Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@skaredekacatko no už ju musím nejako strpieť ako každý mesiac a potom sa pustíme do vyšetrení......
@skaredekacatko mozme uz sa tesim.co kedbez roboty sa neda.malasom problem sa zamestnat,mala vedsine zamestnancou mala vadila. 😖
@rojica uvidis ubehne to rychlo a sup na to nech vies co ako. ja zase kukam kociky jane ci niesu v akcii ja by son tak do 5000 brala trojkombinaciu ale musia byt 4 kolesa svokra si praje a aj muz sa pridal, a ja chcem velku vanicku a sportiak za tu cenu uz nechcem menit potom znova kocik 😀
@skaredekacatko A TY NIC,NECHYTILO SA ☹
@skaredekacatko ja také veci konkrétne neriešim iba čo by som z toho bola ešte viacej smutná......
@rojica mne taketo veci davaju nadej a je mi veselsie
@skaredekacatko mne práve že nie ja som smutná už keď len vidím tehotnú ženu alebo kočík veľmi ťažko to padne.... ☹
@rojica tak ja zatial nie ja mam uz vsetky kamosky tehotne a kazda ma male babo tak som si zvikla
@rojica Nebud smutna ze sa nepodarilo. Hlavu hore mas este plno moznosti. Mozno spermose neboli dobre, nabuduce budu lepsie. Ved mozes ist do dalsieho kola, nemusis cakat na ziadne schvalovanie od poistovne, co sa ti urychli. Hlavu hore, tak ako si ty mne radila, tak teraz ja tebe. Ja uz mam konecne vsetky vysledky po 4 mesiacho a uz sa tesim na dalsie IVF 🙂
ahojte tak ako baby tak aspon nejake pozitivne spravy mate?ci stale je smola na vsetkych frontoch 😒

@skaredekacatko nemajú byť z čoho iného ja to už viem že dorazí a možno že aj do rána príde.....stále sa len vracia ako bumerang.... 😀