icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
27. feb 2013

@skaredekacatko nemajú byť z čoho iného ja to už viem že dorazí a možno že aj do rána príde.....stále sa len vracia ako bumerang.... 😀

sara20
27. feb 2013

@mishka27 dako sa tam vtrem.nech uz som natom ak ty 😉

sara20
27. feb 2013

@rojica predavacku v nakup.centre

rojica
27. feb 2013

@sara20 tak to si tiež celý deň na nohách..... ☹ .....

sara20
27. feb 2013

@rojica veru,veru a este musim stihat robit upravu na mieru

rojica
27. feb 2013

@sara20 akú úpravu?....čo konkrétne predávaš?

skaredekacatko
27. feb 2013

@sara20 to mas fakt narocne, nezavidim a buduci tyzden dakedy dame kafe tento som mala vytazeny 😀 tak @rojica mrcha nech rychlo zmizne nech ta mozu riadne potestovat ze kde je chyba.

rojica
27. feb 2013

@skaredekacatko no už ju musím nejako strpieť ako každý mesiac a potom sa pustíme do vyšetrení......

sara20
27. feb 2013

@skaredekacatko mozme uz sa tesim.co kedbez roboty sa neda.malasom problem sa zamestnat,mala vedsine zamestnancou mala vadila. 😖

sara20
27. feb 2013

@rojica upravu oblekou,spoloc.siat,kostymou.predavacka a krajcirka za1PLAT 😉

skaredekacatko
27. feb 2013

@rojica uvidis ubehne to rychlo a sup na to nech vies co ako. ja zase kukam kociky jane ci niesu v akcii ja by son tak do 5000 brala trojkombinaciu ale musia byt 4 kolesa svokra si praje a aj muz sa pridal, a ja chcem velku vanicku a sportiak za tu cenu uz nechcem menit potom znova kocik 😀

sara20
27. feb 2013

@skaredekacatko A TY NIC,NECHYTILO SA ☹

rojica
27. feb 2013

@sara20 no tak super potom dievča pre všetko ale neocenené.....čo je na Slovensku veru dosť smutné.... ☹

rojica
27. feb 2013

@skaredekacatko ja také veci konkrétne neriešim iba čo by som z toho bola ešte viacej smutná......

skaredekacatko
27. feb 2013

@rojica mne taketo veci davaju nadej a je mi veselsie

rojica
27. feb 2013

@skaredekacatko mne práve že nie ja som smutná už keď len vidím tehotnú ženu alebo kočík veľmi ťažko to padne.... ☹

skaredekacatko
27. feb 2013

@rojica tak ja zatial nie ja mam uz vsetky kamosky tehotne a kazda ma male babo tak som si zvikla

sendy182
27. feb 2013

@mishka27 ďakujem za odpoveď uži si tehuľkovanie............a bábatko 🙂 🙂 🙂

pempusik
28. feb 2013

@rojica ale dobra sprava, dnes rano uz teplota klesla celkom, uz citim aj tlaky v brusku a mam navaly tepla, takze bud dnes, ale najneskor zajtra rano uz to vypukne 😀

pempusik
28. feb 2013

@ema263 aj mne odpisal, ked som mala na neho nejake otazky. len je mzone, ze ma vela prace, tak sa k mailom hned nedostane. ale asi najlepsie je naozaj volat na recepciu. objednaju ta podla menzesu, aby ta mohol doky vysetrit. ale spravidla tak do tyzdna.

sara20
28. feb 2013

@rojica na slovensku nic nove. ☹

sara20
28. feb 2013

@mishka27 volala som do ba poist.este nevedia,lebo galo im doposielal dake lekar.spravy.dnes by to mal dr.tam pozerat. ☹

sara20
28. feb 2013

@pempusik ahoj ako sa mame?

pempusik
28. feb 2013

@sara20 celkom fajn, mrcha uz klope na dvere, ocakavam ju najneskor zajtra no a potom hor sa do dalsieho kola. a co ty? musis byt teraz trpezliva, neboj dockas sa, uvidis 🙂

stella25
28. feb 2013

@rojica Nebud smutna ze sa nepodarilo. Hlavu hore mas este plno moznosti. Mozno spermose neboli dobre, nabuduce budu lepsie. Ved mozes ist do dalsieho kola, nemusis cakat na ziadne schvalovanie od poistovne, co sa ti urychli. Hlavu hore, tak ako si ty mne radila, tak teraz ja tebe. Ja uz mam konecne vsetky vysledky po 4 mesiacho a uz sa tesim na dalsie IVF 🙂

mishka27
28. feb 2013

@sara20 nebud smutna.neboj ubehne to ani sa nenazdas.

poppy28
28. feb 2013

ahojte tak ako baby tak aspon nejake pozitivne spravy mate?ci stale je smola na vsetkych frontoch 😒

pempusik
28. feb 2013

@poppy28 sak to, ze ziadne dobre spravicky. ja cela natesena, ze sa mrcha blizi a na mojho draheho ide nejaka choroba :(. dufam,z e to nebude nic vazne.

rojica
28. feb 2013

@pempusik tak to nám možno narovnako dorazí, lebo aj ja už pociťujem bolesti brucha a som nafúknutá ako vždy pred mrchou.....☹

rojica
28. feb 2013

@stella25 ja mám žiadosť na IVF už schválenú ale ja sa na to stále necítim a uvidím ešte, že či pôjdem do ďalšieho kola podľa toho ako prebehne ďalšie sedenie a ako sa dohodneme s dokym.....ale už ma to veru dosť ubíja.....☹