Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@skaredekacatko moj je super.snim neni problem.ja som problem.co si brala?kolko vas to stalo
@rojica veru aj moj ale 9 mesiacov to vydrzim a poto si to uzijem.AJ Kavu uz mam doma bezkofeinovu.
Ivf bolo drahe okolo 800 plus 300 lieky a 1500 pigd
@sara20 to mas v ramci jedneho menstruacneho cyklu. Konkretne stimulacia trvala 10 dni. Zacala som pichat na 3ti den cyklu. Na 14ty den cyklu bola punkcia vajicok, na 19ty den cyklu som mala vklad embrya a na 30 ty den cyklu mas vysledok. No ja som ho mala uz na 29 den cyklu. Vacsinou je to tak, sem tam sa to moze +- zmenit ale priblizne to tak je.
@skaredekacatko no ja kávu ešte pijem klasickú ale už len jednu cez deň niekedy to boli až 3 za deň...... 🙂
@skaredekacatko kolko vas to vyslo
@rojica ja pijem dve rano premna relax a poobede dnes aom este dala kofeinovu,ale zajtra uz bez.
@sara20 hore som pisala, len som ta zabudla oznacit.
@skaredekacatko ja tej bezkofeinovej nejako neviem prísť na chuť budem musieť prejsť na niečo iné..... 😀
@ja to mam skor pre ten relax tak mi je to jedno ja pijem nescu ja do toho davam pol vody pol mlieka. Skusila som aj kakao, ale to neni ono. 😀 ostanem pri tej kave
@skaredekacatko ake lieky si mala.ja mam puregon a cetrotide
@sara20 ja som mala fostimon a dipherline a mala som 13 vajec
@skaredekacatko aj si mrazila?to prve babo cakas.ak to aj nam vide budeme spolu kocikovat.klko si tehot.
@sara20 Ja som nemrazila nebolo co bola zla genetika a v piatok som bola na iui tak uvidim ci som tehotna ja verim ze hej
@skaredekacatko ja som akurát nedávno dostala od drahého k narodeninám Dolce Gusto tak ho využívam aspoň na také latte alebo čokoládu lebo tie silné expresa nechcem veľmi piť......
@rojica preto miesam z mliekom a zase ja preso nemam rada, v kaviarnach kapucino pijem. Doma mam stroj ale nevieme tam napenit mlieko tak ho nepouzivam 😀
@skaredekacatko no tak mám taký dojem že o malú chvíľu budeme už len čajíkovať..... 😝
@rojica bud alebo o vode ked nas zaludok nic ine neudrzi. 😀
@skaredekacatko to je jedno strpím všetko len aby sa bábo malo v brušku dobre.... 🙂

@zuzulik85 KE nie, urcite Martin.