icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

anika142
16. feb 2013

@rojica to je ten syr s bielou plesnou to koliesko vacsinou ten co je vo vnutri taky maksi ako ta biela plesen okolo, Urcite budes vediet. Hermelin v podstate.

skaredekacatko
16. feb 2013

@rojica uvidime ako to budeme znasat, dufam, ze dobre

rojica
16. feb 2013

@anika142 jááááááááj už viem fuuuuuuuuj tak ja také niečo vôbec nemusím mne to smrdí...... 😝

anika142
16. feb 2013

@rojica ano, ja to milujem. tak ty si potom tehotna furt ked ti to smrdi 😀 😀 😀

rojica
16. feb 2013

@anika142 ja takéto veci nemusím čo sa takýchto syrov týka.....ale čo ty vieš možno že keď budem tehotná tak my zachutí....človek nikdy nevie na čo dostane chute.... 😀

anika142
16. feb 2013

@rojica sak to uvidis co ti bude chutit a co nie. Ja som zvedava ci budem jest banan, pretoze ja som doteraz nemohla citit nikdy banan, mne bolo z neho na grc, aj ked segra jedla a nechala supku na tanieri ja som isla vyhodit za nu lebo som ho citit nemohla, zatial sa to u mna nezmenilo tak som zvedava ci sa toto zmeni. Este tak taky zeleny este som mohla citit ale ked uz mal sem tam hnedy fliacik tak to bol extrem. Dodnes nemozem ich ani citit nie to este jest. Ale zatial sa v tomto smere nic nezmenilo.

sara20
16. feb 2013

@skaredekacatko tak nevies este nacom si?kolko uz chodite

sara20
16. feb 2013

@anika142 ze kedy je kratky a kedy dlhy protokol.podla coho to vies

anika142
16. feb 2013

@sara20 no v papieroch by si to mala mat pisane, neviem v akom si stadiu ty teraz. co ti povedal lekar, mala si uz sedenie z koordinatorkou? ona to vacsinou dava.

mishka27
17. feb 2013

@sara20 no ja som stale na Pn.mala som trosku na zaciatku problemy mam aj vysoky tlak stale.a moj lekar kedze vie aku mam psychicky narocnu pracu odporucil setrenie.. 🙂 nemusis sa bat vsetko do zvladnes.. Mi zeny sme silne :-P 😀 drzkaj sa..

rojica
17. feb 2013

@anika142 no tak možno že sa tie chuti veľmi ani nezmenia....a hlavne aby si sa často nekamarátila so záchodovou misou...... 😝

anika142
17. feb 2013

@rojica no ja som sa este s misou nepokecala a dufam ze ani nepokecam. 😉 Pekny den

rojica
17. feb 2013

@anika142 aj tebe pekný deň....čo sa dneska chystáte robkať? či len tak relaxovať?...... 😉

anika142
17. feb 2013

@rojica len tak lenosime, 😉

sara20
17. feb 2013

@anika142 ja som mala snim.on mi krv bral,stehy vyberal a predpisal lieky.tomi jedna dr.vybavovala.

anika142
17. feb 2013

@sara20 a ty si uz podala ziadost do poistovne?

sara20
17. feb 2013

@mishka27 to aj moj vravi.ze kef som teto operacie prezila,tak to zvladnem.ako zistim aky mam protokol?

skaredekacatko
17. feb 2013

@sara20 no my chodime do martina skoro rok.

sara20
17. feb 2013

@anika142 ano davala.moj ma spermiogram dobry,mne zistil zvisenu stitnu zlazu.tak ze kym pridu papiere z poistovne mam behnut k endokrinologicke

sara20
17. feb 2013

@skaredekacatko hadam nam to nebude tak dlho trvat.predsa mam uz 30.roky utekaju

rojica
17. feb 2013

@anika142 aj my len tak lenošíme a mňa strašne bolí hlava a nie a nie prestať......neviem že či si môžem niečo zobrať od bolesti alebo nie....ale tuším paralen by my nemal zaškodiť.....či?

rojica
17. feb 2013

@sara20 ahoj mne tiež zistili zvýšenú štítnu žľazu ale doky povedal, že nemá ešte také vysoké hodnoty aby to bolo treba riešiť, ale že keď budem tehotná tak ma pošle tiež na endokrinológiu......

sara20
17. feb 2013

@rojica ahoj.mne vravel zeto moze byt tym,ze som 4dni po operacii prisla a dostavala krv aj plazmu.ze ine je ok,len toto zvysene

rojica
17. feb 2013

@sara20 a po akej si operácii?

anika142
17. feb 2013

@rojica no keby si vydrzala bez tablekty tak by to bolo lepsie, a ak tak si daj len polovicku, baba jedna bola u gynekologa tehotna a kazal jej len polovicku, daj si studeny obklad na celo, mne to zvykne aspon trosku pomoct, a bolesti hlavy a migreny su v tehotenstve normalne.

anika142
17. feb 2013

@rojica ja som mala v norme stitnu zlazu, ale vraj v tehotenstve sa moc menia vysledky stitnej zlazy, hormony a tak robia svoje,preto vzdy pri kazdej navsteve gynekologa sa berie krv na stitnu zlazu. Ja sa tiez obavam ze ci je to ok. Vraj to byva aj tak ze ak je to pred tehotenstvom ok v tehotenstve vobec nemusi. . Ale to sa dozviem az ked pojdem k svojmu gynekologovi, no najskor to bude vo stvrtok, tak uvidim tiez ako som na tom.

sara20
17. feb 2013

@rojica nemam vajcovody.v oboch sa mi deti ukotvili s strelili mi ,krv ma zalievala.ja mam nato smolu.

rojica
17. feb 2013

@anika142 joj ale strašne tlaky mám v hlave ale už som to nevydržala tak som si jeden paralen dala...čo už hádam sa nič nestane....ležím tak hádam my to pomôže...... 🙂

rojica
17. feb 2013

@anika142 no ja musím počkať ešte 12 dni pokiaľ zistím, že či som tehotná alebo nie. 😒 ...ale aj tak tam chcem ísť chcem si byť na istom, že či je to až také zlé alebo nie.....budem to až potom riešiť.....

rojica
17. feb 2013

@sara20 tak teba čaká už len IVF keď nemáš vajcovody.....a boli ste už aj v centre?.....