Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@moniatko13 ďakujem veľmi pekne ja sa tiež z toho teším aj keď zatiaľ len potichučky predsa je to ešte skoro.... 🙂 ....
@rojica ja slm ti to vravela ze ty budes tehotna ze ti to prajem a splnilo sa to som rada s tebou, ja tam idem zajtra na pokec tak uvidim co mi povedia budu mi aj krv brat aj ked neviem naco? 😀 vsak mi jej dost viteka nemusia este oni 😀
@zuzulik85 a ty ako pokracujes?
Ahojte mile mamicky nerada vam narusam diskusiu ale neviem vytvorit novu temu a napadlo ma ze tu vas bude najviac z martina. Nemate niektora skusenost s kadernictvom klier v martine v tulipe. Nikdy som tam nebola a bojim sa aby ma zle neostrihali. Dakujem za kazdu odpoved, pekny den alebo ine dobre kadernictvo v MT bez objednavky ?
@skaredekacatko ahoj moja tak ako ste dneska dopadli?.. 🙂
@rojica no nic vybavila som si ze mi spravia laparoskopiu, u nas v nemocnici tak pi nej hned ak sa bude dat ideme do dalsieho kola 😲
@rojica a super ze uz mas dovolenku uz si to mozes uzivat 😀 oddychovat
@skaredekacatko no my cakame na schválenie od poistovne. o tyzden nas cakaju geneticke testy no a potom to uz hadam pojde. pichanie injekcii a tak dalej... sme len na zaciatku. ale najradsej by som uz aj ja mala doma taku foto ako rojica 😎 no z tych injekcii mam asi najvacsiu obavu. neznasam injekcie. neviem ako to zvladnem. chyta ma horučka len si na to pomylsim... 😝 a u teba je co noveho?
@zuzulik85 ja idem na laparoskopiu do nemocky k nam a potom dalsie iui. Inekcie su v pohode, ja som sa hrozne bala, a dalo sa to trochu stipe, ale inac oka a aj tie druhe potom su pohodicka, mne by nevadilo postupit znova ivf, len tie financie dokoncujeme dom tak, to ide vsetko tam iui je v tomto lacnejsie a gatova povedala, ze po tych prefukoch to ma sancu lepsie. sa uchitit tak uvidime.Normalne som sa jej opytala, ze mi nikdo nezistoval priechodnost a teda ze nevieme ci vajko clupne dole., musela sa smiat z mojej odbornej terminologie :- aj z tohom ako som sama navrhla postup, internet je super vela veci sa tu clovek dozvie a pitom moze ohurovat doktorov 😀 Drzim palce, nech ta genetika dopadne dobre, a necakate dlho nanu.

@sara20 hcg je 598......pekné číslo..... 🙂