Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
ahojte baby. ako sa mate? co mate noveho? pokrocili ste? my stale cakame na vysledky a poistovnu....
@mominko a co ho to pochytilo? Aj moj vzdy vravel,ze on nejde ani k urologovi, a nakoniec siel bez reptania to ma vzdy len podpichoval ani do martina nechcel naco a siel. 😀
@skaredekacatko chcel ma asi dobre vytočiť, ale keď videl čo to so mnou urobilo, tak že len zmeníme termín... aj tak som akurát prišla od doktorky a mám antibiotiká...on je trošku pesimistický, lebo nám tie iui nevyšli...
@mominko fu, a preco v pondelok manzel nechcel ist? my stale cakame na vysledky a popri tom riesime este peniazky. niesom 2x trpezlivy clovek takze kus mam na to cele nervy co ako bude. Najradsej by som uz na sone videla 2 uchytene embrijka. tuzim po dvojickach dievatkach... verim v to. len uz to chcem!
@mominko tak aspon ze tak ze prehodili ste termin
@mumlicek7 ale kdeee. sme len na zaciatku. prve stretnutie a geneticke testy a cakame na poistovnu. potom az ideme na druhe stretnutie, pichanie injekcii odber vajicok a tak dalej nas este len caka... ja som len pisala co uz by som chcela hned.. ale to este par mesiacov potrva...
@zuzulik85 no už ho to prešlo 🙂 dnes som bola ale u svojej obvodnej lekárky a som na antibiotikách...tak termín v iscare nám presunuli na 15.apríla a povedali mi, že budeme mať dlhý protokol, neviem síce čo ma čaká ale nech už to je... tiež by som brala dvojičky a dievčatkáááá a ešte také jednovaječnéééé aké sme náročné... len nech sa chytí a je zdravé 😉
@skaredekacatko no ale dnes mi obvodná povedala že by chcela aby mi popri hormónoch pichali aj fraxiparín...tak uvidíme čo na to povedia...
@stella25 ano, vravel. ja som mu pisala, ked bral manzel prvykrat antibiotika, to bolo asi tak v strede mojho cyklu. aj som mu pisala ake presne berie a ci v tom dalsom cykle mozeme hned prist alebo ci treba pockat. no a pisal, ze mozeme hned v tom dalsom prist. akurat teda cyklus sa mi konci a drahy dostal dalsie antibiotika, takze si pockame dalsi cyklus 🙂

@mominko no iba jedno sme si dali vložit doktor to odporucil a z ddeviatich vajicok boli len stryri oplodnene a jednotkove boli len dve tak to jedno sme dali zmrazit 😉