi srdiecko a potom az k svojej. Tam mam ist o 2 tyzdne. Ordinovala Gatova.

anika142
5. feb 2013

@pempusik myslim ze kazdy utorok ona ordinuje aspon som to tu dakde postrehla ked to baby pisali. aspon sa mi zda

anika142
5. feb 2013

@rojica moja akurat citam o ze ti zistili tu stitnu zlazu ale aspon sa na nieco prislo, a bude sa to riesit, mne tiez zistili v krvicke ze mi klesol hormon tak to riesili hned ako som prisla na kontrolu, neboj vedia co robia. Bude to dobre. Teraz ver ty mne. 😉 Pozri ja som prisla do martina a na prvy sup sa podarilo, co som strasne stastna. A u teba sa to zopakuje.

pempusik
5. feb 2013

@anika142 aha, tak preto mi galo neodpisuje na mail 🙂. no nevadi. zajtra idem na usg, tak mu potom poslem sms.
takze o dva tyzdne este jedno sono mt?

anika142
5. feb 2013

@pempusik ano presne tak do martina az ked to bude uplne ok tak potom ma posle za svojim gynekologom, inac na teba som myslela, lebo sa mi zada ze ty mas gynekologa Murina alebo si ho mala? Raz sme to rozoberali v teme o neplodnosti muzov co zalozila foryou25
Ked sa mylim oprav ma.

pempusik
5. feb 2013

@anika142 ano mas pravdu, zajtra k nemu idem na usg 🙂

anika142
5. feb 2013

@pempusik aha a ako si spokojna lebo ja rozmyslam ze zmenim gynekologa ale zatial nemam najdeneho nikoho ineho. Ja mam Marcela Luptaka, neviem ci ti to meno nieco hovori. On robil v Saci porodnika a vraj aj robi, no neviem, ale uvazujem o zmene no zatial nemam sajnu ze kde ist. A si spokojna s nim? Myslis ze by ma on zobral alebo ma vela pacientiek