icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
28. feb 2013

@poppy28 veru moja smola sa na nás lepí a poriadna.....ja už tiež očakávam mrchu lebo brucho už pobolieva......☹..........a ty sa maš ako?

stella25
28. feb 2013

@rojica presne viem ako sa citis, ja som to mala pred mesiacom a bola to dost dlha depka. Ved vies, same pesimisticke spravi som ti pisala. Ale musela som sa s tym sama vysporiadat a teraz chcem ist dalej. napisem ti IP

sara20
28. feb 2013

@pempusik vedhej,len chodi mi po rozume,co ak mi to neschvalia. 😢

sara20
28. feb 2013

@mishka27 ale ked dako uz aj negat.myslim.neviem. 😢

sara20
28. feb 2013

@rojica kedy si si davala ziadost

sara20
28. feb 2013

@poppy28 jasom stale na nule.nic nove 😢

poppy28
28. feb 2013

@pempusik teraz je velmi chripka rozsirena ja sa len cudujem ze som este nic nechytila ale beriem centrum a asi mi to pomohlo ze som este neochorela, to ten utros ale hadam pride cim skor

poppy28
28. feb 2013

@rojica no u mna ziadna zmena vsetko dobre aj ked sem tam zaludok riadne hneva, uz si bola na tu krv? smolu tu veru mate treba vas asi poplut tfuj tfuj tfuj 🙂

poppy28
28. feb 2013

@sara20 moja nemaju ti to preco neschvalit to im len tak dlho trva a kde je u vas problem u muza?uz neviem ak si to pisala 😉
@stella25 moja a ty ako pokracujes?

rojica
28. feb 2013

@sara20 mne ju odosielali v polovici januára ale neviem presne, že ktorý deň to bolo a začiatkom februára my volali, že je už schválená akurát ten týždeň som bola na IUI tak som to aj Galovi spomenula, že či sa bude dať vyžiadať lebo ja ju mám ešte v predošlom centre.....

sara20
28. feb 2013

@rojica lebo mne dnes v ba povedala ze je tam,len sa doposielali este spravy.chcela som na dnesny den dobre spomynat. 😢

sara20
28. feb 2013

@poppy28 muz je dobre,ja nemam oba vajcovody,tak musim ist na ivf

pempusik
28. feb 2013

@rojica hlavne urob vsetko tak, ako to budes citit, ze je najlepsie. ak sa este teraz na to necitis, tak to este na chvilku odloz. mozno o par tyzdnov povies, ze ides do toho. a hlavna je aj podpora od partnera. 🙂

pempusik
28. feb 2013

@sara20 nie je dovod, aby ti to neschvalili. ved inu sancu na otehotnenie ani nemas, tak preco by to zavrhli. neboj, vsetko bude dobbre 🙂

pempusik
28. feb 2013

@poppy28 sak to, ze vsade okolo zuri chripka :(. a to sa obaja ladujeme vitaminmi na podporu imunity.

poppy28
28. feb 2013

@sara20 aha ale tak ak mate dobre spermose to pojde neboj nic a koli tvojmu problemu to urcite potvrdia lebo inu moznost nemate 😉 tak uz len vyckat

rojica
28. feb 2013

@poppy28 ani to nepomôže moja.....☹

sara20
28. feb 2013

@pempusik ved hadam nie.aj unas chripka je,moja mala hnackuje od vcera.na nervy.vystipkana je.bambulka moja

poppy28
28. feb 2013

@pempusik hej tie vitaminy su dobre aj ja teraz stale mojmu hovorim aby to jedol, lebo ze ak ochorie pojde spat k rodicom 😀 sa bojim aby ma potom nenakazil

poppy28
28. feb 2013

@rojica vies co nikdy nevies mne Gatova poplula brucho po vklade a kukaj sa smiala ze im stale hovori, ze ma zazracne sliny

sara20
28. feb 2013

@poppy28 spermose boli ok.ale ved hadam budem mat stastie.zatial tu nepisala ziadna ze by bol problem.

poppy28
28. feb 2013

@sara20 vy isto nebudete mat s tym problem ver mi to mznoo ak by ste boli obaja v pohode a ine by ste este neskusili ale inak vy inu moznost nemate takze tam neni dovod.

mishka27
28. feb 2013

@sara20 to je ale to najhorsie co mozes robyt.neustale ti to budu hovorit aj v Mt.ci lekar ci koordinatorka,embryologicka uplne vsetci.aj mne to stale hovorily..viem ze jeto tazke..no uzivaj si pekne slnecne dni a uvidis ze sa ani nenazdas a budesmat potom 🙂

rojica
28. feb 2013

@poppy28 no tak to je skvelé moja že u teba také niečo zafungovalo.......

poppy28
28. feb 2013

@rojica ved to aj u teba by fungovalo len nesmies byt taky pesimista aj ked sa nedari 🙂

sara20
28. feb 2013

@poppy28 mi sme nemali problem,vzdyked bolo mimomater.ze skoncilo vo vajcovode,tak plod rastol,ako mal.takto uz len ivf ostava.hadam prezijem,ked som uz tolko.1a dost uz.

sara20
28. feb 2013

@mishka27 teraz mam malu choru,tak beham okolo nej,snazim sa nanic nemysliet.piat.sob.nedelasom v robote,tak budem vytazena.

sara20
28. feb 2013

@poppy28 aj ja sa dam oplut.aj celu ma moze okrem tvare, 😀 potom sa aj nam hadam uchyti

stella25
28. feb 2013

@poppy28 ja mam konecne vsetky vysledky a idem na dalsie IVF, musela som sa sama trosku spamatat a tak isto ako , @rojica aj ja som mala kadejake stavy. Tak ale uz je dobre. a asi aj tym ze svieti slnko konecne tak sa tesim na to.
🙂 Dufam, ze to uz dobre dopadne.

pempusik
28. feb 2013

@sara20 och, tak jej prajem skore uzdravenie 🙂