icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

mumlicek7
16. mar 2013

@sara20 ano idem už som dnes bola na odbere vajicok

mominko
16. mar 2013

@mumlicek7 no tak to je supeeeer tak už v pondelok budeš vedieť akých máte bojovníkov...ciii?

mumlicek7
16. mar 2013

@mominko zajtra rano volame ako sa maju a potom v utorok 🙂

mominko
16. mar 2013

@mumlicek7 to máš PK či nie?

sara20
16. mar 2013

@mumlicek7 sa mas.ake inekcie si mala,boli aj bolesti ☹

zuzulik85
17. mar 2013

@mumlicek7 to na jeden krat ti vzali 10vajíčok???? ci ako to funguje? to si tam sla, prispali ta a asi aku dobu to travlo?

mumlicek7
17. mar 2013

@sara20 puregon a cetrotain a potom som mala tu finalnu poslednu a nie celkom to ani nebolelo dalo sa ale ten cetrotain nebolen len som mala spochnute to okolie kde som to pichla

mumlicek7
17. mar 2013

@zuzulik85 ano na jeden krat som mala tolko vajicok to ma uspali v narkoze a p pol honidne som sa na izbe prebrala a merali mi tlak a lezala som pokial som nebola pri uplnom vedomi a potom som sla domou s manželom

mominko
17. mar 2013

@mumlicek7 ahoj no ako sa majú bojovníci??? 😉

rojica
17. mar 2013

ahojte babenky tak ako sa máte? aký bolo víkendík?.... 🙂

zuzulik85
17. mar 2013

@mumlicek7 takze cely zakrok s preberanim je tak na hodinku? cela tato veda ma fascinuje.. ze vedia naraz odobrat tolko vajicok a vsetko okolo toho.

zuzulik85
17. mar 2013

@rojica víkendik??? krátky moja, krátky.. este 2dni volna by mi bodli 😎

pempusik
17. mar 2013

@rojica ahoj, vikendik paradny, konecne som sa poriadne vyspala a polenosila 🙂. a co ty, tehulka? 🙂

rojica
17. mar 2013

@zuzulik85 ahoj moja tak to ti verím a čo mám ja povedať ja už mám víkend každý deň.... 😀

rojica
17. mar 2013

@pempusik my sme boli na víkend v Blave bola tam výstava motoriek a lodí tak sme trochu pochodili tak ma bolia nohy a tiež by som len spala a spala....ale inak sa mám dobre stále žiadne zmeny u mňa nenastali.... 😀

zuzulik85
17. mar 2013

@rojica tak tebe to ale prajem.. tu "dovolenku" ja ked si pomyslim ze zajtra zas zacina buzeracia v praci za vykon tak sa mi tam fakt nechce.... 😒

mumlicek7
17. mar 2013

@zuzulik85 no bola som tam dve hodinky ale poslednu hodinku len tak kontrola ultrazvukom a potom mi prisli povedat kolko vajicok sa podarilo odobrat a sak za vsetko toto možu tie injekcie ze je ich take vela tych vajicok

mumlicek7
17. mar 2013

@mominko ahojky celkom to ujde no zo siestich sa prijali styri a zasu viac budem vediet v utorok ako 😉

rojica
17. mar 2013

@zuzulik85 joooooj moja nezávidím ti veru u nás to tiež tak bolo a musím povedať že som rada že som stade odišla ale keď sa budeme musieť trochu uskromniť lebo PNka nebude bohviečo,ale aspoň nebudem prežívať tie stresy a nervy....a neboj moja aj ty sa o chvíľu dočkáš takej dovolenky akú mám ja.... 😉

pempusik
17. mar 2013

@rojica tak ste mali pekny vikend. a od zajtra mozes lenosit a vyspavat do sytosti 😀

rojica
17. mar 2013

@pempusik jooooj moja keby to tak bola pravda ale ja som už vždy okolo šiestej hore a už nezaspím ale zase potom poobede ma to chytí a musím si zdriemnuť....a zajtra aj tak musím vstať idem na krv na endokrinológiu lebo som si zabudla pýtať v MT výsledky z krvi tak my musia znova zobrať krv..... ☹

pempusik
17. mar 2013

@rojica fuha, tak to ja mozem spat riadne dlho. ale ved nevadi, vstanes skor, vybavis co treba a potom si oddychnes 🙂

rojica
17. mar 2013

@pempusik no však veru nemám nič iné na robote vo štvrtok ešte musím ísť roboty lebo my končí dovolenka tak som zvedavá, že čo so mnou urobia.... 😒

pempusik
17. mar 2013

@rojica ale teda zmluvu uz mas ukoncenu, ci?

skaredekacatko
17. mar 2013

@rojica a nepojdes na pn nevypusal ra doktor?

rojica
17. mar 2013

@pempusik no už mám ale výpovedná lehota my končí až 31.3 a to je ešte ďaleko ale chcela by som sa dohodnúť na pracovnom voľne lebo v mojej práci je tehu dosť veľkou prekážkou.....tak som zvedavá, že čo my na to poviem zamestnávateľ....

mominko
17. mar 2013

@mumlicek7 teším sa s tebou 😉 hneď daj vedieť ako ste dopadli 🙂 ja už sa neviem dočkať budúceho pondelka a šup na to...neviem či som jediná taká šibnutá ale už som kukla aj kočíky... 😝

rojica
17. mar 2013

@skaredekacatko na PN pôjdem až od 1 apríla.....keď my skončí výpoveď už som okolo toho toľko preštudovala že tak som zakonník už dávno nemala prečítaný a až keď pôjdem na PN po výpovedi tak mám 8 mesačnú ochrannú lehotu tehu majú na to nárok.....

rojica
17. mar 2013

@mominko ahoj nie si jediná ja som tiež už mala kočík vybratý a to som ešte ani tehu nebola ale teraz som si už istá, že ho aj budem mať.... 🙂

skaredekacatko
17. mar 2013

@mominko to ja uz rok kukam kocik a minule som uz nekukala cez net ale som zbehla do obchodu a tetuska ze v ktorom som mesiaci taky trapas kamoska to niejak zahovorila