Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@rojica @sara20 caute som tu nerobila som si test, uz cakam do piatka, no dnes som bola na pokec s kamoskou robi na gynde vraj to by mali zistovat ci su alebo niesu priechodne, ale vsak ze centrum vie co robi. Unich vraj lezala jedna z brna ale ta vraj potratila ona tam lezala kvoli niecomu inemu. A moj muz ma teraz sleduje ze som tu casto a pitom stresujem takze preto som tu az teraz 😀
@sara20 jee moja zlataa..urcite sa do toho zoznamu zmestis aj ty!!! 🙂 ano je pravda ze cakatelov je vela.ked sme sa chystali ist tam prvy krat..sme sa bali.no prides tam a vidis ze v dnesnej dobe je veeelmi vela parov ktory nemozu..ide to tam ako na beziacom pase..a je neuveritelne ze aj napriek tomu maju ti ludia tak uzasny a individualny pristup ku kazdemu.zmestis sa tam neboj 🙂
@skaredekacatko však jasné že sa zisťuje priechodnosť však bez toho by to ďalšieho postupu ani nešli.....ja som to len preto chcela obnoviť lebo my to robili pred 6 rokmi a človek nikdy nevie že čo sa tam za takú dobu mohlo udiať len dúfam, že nič a že je všetko v poriadku len sa nám skrátka nedarí........ ☹
@rojica a tebe stych liekov nehrabe, ja som si normalne vcera vecer poplakala muz ze co mi je a ja ze neviem
@rojica a nevies pri kolkom pokuse? lebo mne doteraz nikdo nezistoval na ivf nebolo teeba ale na iui hej a nikdo nic.
@skaredekacatko nie moja ja sa cítim v pohode len včera som mala trochu zlú náladu ale akonáhle som išla do práce tak sa my nálada zlepšila..... 😀
@skaredekacatko prepáč ale teraz neviem, že čo si mala konkrétne na mysli..... 😒
@rojica zistuju tu priechodnost vajcovodou
@skaredekacatko tak my hneď ako sme začali riešiť dieťa a nedarilo sa tak najprv som išla na prefuk k svojmu dokymu a tam sa zistilo že mám ľavý vajcovod nepriechodný a následne rok na to som išla na laparku aby my to odstránili a bolo my povedané, že je to v poriadku.....a od vtedy sme nič neriešili už sme boli len na genetike tam sme tiež mali dobré výsledky.....ja sa chcem na to opýtať Gala že či to náhodou nerobia a ak nie tak sa zase objednám u môjho gynkoša......
@rojica uz chapem. Mne pravy vajecnik asi strajkuje ani pri ivf nic a teraz tiez nic
@skaredekacatko tak ak si nebola ešte na prefuku tak by si si to mala dať urobiť aby si vedela, že na čom si.....
@rojica uvidim co povie galo, a je to bolestive
@skaredekacatko no a možno že už nebude treba niečo riešiť....iba ti pogratulujú k tehu...... 🙂 ......no tak je to trochu bolestivé ale dá sa to vydržať trochu budeš mať nafúknuté brucho ale inak to nie je nič strašne ale každá to možno že znáša úplne inak.....
@rojica tak to si ma potesila ze to neni tragicke, a no mozno sa nam to fakt podarilo a ty necakas cervenu armadu, ako hovori moj muz ale to mas z niecoho ineho 😀
@skaredekacatko no však ja ju už očakávam mala by prísť v piatok...... ☹ a čo mám z niečoho iného?
@rojica tie priznaky ako na mrchu, ja pisem jak hotentot 😀
@skaredekacatko jaj.ved to aj mnepovedali,najprv mal zistit ci som mala vajcovody priechodnea nie hned hormony.drzkam palce

@rojica áno len nech sú zdravé 🙂 🙂 ved práve ja som necítila vôbec nič len ma bolelo brucho ako na menzes 🙂 🙂 test mi kázal robit na 17 den po iui tak som tak spravila 🙂 🙂