icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
4. mar 2013

@sara20 hcg je 598......pekné číslo..... 🙂

rojica
4. mar 2013

@moniatko13 ďakujem veľmi pekne ja sa tiež z toho teším aj keď zatiaľ len potichučky predsa je to ešte skoro.... 🙂 ....

sara20
4. mar 2013

@rojica musis mysliet pozitivne 😉 pomali aj na mna dojde rada 🙂 ak sa to preriedilo

rojica
4. mar 2013

@sara20 neboj aj na teba príde rad..... 😉

skaredekacatko
4. mar 2013

@rojica ja slm ti to vravela ze ty budes tehotna ze ti to prajem a splnilo sa to som rada s tebou, ja tam idem zajtra na pokec tak uvidim co mi povedia budu mi aj krv brat aj ked neviem naco? 😀 vsak mi jej dost viteka nemusia este oni 😀

zuzulik85
4. mar 2013

@rojica este raz ti teda gratulujem moja! joj, jak sa s tebou tesim. toto je fakt super sprava dna! no a mozes zacat pozerat kočíky 😀 závidim.... 😎

zuzulik85
4. mar 2013

@rojica teraz ma napadlo.... BUDES MAT BABO NA ......... MIKULÁŠA.........teda skoro, no... uf. no prichystaj si poriadnu čižmu 😀

skaredekacatko
4. mar 2013

@zuzulik85 a ty ako pokracujes?

alore
5. mar 2013

Ahojte mile mamicky nerada vam narusam diskusiu ale neviem vytvorit novu temu a napadlo ma ze tu vas bude najviac z martina. Nemate niektora skusenost s kadernictvom klier v martine v tulipe. Nikdy som tam nebola a bojim sa aby ma zle neostrihali. Dakujem za kazdu odpoved, pekny den alebo ine dobre kadernictvo v MT bez objednavky ?

anika142
5. mar 2013

@rojica ahoj, no co naladicka lepsia? 😉

rojica
5. mar 2013

@skaredekacatko ahoj moja tak ako ste dneska dopadli?.. 🙂

rojica
5. mar 2013

@zuzulik85 no vidíš mňa to ani nenapadlo však bodaj by aj včera som z toho ešte bola riadne v šoku ale dnes je to už lepšie..... 😀

rojica
5. mar 2013

@anika142 no už dnes je to ok akurát som dorazila z práce v ktorej som bola dnes posledný deň a odteraz si idem užívať dovolenku.... 🙂

tajas1
5. mar 2013

@rojica ja som taká rada, tvojej správe, normálne mi slzy vyhŕkli...držím pršteky...(ja ešte čakám 8 dní, tiež po IUI) 🙂

rojica
5. mar 2013

@tajas1 ďakujem ti veľmi pekne moja a neboj aj u vás to dobre dopadne.... 😉 a koľké IUI ste absolvovali?

tajas1
5. mar 2013

@rojica to bolo naše 1.IUI, ale také mám zvláštne pocity, podbruško ma pichá a pijem strašne veľe, lebo ma smädí a dnes je 6 den po a teplota je stale 37, neviem či to nerobi utroš

sara20
5. mar 2013

@rojica ajoj maminka.aj si pn:

rojica
5. mar 2013

@tajas1 aj to môže byť lebo ten utroš všetko dosť ovplyvní......ja ho nemusím lebo stále musím nosiť intímku lebo my to vždy vytečie aj keď nie všetko ale predsa.... 😒

rojica
5. mar 2013

@sara20 ahoj moja od zajtra mám dovolenku zatiaľ a potom pôjdem na PN.....

pempusik
5. mar 2013

@rojica ahoj, tak ti teda zacina kraasna dovolenka, zacni si to uzivat, lebo potom si tak skoro neoddychnes 🙂

rojica
5. mar 2013

@pempusik ahoj moja však ja si to aj užívam a musím povedať, že je to krásny pocit...... 😉

skaredekacatko
5. mar 2013

@rojica no nic vybavila som si ze mi spravia laparoskopiu, u nas v nemocnici tak pi nej hned ak sa bude dat ideme do dalsieho kola 😲

skaredekacatko
5. mar 2013

@rojica a super ze uz mas dovolenku uz si to mozes uzivat 😀 oddychovat

zuzulik85
5. mar 2013

@skaredekacatko no my cakame na schválenie od poistovne. o tyzden nas cakaju geneticke testy no a potom to uz hadam pojde. pichanie injekcii a tak dalej... sme len na zaciatku. ale najradsej by som uz aj ja mala doma taku foto ako rojica 😎 no z tych injekcii mam asi najvacsiu obavu. neznasam injekcie. neviem ako to zvladnem. chyta ma horučka len si na to pomylsim... 😝 a u teba je co noveho?

zuzulik85
5. mar 2013

@rojica nooo. chcela by som vidiet tvoj vyraz tvare ked ti povedal ze si tehotna! šok+radosť dokopy, že? 😉 ja som sa vcera velmi potesila ked som sa to tu dočítala ze sa ti podarilo konečne.

sara20
5. mar 2013

@zuzulik85 neboj aj mna to caka.idem na ivf.babo zato stoji 🙂

zuzulik85
5. mar 2013

@sara20 no ved to! len keby to slo rychlejsie! 😉 ty si v ktorej faze teraz?

skaredekacatko
5. mar 2013

@zuzulik85 ja idem na laparoskopiu do nemocky k nam a potom dalsie iui. Inekcie su v pohode, ja som sa hrozne bala, a dalo sa to trochu stipe, ale inac oka a aj tie druhe potom su pohodicka, mne by nevadilo postupit znova ivf, len tie financie dokoncujeme dom tak, to ide vsetko tam iui je v tomto lacnejsie a gatova povedala, ze po tych prefukoch to ma sancu lepsie. sa uchitit tak uvidime.Normalne som sa jej opytala, ze mi nikdo nezistoval priechodnost a teda ze nevieme ci vajko clupne dole., musela sa smiat z mojej odbornej terminologie :- aj z tohom ako som sama navrhla postup, internet je super vela veci sa tu clovek dozvie a pitom moze ohurovat doktorov 😀 Drzim palce, nech ta genetika dopadne dobre, a necakate dlho nanu.

sara20
5. mar 2013

@rojica dnes som bola z matou-skaredekacatko.vravela som ze hned kedsi mala te bolesti som tusilazesa ujalo.jasom teraz tiez mala take bolesti.jaj,uz sa tesim aj ja na to.hadam nebudem zle znasat inekcie,nebudem nervozna 😒 .potom nech ma do pivnice daju.aby si to neodtrpeli 😝

sara20
5. mar 2013

@zuzulik85 uz mes.cakam na poist.maju cas.ty ides na ivf,alebo ivi