Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@rojica uvidime ako to budeme znasat, dufam, ze dobre
@rojica sak to uvidis co ti bude chutit a co nie. Ja som zvedava ci budem jest banan, pretoze ja som doteraz nemohla citit nikdy banan, mne bolo z neho na grc, aj ked segra jedla a nechala supku na tanieri ja som isla vyhodit za nu lebo som ho citit nemohla, zatial sa to u mna nezmenilo tak som zvedava ci sa toto zmeni. Este tak taky zeleny este som mohla citit ale ked uz mal sem tam hnedy fliacik tak to bol extrem. Dodnes nemozem ich ani citit nie to este jest. Ale zatial sa v tomto smere nic nezmenilo.
@skaredekacatko tak nevies este nacom si?kolko uz chodite
@sara20 no my chodime do martina skoro rok.
@skaredekacatko hadam nam to nebude tak dlho trvat.predsa mam uz 30.roky utekaju
@rojica ja som mala v norme stitnu zlazu, ale vraj v tehotenstve sa moc menia vysledky stitnej zlazy, hormony a tak robia svoje,preto vzdy pri kazdej navsteve gynekologa sa berie krv na stitnu zlazu. Ja sa tiez obavam ze ci je to ok. Vraj to byva aj tak ze ak je to pred tehotenstvom ok v tehotenstve vobec nemusi. . Ale to sa dozviem az ked pojdem k svojmu gynekologovi, no najskor to bude vo stvrtok, tak uvidim tiez ako som na tom.

@rojica to je ten syr s bielou plesnou to koliesko vacsinou ten co je vo vnutri taky maksi ako ta biela plesen okolo, Urcite budes vediet. Hermelin v podstate.