Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
No my sme absolvovali ivf z muzovimi, na pigd ale ani jedno embrio nepreslo, tak preto tak muz dostal aj inekcie ze ci sa nezvisi pocet a nic este aj menej no co uz. Ako to znasa ten tvoj? Moj najprv nic moc a teraz super 😢
@skaredekacatko no môj zase tvrdil že nič také nepotreboval.. 😀 😀 .....tak on bol teda riadne rýchly....
@to bol riadne rychly, a teraz uz len nech rychlo ubehne tych 14 dni ja skor ako o dva ryzdne v piatok netestnem.
@skaredekacatko no veď toto že to čakanie ide strašne pomaly a tiež som si povedala, že skôr ako na 14 deň netestnem....nechcem zase zažívať to sklamanie že tam nič nenájdem...... 😢
zuzulik85 moj muz bol najprv v pohode, potom sa mu to ulezalo v hlave, a kedze nepije tak vypil vino a bolo.Dosla som domov a som sa smiala, ale v ten den sa nam aj auto pokazilo 😢
@no ved toto ja tiez nie, ale ja verim ze sa to podarilo 😀
@skaredekacatko určite sa to podarilo moja treba tomu veriť..... 😉
@ ja tomu verim vsak sme zdrave a silne.
@skaredekacatko hm.. tak to ti potom prebehlo v pohode.. nic to je lepsie vediet na com sme a riesit to ako cely rok co som cakala kazdy mesiac ci sa to uz nepodarilo nahodou..
@skaredekacatko hej.tak nechodim tam sama stadeto.kde si daleko zoplodnenim.brali ti uz vajicka?
@skaredekacatko a veľké bojovníčky..... 🙂
@skaredekacatko ved to.. na fb kamosky pridavaju same foto ako su tehotne a maju babatka.. uz ich je viac ako dost v mojom okolí... a kedze som uz rok po svadbe tak vsetci v mojom okolí len cakaju a cakaju kedy to pride aj u nas..
@rojica ja sa od piatku uz ani nekupem v horucej vode,moj muz vzdy tvrdil ze toje ako v saune. Aj vlastneho relaxu sa vzdam kvoli malemu.
@skaredekacatko ivi to mas oplodnenie muzovymi spermiami?
@skaredekacatko no ja to tiež oželiem len nech sa to už podarí, aj keď vaňa s plnou penou je môj obľúbený relax..... 😀

@rojica mna par krat za den prepadol zachvat smiechu ked som si predstavila ako to tam prebieha... 😀 ale muz povedal ze je to ako na pase.. vysiel muz.. siel do izby on.. za 2-3minutky bol hotovy, siel von a dnu siel dalsi muz... 😀 😀 😀