icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

mumlicek7
18. mar 2013

@sara20 mi asi vyse roka lebo ajskor liecba u urologa drahe lieky a po nejakom case nam doporucil toto centrum a tam sme cakali tri mesiace na schvalenie od poijstovne ale hned po vianocach nas kontaktovali a na zaciatku marc a som v nedelu vecer volala

sara20
18. mar 2013

@mumlicek7 pekne.tiez bude vytuzene.jasom cakala od februara az poist,mi volala ta baba ze uz to mam schvalene.ale stale rozmyslam ci teraz ist do toho,alebo po lete.mala ma divoke obdobie.steny cmara,podlahy,skrine,navlecky a teraz nutelou stenu zadrbala.infartove stavy.

mumlicek7
18. mar 2013

@sara20 aha ako staru mas dceru

mumlicek7
18. mar 2013

@mumlicek7 lenze ked to budes odkladat tak budes znova absolvovat vsetky tie kontroli lebo musis ist este na interne pred operecne a take a ked to odložis tak to bude znova to iste od znova sme sa na to pitali a ked si rozhodnuta tak nevahaj aby si potom nelutovala

sara20
18. mar 2013

@mumlicek7 bude mat 5.ale zloba,ako 100certou.teraz sa potvrdilo,ked je dobre babo,potom jeneskorsie mrchava 🙂 .

sara20
18. mar 2013

@mumlicek7 ved aj tak rozmyslam,nech mam za tym.uvidim ako to bude financ.vychadzat mne doplacat.

sara20
18. mar 2013

@mumlicek7 te predoperac.si si tam robila alebo doma

mumlicek7
18. mar 2013

@sara20 nie normalne doma v nasej nemocnici som sa objednala a potom mi aj moj gyn musel brat krv a stymi vysledkami sme sli na interne

skaredekacatko
18. mar 2013

@sara20 ja by som do toho sla a neodkladala to tie predoperacne robi internista

sara20
18. mar 2013

@mumlicek7 jezis ale ja sa na mojho gyndosa hnevam.to mi nemoze aj obvodny?

sara20
18. mar 2013

@skaredekacatko uvidi cenik a podla toho sa rozhodnem 😉

mumlicek7
18. mar 2013

@sara20 no moze to aj obvodny ale ked som volala na objednanie tak vyslovene trvali len na vysledkoch od gyn a preco sinahnevana na svojho doktora

sara20
18. mar 2013

@mumlicek7 lebo masklamal.dal mi lieky silne,ktore mi privolali 2mimomaternicovetehotenstvo.vdaka nemu nemozem mat uz nornalnou cestou dieta.ze on nevedel ako to moze dopadnut.este neviem ktoreho si dam noveho 😠

mishka27
19. mar 2013

@sara20 ahojkaj no chvalabohu sme domka.no uvidim nakolko.akurat som bola vcera zaniest u svojho prepustaciu spravu a tlak zas 146/91 uz sa mi vyhrazal ze ma posle naspat. ☹ No a vnemocnici ma upozornily nato ze toto byva len horsie stym tlakom zo stupnujucim sa teh.a vacsinou su radi ked tehulky udrzia aspon do 35tt.a ukoncuju tehotenstvo cisarskym ☹ som stoho sklamana.lebo naozaj som chcela normalny porod kedze je to takbako to je a neviem ci este malinka bude mat aj nejakeho surodenca.Ale tak uvidim.este nehadzem flintu do zita.A hlavne nech je nase vytuzene a tazko vypracovane babo vporiadku to je teraz to najhlavnejsie.ty zatial nic nove?

sara20
19. mar 2013

@mishka27 este nie.galo sa neozval.,ani mrche sa nechce.2mozes mat ale po 2rokoch po cisarskom a to mozes normalne rodit,ze nebudes mat taky tlak.mam take kamosky.

sara20
19. mar 2013

@mumlicek7 ako dopadol telefonat,kedy jevklad 🙂

mishka27
19. mar 2013

@sara20 no ved uvidime.nebudem teraz nad tym polemizovat.a coze sa neoziva.inak ani mne vtedy vobec nevolaly ze to mam schvalene.len sa somnou dohodli na dalsom termine navstevy.teda si este ani nic nepichas hej?

sara20
19. mar 2013

@mishka27 ajoj.teraz mi postarka dala to z unionu,zeto mam schvalene.ako beru v poistovny 1cyklus?

sara20
19. mar 2013

babky moje poradte ni ako mam toto chapat.union vam schvalila 1cyklus. 😒 a co dalej,ak sa neujme.

pempusik
19. mar 2013

@sara20 no ak sa neujme a ked budes mat mrazene embryjka, tak pojdes na ket, na toto za nova ziadost nedava. a ak ti neostanu ziadne zmrazene embryjka, tak potom budes musiet absolvovat druhe kolo s poistovnou a znova cakat na schvalenie.

sara20
19. mar 2013

@pempusik dobra chujotina.inak na psychosku.a ty ako si teraz?

pempusik
19. mar 2013

@sara20 no, bohuzial s tym nic nespravime. aspon teda myslim,z e to takto funguje. poistovna preplaca tri pokusy a na vsetky treba zvlast ziadosti. ale teda v pripade ket asi nie, tam to funguje nejako inak. to uz ti baby pocedia. najlepsie bude vediet @anika142 ona tych pokusov mala habadej.
No a ja teraz oddychujem a od dalsieho cyklu cheme ist na dalsie iui.

sara20
19. mar 2013

@pempusik ale aj tak sa cudujem ze mi este nevolali co dalej.a to tyz.mam schvalene.maju cas.

misaelka
19. mar 2013

ahojte baby dneska mi moja MUDr. odporucila ISCARE tak sa chcem spytat na vase dojmy a hlavne na cakacie doby na IVF, ako dlho sa caka v poradovniku. ci sa nemam obzriet radsej po ceskych CAR pride mi ze tam sa caka kratsie.

sara20
19. mar 2013

@misaelka uz ste posielali aj ziadost do poist.aku mas?

misaelka
19. mar 2013

VšZP to musím? nie je to hradené? :(

misaelka
19. mar 2013

ale co uz, objednam sa na konzultaciu tam nam povedia co a ako

pempusik
19. mar 2013

@sara20 este ti nevolali z martina, ze ako mas postupovat?

pempusik
19. mar 2013

@misaelka cakacie doby na ivf v car ako take nie su. na prvu konzultaciu s lekarom spravidla objednaju tak do tyzdna, zalezi, v ktorej faze cyklu si. ak nemas urobene vysetrenia, tak si spravia vlastne a potom to vyhodnotia. no a ak doporucia ivf, tak sa posle ziadost do poistovne, ta to schvali, tak cca do mesiaca, niekedy to trva aj dlhsie. zakrok v ceskych car u nas nie je hradeny, pokial viem.
a uz si si ista, ze teda musis absolvovat ivf? v kazdom pripade nic nedas za to, ak sa tam objednas a porozpravas sa s nimi 🙂

misaelka
19. mar 2013

@pempusik dakujem za infosky, ja si tam aj zavolam. IVF musim absolvovat ina moznost u mna neprichadza do uvahy.