icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

tinka9075
27. feb 2013

@rojica áno len nech sú zdravé 🙂 🙂 ved práve ja som necítila vôbec nič len ma bolelo brucho ako na menzes 🙂 🙂 test mi kázal robit na 17 den po iui tak som tak spravila 🙂 🙂

rojica
27. feb 2013

@tinka9075 tak to aj mňa pobolieva ale u mňa tá mrcha aj dorazí... 😢 ale čo už narobím ako som povedala život je krutý......

tinka9075
27. feb 2013

@rojica ale možno nedorazí 🙂 🙂 nepusti ju treba ju vyhnat preč ked sa objaví 😀 😀

rojica
27. feb 2013

@tinka9075 hmmm ja ju vyháňam už dosť dlho ale ona sa my stále vracia ako bumerang..... 😀

rojica
27. feb 2013

@tinka9075 a si domka a užívaš si tehuľkovanie, alebo chodíš do práce?.....

tinka9075
27. feb 2013

@rojica mne doktor povedal po iui že další postup bude podla toho či príde mrcha tak som mu povedala že nepríde 9 mesiacov sa smial 🙂 🙂 ja som doma na rizikovom hned ako mi potvrdili tehu...

skaredekacatko
27. feb 2013

@rojica @sara20 caute som tu nerobila som si test, uz cakam do piatka, no dnes som bola na pokec s kamoskou robi na gynde vraj to by mali zistovat ci su alebo niesu priechodne, ale vsak ze centrum vie co robi. Unich vraj lezala jedna z brna ale ta vraj potratila ona tam lezala kvoli niecomu inemu. A moj muz ma teraz sleduje ze som tu casto a pitom stresujem takze preto som tu az teraz 😀

mishka27
27. feb 2013

@sara20 jee moja zlataa..urcite sa do toho zoznamu zmestis aj ty!!! 🙂 ano je pravda ze cakatelov je vela.ked sme sa chystali ist tam prvy krat..sme sa bali.no prides tam a vidis ze v dnesnej dobe je veeelmi vela parov ktory nemozu..ide to tam ako na beziacom pase..a je neuveritelne ze aj napriek tomu maju ti ludia tak uzasny a individualny pristup ku kazdemu.zmestis sa tam neboj 🙂

rojica
27. feb 2013

@tinka9075 však ti aj doky povedal keď si bola na IUI že si už tehotná keď si stade odchádzala tak čo chcel ešte riešiť..... 😀 😀 .....tak to je dobre tak len pekne oddychuj aby sa drobci v brušku cítili dobre..... 🙂

rojica
27. feb 2013

@skaredekacatko však jasné že sa zisťuje priechodnosť však bez toho by to ďalšieho postupu ani nešli.....ja som to len preto chcela obnoviť lebo my to robili pred 6 rokmi a človek nikdy nevie že čo sa tam za takú dobu mohlo udiať len dúfam, že nič a že je všetko v poriadku len sa nám skrátka nedarí........ ☹

tinka9075
27. feb 2013

@rojica to neviem čo chcel riešit ved on si bol tie istý 🙂 🙂 mi povedal že vy otehotniete aj keby ste nechceli 😀 😀 si neviem predstaviť že by som robila ja som prvé tri mesiace dávila tak by to bolo zaujímavé v robote 😀 😀

skaredekacatko
27. feb 2013

@rojica a tebe stych liekov nehrabe, ja som si normalne vcera vecer poplakala muz ze co mi je a ja ze neviem

skaredekacatko
27. feb 2013

@rojica a nevies pri kolkom pokuse? lebo mne doteraz nikdo nezistoval na ivf nebolo teeba ale na iui hej a nikdo nic.

rojica
27. feb 2013

@skaredekacatko nie moja ja sa cítim v pohode len včera som mala trochu zlú náladu ale akonáhle som išla do práce tak sa my nálada zlepšila..... 😀

rojica
27. feb 2013

@skaredekacatko prepáč ale teraz neviem, že čo si mala konkrétne na mysli..... 😒

rojica
27. feb 2013

@tinka9075 juuuuj tak ty si sa tiež kamarátila zo záchodovou misou..... 😀

tinka9075
27. feb 2013

@rojica no veru to bolo úžasne som sa bála aj niekde íst lebo v kuse ma napínalo 🙂 🙂

skaredekacatko
27. feb 2013

@rojica zistuju tu priechodnost vajcovodou

rojica
27. feb 2013

@skaredekacatko tak my hneď ako sme začali riešiť dieťa a nedarilo sa tak najprv som išla na prefuk k svojmu dokymu a tam sa zistilo že mám ľavý vajcovod nepriechodný a následne rok na to som išla na laparku aby my to odstránili a bolo my povedané, že je to v poriadku.....a od vtedy sme nič neriešili už sme boli len na genetike tam sme tiež mali dobré výsledky.....ja sa chcem na to opýtať Gala že či to náhodou nerobia a ak nie tak sa zase objednám u môjho gynkoša......

rojica
27. feb 2013

@tinka9075 ja by som vydržala aj nemožné len keby sa to už konečne aj podarilo..... ☹

skaredekacatko
27. feb 2013

@rojica uz chapem. Mne pravy vajecnik asi strajkuje ani pri ivf nic a teraz tiez nic

rojica
27. feb 2013

@skaredekacatko tak ak si nebola ešte na prefuku tak by si si to mala dať urobiť aby si vedela, že na čom si.....

skaredekacatko
27. feb 2013

@rojica uvidim co povie galo, a je to bolestive

rojica
27. feb 2013

@skaredekacatko no a možno že už nebude treba niečo riešiť....iba ti pogratulujú k tehu...... 🙂 ......no tak je to trochu bolestivé ale dá sa to vydržať trochu budeš mať nafúknuté brucho ale inak to nie je nič strašne ale každá to možno že znáša úplne inak.....

skaredekacatko
27. feb 2013

@rojica tak to si ma potesila ze to neni tragicke, a no mozno sa nam to fakt podarilo a ty necakas cervenu armadu, ako hovori moj muz ale to mas z niecoho ineho 😀

sara20
27. feb 2013

@rojica aj ja robim tak.od 9do 21hod.

rojica
27. feb 2013

@skaredekacatko no však ja ju už očakávam mala by prísť v piatok...... ☹ a čo mám z niečoho iného?

rojica
27. feb 2013

@sara20 fuuuuuuu tak to je tiež dosť teda a ty čo vlastne robíš?

skaredekacatko
27. feb 2013

@rojica tie priznaky ako na mrchu, ja pisem jak hotentot 😀

sara20
27. feb 2013

@skaredekacatko jaj.ved to aj mnepovedali,najprv mal zistit ci som mala vajcovody priechodnea nie hned hormony.drzkam palce