icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

zuzulik85
16. feb 2013

@rojica mna par krat za den prepadol zachvat smiechu ked som si predstavila ako to tam prebieha... 😀 ale muz povedal ze je to ako na pase.. vysiel muz.. siel do izby on.. za 2-3minutky bol hotovy, siel von a dnu siel dalsi muz... 😀 😀 😀

rojica
16. feb 2013

@zuzulik85 no mne to tiež pripadalo dosť smiešne keď som tam videla toľko mužov že ako im to rýchlo ide.... 😀 😀

sara20
16. feb 2013

@anika142 boze nech mam uz zatim.uz nech mam schvalene poistovnou..tak ti slepo zavidim.a skade si?ja z prievidze

skaredekacatko
16. feb 2013

No my sme absolvovali ivf z muzovimi, na pigd ale ani jedno embrio nepreslo, tak preto tak muz dostal aj inekcie ze ci sa nezvisi pocet a nic este aj menej no co uz. Ako to znasa ten tvoj? Moj najprv nic moc a teraz super 😢

anika142
16. feb 2013

@sara20 ja ti verim ze chces mat za tym. Ja som z Kosic. Ja som takto zavidela pred mesiacom.

skaredekacatko
16. feb 2013

@sara20 aj ja som z pd. @rojica moj muz si robil srandu z tych casakov ze kolko chlapikov pred nim to drzalo. V piatok ked sme tam boli, tak moj muz ze by si zbehol do tej miestnosti, posledny krat 😀

rojica
16. feb 2013

@skaredekacatko no môj zase tvrdil že nič také nepotreboval.. 😀 😀 .....tak on bol teda riadne rýchly....

skaredekacatko
16. feb 2013

@to bol riadne rychly, a teraz uz len nech rychlo ubehne tych 14 dni ja skor ako o dva ryzdne v piatok netestnem.

rojica
16. feb 2013

@skaredekacatko no veď toto že to čakanie ide strašne pomaly a tiež som si povedala, že skôr ako na 14 deň netestnem....nechcem zase zažívať to sklamanie že tam nič nenájdem...... 😢

skaredekacatko
16. feb 2013

zuzulik85 moj muz bol najprv v pohode, potom sa mu to ulezalo v hlave, a kedze nepije tak vypil vino a bolo.Dosla som domov a som sa smiala, ale v ten den sa nam aj auto pokazilo 😢

skaredekacatko
16. feb 2013

@no ved toto ja tiez nie, ale ja verim ze sa to podarilo 😀

rojica
16. feb 2013

@skaredekacatko určite sa to podarilo moja treba tomu veriť..... 😉

zuzulik85
16. feb 2013

@anika142 si z kosic a to si chodila do martina do iscare?? ci? aj ja som bola z košíc. .ale uz 3r byvam pri velkom krtisi..

anika142
16. feb 2013

@zuzulik85 ano presne tak som z KE a dochadzala som do Martina do Iscare, je tooolko bab co tak dochadza. Dokonca z vychodu aj do Brna chodia a vpohode.

skaredekacatko
16. feb 2013

@ ja tomu verim vsak sme zdrave a silne.

zuzulik85
16. feb 2013

@skaredekacatko hm.. tak to ti potom prebehlo v pohode.. nic to je lepsie vediet na com sme a riesit to ako cely rok co som cakala kazdy mesiac ci sa to uz nepodarilo nahodou..

sara20
16. feb 2013

@skaredekacatko hej.tak nechodim tam sama stadeto.kde si daleko zoplodnenim.brali ti uz vajicka?

zuzulik85
16. feb 2013

@anika142 a v KE niesu take moznosti na takej urovni?

rojica
16. feb 2013

@skaredekacatko a veľké bojovníčky..... 🙂

anika142
16. feb 2013

@zuzulik85 no v KE su rozne centra ale ja som v jednom z nich vobec neuspela, tak som presla do Martina.

rojica
16. feb 2013

@anika142 a v MT sa to podarilo na prvý šup..... 🙂

anika142
16. feb 2013

@zuzulik85 ked si pozries profil moj tak len ten posledny pokus bol v martine a hned to tam vyslo a predchadzajuce pokusy su z jedneho centra.

anika142
16. feb 2013

@rojica tak veru 🙂

skaredekacatko
16. feb 2013

@sara20 ja som bola na iui.,@zuzulik85 hej mas pravdu rok kazdy mesiac modlit@ aby mrcha nedosla a nic z toho a vsetky moje kamoske tehotne co uz. @rojica mne vyslo ze nase deti budu skorpiony tak ako som ja 😢

sara20
16. feb 2013

@anika142 tak tebe po schvaleni sa do mes.uchytilo?kolko si brala inekcie.zda sa mito rychlo ujste

zuzulik85
16. feb 2013

@anika142 no pekne.. tak o to viac som rada ze som sa nakoniec rozhodla pre ten martin. zvazovala som aj kosice. kedze tam mam celu rodinu.. no zatial o nicom nevedia, tak im poviem az ked budem "v tom" ze som bola na umelom. o tej klinike v martine citam len same pozitiva.

zuzulik85
16. feb 2013

@skaredekacatko ved to.. na fb kamosky pridavaju same foto ako su tehotne a maju babatka.. uz ich je viac ako dost v mojom okolí... a kedze som uz rok po svadbe tak vsetci v mojom okolí len cakaju a cakaju kedy to pride aj u nas..

skaredekacatko
16. feb 2013

@rojica ja sa od piatku uz ani nekupem v horucej vode,moj muz vzdy tvrdil ze toje ako v saune. Aj vlastneho relaxu sa vzdam kvoli malemu.

sara20
16. feb 2013

@skaredekacatko ivi to mas oplodnenie muzovymi spermiami?

rojica
16. feb 2013

@skaredekacatko no ja to tiež oželiem len nech sa to už podarí, aj keď vaňa s plnou penou je môj obľúbený relax..... 😀