icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

mumlicek7
24. mar 2013

@mominko no iba jedno sme si dali vložit doktor to odporucil a z ddeviatich vajicok boli len stryri oplodnene a jednotkove boli len dve tak to jedno sme dali zmrazit 😉

mominko
24. mar 2013

@mumlicek7 tak to je super teším sa s tebou určite sa uchytí 😉 a koľko vás to celé stálo?

zuzulik85
24. mar 2013

ahojte baby. ako sa mate? co mate noveho? pokrocili ste? my stale cakame na vysledky a poistovnu....

mominko
24. mar 2013

@zuzulik85 ahoj tak ja som nešťastná ☹ zajtra sme mali ísť na pohovor a v piatok som ochorela, čo by nebol až taký problém a môj geniálny manžel mi včera ráno oznámil že on v pondelok nikam nejde...a to ma položilo úplne ☹ ☹ ☹

mumlicek7
24. mar 2013

@mominko ahojky celkom zo vsetkym nas to stalo 1200 eur aj s liekmi aj s mrazenim 😒

mominko
24. mar 2013

@mumlicek7 a to si mala krátky či dlhý protokol? mala si aj predĺženú kultiváciu? koľko to trvalo od pohovoru s koordinátorkou po prenos?

skaredekacatko
24. mar 2013

@mominko a co ho to pochytilo? Aj moj vzdy vravel,ze on nejde ani k urologovi, a nakoniec siel bez reptania to ma vzdy len podpichoval ani do martina nechcel naco a siel. 😀

mominko
25. mar 2013

@skaredekacatko chcel ma asi dobre vytočiť, ale keď videl čo to so mnou urobilo, tak že len zmeníme termín... aj tak som akurát prišla od doktorky a mám antibiotiká...on je trošku pesimistický, lebo nám tie iui nevyšli...

poppy28
25. mar 2013

@pempusik tak drzim moc palce 🙂

pempusik
25. mar 2013

@poppy28 dakujem 🙂

mumlicek7
25. mar 2013

@mominko nno mala som kratky protokol mala som aj predlzenu kultivaciu a trvalo to tak mesiac a pol ale niekedy sme sa vydeli aj tri krat do tyzdna ale u kazdeho to je individualne ale zakazdym brali krv a sono 😒

zuzulik85
25. mar 2013

@mominko fu, a preco v pondelok manzel nechcel ist? my stale cakame na vysledky a popri tom riesime este peniazky. niesom 2x trpezlivy clovek takze kus mam na to cele nervy co ako bude. Najradsej by som uz na sone videla 2 uchytene embrijka. tuzim po dvojickach dievatkach... verim v to. len uz to chcem!

mumlicek7
25. mar 2013

@zuzulik85 ahojky chcem sa spitat bola si na ivf a teraz idete na sono a dali ste si vlozit dve enbrijka ci dakujem

skaredekacatko
25. mar 2013

@mominko tak aspon ze tak ze prehodili ste termin

zuzulik85
25. mar 2013

@mumlicek7 ale kdeee. sme len na zaciatku. prve stretnutie a geneticke testy a cakame na poistovnu. potom az ideme na druhe stretnutie, pichanie injekcii odber vajicok a tak dalej nas este len caka... ja som len pisala co uz by som chcela hned.. ale to este par mesiacov potrva...

mominko
25. mar 2013

@mumlicek7 no tak dnes mi cez telefón povedali že budem mať dlhý protokol, neviem od čoho sa to odvíja a čo ma čaká, ale je to tak...

mominko
25. mar 2013

@zuzulik85 no už ho to prešlo 🙂 dnes som bola ale u svojej obvodnej lekárky a som na antibiotikách...tak termín v iscare nám presunuli na 15.apríla a povedali mi, že budeme mať dlhý protokol, neviem síce čo ma čaká ale nech už to je... tiež by som brala dvojičky a dievčatkáááá a ešte také jednovaječnéééé aké sme náročné... len nech sa chytí a je zdravé 😉

mominko
25. mar 2013

@skaredekacatko no ale dnes mi obvodná povedala že by chcela aby mi popri hormónoch pichali aj fraxiparín...tak uvidíme čo na to povedia...

mumlicek7
25. mar 2013

@mominko ahojte nechcem vas od nicoho odhovarat ale ja som minuli stvrok bola na vklade enbry a chcela som dve vlazit a sam doktor ma prisiel odhovorit az to nerobim ze to neoporucaju skoro nikomu ale neviem mozno vam to zrobia drzim palceky 😉

mominko
25. mar 2013

@mumlicek7 to bola len taká úvaha 😝 a jednovaječné sú z jedného 😉 to len že keby náhodou tak to beriem... 🙂 ty kedy ideš na krv?

mumlicek7
25. mar 2013

@mominko ja este neviem az po dvanastich dnoch si mam zrobit teh te st a potom mame zavolat ale ja som si dnes robila a vysiel negativne tak som z toho brutalne rozhodena ale mozno som to len skoro skusala ale zvedavost ma nepustila 😒 co už ☹

stella25
26. mar 2013

@pempusik Ahoj, a inak doky v MT vam nevravel, ze ci mozete hned po antibiotikach ist do dalsieho IUI? Ci nebudu tie spermose zle?

pempusik
26. mar 2013

@stella25 ano, vravel. ja som mu pisala, ked bral manzel prvykrat antibiotika, to bolo asi tak v strede mojho cyklu. aj som mu pisala ake presne berie a ci v tom dalsom cykle mozeme hned prist alebo ci treba pockat. no a pisal, ze mozeme hned v tom dalsom prist. akurat teda cyklus sa mi konci a drahy dostal dalsie antibiotika, takze si pockame dalsi cyklus 🙂

zuzulik85
26. mar 2013

@mominko presne tak. hlavne je aby to uz bolo a aby boli zdrave tie deticky...

mominko
26. mar 2013

@mumlicek7 jaj zlatko to je ešte veľmi skoro, to ešte nemusí byť ani uhniezdené...ale verím ti že ti to nedá, ja tiež budem určite testovať ako divá... 😝

mumlicek7
26. mar 2013

@mominko no ja som si to ties myslela ale vedavost mi to nedovolila ale slubila som si ze uz neskusim ani jeden az na dvanasty den ako mi kazali lebo potom som bola taka smutna nonikdi viac inac co mate vy nove

mominko
26. mar 2013

@mumlicek7 jaaaaj moja držím ti palčeky aj na nohách!!! ja sa najviac bojím toho sklamania ak to nevíde, neviem si to ani predstaviť, asi by ma to riadne položilo, pretože na druhé by sme šetrili len veľmi ťažko ☹

mumlicek7
26. mar 2013

@mominko no ved aj ja toho strasne bojim ale stale dufam ze sa to podary ale uvidime co nam zivot este nachistal
😒

mominko
26. mar 2013

@mumlicek7 treba len veriť a doktor vám čo povedal? záleží percento úspechu aj od niečoho či je to len šťastie?

mumlicek7
26. mar 2013

@mominko no ze by s ato malo podarit ze ja som ok a mam najlepsie enbrijko vlozene tak ze by to malo vyjst ale ja len dufam ze to vydle strasne by sme to chcely