icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

tinka9075
27. feb 2013

@rojica ved to je také nespravodlivé 😒 😒 je vždy dobré ked ta doktor podporí a ty mu veríš 🙂 🙂 len potom to večné čakanie ako to dopadne 😖 😖

rojica
27. feb 2013

@sara20 však práve a to my ešte dodalo odvahu aby som do toho išla lebo ja som sa už na to všetko chcela vykašlať.....

rojica
27. feb 2013

@tinka9075 tak to máš pravdu život je riadne krutý a nespravodlivý a poriadne sa s nami zahráva...... ☹ .....a to čakanie sa u mňa už pomaly stáva koníčkom lebo stále len na niečo čakám a nie a nie sa dočkať...... 😀 a ty sa máš ako?....

sara20
27. feb 2013

@rojica to nie.taky vonavy.neboj aj ja mam myndraky.stale nemam z poist.dnes som volala do ba a nebola tam a zajtra nebudem,nechcem si narodky pokazit,ak ma caka odp.ze neschvaluju ked to dlho trva.

rojica
27. feb 2013

@sara20 určite ti to schvália predsa nemajú dôvod neschváli ti to len to dlhšie trvá ja som tiež na žiadosť čakala cca 5 týždňov neboj moja určite sa dočkáš...... 🙂

sara20
27. feb 2013

@rojica tak este skusis 😀 super ze si to nenehala tak

sara20
27. feb 2013

@rojica aleaj tak mna moja brzdi krv az 5.4 asi.ale aspom ten pocit,ze to mam schvalene.

rojica
27. feb 2013

@sara20 tak ale pauzu si určite dáme lebo už naozaj nevládzem..... ☹ ..potrebujem od toho všetkého oddych a užívanie si a trochu zregenerovania sa lebo sa zo toho všetkého už zbláznim.....

tinka9075
27. feb 2013

@rojica presne život je taký nespravodlivý 😒 😒 ja som po každom pokuse toto prežívala a neúspech za neúspechom 😠 😠 a ked som bola na iui v Brne ja som bola istá že sa podarí neviem prečo ale tak som bola presvedčená o tom tak ma test neprekvapil 😉 😉 mám sa ok tehu bez problémov keby nechodím na soná a poradne tak mi ani nepripadá že som tehu 😀 😀

rojica
27. feb 2013

@sara20 jooooooj moja dovtedy to už bude dávno schválene moja neboj však všetky sme na to museli len čakať tu stále musíš na niečo čakať.... 😀

sara20
27. feb 2013

@rojica je to hlavne na psych.po tej stranke musi byt zena vyrovnana.moja mi sa batozku dockame najskor na rok ☹

rojica
27. feb 2013

@tinka9075 čítala som že sa vo štvrtok chystáte na sono zistiť že čo to bude..... 😀 ....a je to super, že tak skvelo prežívať tehotenstvo tak si ho krásne vychutnaj aby sa bublinky mali v brušku dobre...... 😉

rojica
27. feb 2013

@sara20 to nevadí že kedy to bude hlavné je že sa dočkáte vytúženého sna..... 🙂

tinka9075
27. feb 2013

@rojica áno ideme na sono tak som zvedavá či už bude vidiet ak nie musím si ešte počkat 3 týždne na 4D tam sa už verím ukážu 🙂 🙂

sara20
27. feb 2013

@rojica ja stale verim ze nam to na 1krat sa ujme.pojdem pred tym este k liecitelke,nech mi maternicu posilni.ja som zvedava ako to bude z hormonmi,ked teraz mi taku galibu narobili.

rojica
27. feb 2013

@tinka9075 a to stále chodíte do Brna?......a možno že sa vám aj teraz pekne ukážu..... 🙂

rojica
27. feb 2013

@sara20 no možno že sa ti to všetko upraví nikdy nevieš hormóny robia divy...... 😉

tinka9075
27. feb 2013

@rojica nie do Brna nechodíme tam sme boli naposledy v decembri na potvrdenie srdiečka potom posielajú k svojmu gynokologovi 🙂 🙂 do Brna pôjdem dokimu len ukázat miminá ako mi kázal 🙂 🙂 na sono idem do PE k primárovi 🙂 🙂

sara20
27. feb 2013

@rojica no ved to.namna to ma divne ucinky.a nevies ako skaredekacatko.ci sa ujalo?

rojica
27. feb 2013

@tinka9075 aha už som sa zľakla že stále cestujete do Brna..... 😀 .....tak držím palce aby drobci ukázali že čo majú medzi nôžkami..... 😀

tinka9075
27. feb 2013

@rojica ja by som najradšej do Brna chodila 🙂 🙂 zajtra napíšem čo skrývajú medzi nožičkami 🙂 🙂

rojica
27. feb 2013

@sara20 neviem veru moja už tu dlhšie nebola ale spomínala, že si robila test a bol snehobiely tak neviem, že či si robila aj ďalšie alebo počká už len na krvičku.....

rojica
27. feb 2013

@tinka9075 OK budem sa tešiť..... 😉 .....

tinka9075
27. feb 2013

@rojica dám vediet určite 🙂 🙂

rojica
27. feb 2013

@tinka9075 ja som síce zajtra celý deň v robote, ale našťastie mám net aj v mobile tak nakuknem lebo budem zvedavá...... 😀

sara20
27. feb 2013

@rojica lebo som jej pisala,este neodp.aj sme sa chceli stretnut,ale nedohodli sme sa

sara20
27. feb 2013

@rojica ako robkas,ked cely den

tinka9075
27. feb 2013

@rojica ja som zvedavá a ako velmi už chcem začat niečo kupovat 🙂 🙂 ja mám tušáka na dvoch chlapčekov muž zase typuje párik no uvidíme 🙂 🙂

rojica
27. feb 2013

@tinka9075 to je jedno že čo to bude hlavne nech sú zdravučký a všetko je v poriadku..... 🙂 ....a inak som sa ťa chcela opýtať, že či si aj nejaké príznaky pociťovala po IUI alebo si to už vedela na isto ako si my napísala že ťa ani test neprekvapil.....

rojica
27. feb 2013

@sara20 ja robím 12tky moja tak som v robote do 18.00 a v piatok ma čaká nočná tiež 12tka......