icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

mominko
26. mar 2013

@mumlicek7 a prečo ti dali krátky protokol? mne povedala že budem mať dlhý a vôbec neviem na základne čoho o tom rozhodujú a čo je lepšie...

mumlicek7
26. mar 2013

@mominko asi ze sme mali vsetko dobre alebo ze ja som ok ja netusim a ty si sa nepitala preco to je tak a ako sa odlisuje kratky od dlheho

mominko
26. mar 2013

@mumlicek7 nepýtala lebo som tam iba telefonovala tak som sa jej až na konci rozhovoru opýtala tak že budeme mať dlhý ale viac neviem...

mumlicek7
26. mar 2013

@mominko jaj no neviem je to asi individualne a sak kolko mas liekov alebo injekci ci este neviete

mominko
26. mar 2013

@mominko ešte som sa jej opýtala či sa rozhodnú po manželovom spermiograme a povedala že nie že to už majú rozhodnuté...tak to už vôbec nechápem...

mominko
26. mar 2013

@mumlicek7 neviem ešte nič ale moja obvodná nebola nadšená, lebo pred štyrmi rokmi som mala embóliu pľúc z antikoncepčných tabletiek a toto sú raz také hormóny...

marverka
26. mar 2013

ahojte snazilky, tehulky, maminy 🙂 🙂
ako vzdy ked neviem ako dalej ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ idem Vás poprosit o pomoc. Je tu niektora z Vas kt. prekonala mimomaternicove tehotenstvo po ET, alebo KETe a dobojovala to az do uspesneho konca?? alebo ste prestali bojovat s prirodou a IVF ukoncili?prosim Vás o akekolvek info. napr. aky dlhy cas ste potrebovali ci uz po fyzickej ale hlavne psychickej stranke na zotavenie, mali ste liečbu , ake vitaminy ste uzivali, no proste cokolvek. Budem vdacna kazdej sprave a vopred Vám DAKUJEM.

stella25
27. mar 2013

@pempusik a kedy ides teda do dalsieho? az v Majovom ci uz v Aprilovom cykle?

pempusik
27. mar 2013

@stella25 az v tom majovom. drahy doberie lieky a ma ist na kontrolu na buduci tyzden a to uz mi zacne novy vyklus. tak to skusime len tak v domacom prostredi, dufam,z e uz bude zdravy 🙂

mishka27
27. mar 2013

@sara20 ahojkaj je streda.myslim nateba.tak daj vediet ako ste dopadli v Mt. 🙂

mtb22
27. mar 2013

ahojte, tak 18.3. sme absolvovali nase prve IUI a v pondelok 1.aprila testujem-ale asi z toho nic nebude-necitim sa nijak inak ako bezne, takze....ach jaj

mumlicek7
27. mar 2013

@mominko no ved to hej ale na tele alebo na sprravaji mi ziande nasledky nerobili ani naladovost anoi nic take mozno ale citila som len ze sa mi zvedcilo pobrusko ale to len tym ze som tam mala viacej tych vojicok

sara20
27. mar 2013

@mishka27 ajoj akuratsme dosli.mam uz lieky,aj pero,kratky protokol.bolo dobre,ale pojdeme do toho najskor v juni.nemala som este krami a potrebujem mat aspom 2cykli za sebou.neponahlam sa,kedze vsetko uz mam.te krami ti zabrzdili,ale sami vravia,ze sa nemam uponahlat.brali nam krv,mojmu spermiogram a prievan bol v penazenke.za lieky 340 aleto uz aj tie co berem po ivf a 55v iscare.som rada ze sme tam uz boli.

stella25
27. mar 2013

@pempusik tak to by bola sranda, keby vam to teraz vyslo na 100%, Ze by boli nie omracene z antibiotik ale povzbudene. 🙂

pempusik
27. mar 2013

@stella25 no tak tomu by sa teda naozah povedalo, ze motyka vystrelila 😀

stella25
27. mar 2013

@mtb22 nebud smutna, este nic nie je stratene, kolko je tu bab, co plakalo ze nic a nakoniec krvicka pozitvna 🙂

mumlicek7
27. mar 2013

@sara20 no vidite a teraz to pojde ako po masle nasadite injekcie a potom tto do mesiaca budete mat za sebou ked mate kratky prtokol aj mi sme mali ktratky protokol len sa castejsie uvidite a viacej si budete vlat koordinatorke pani cickovej sa mi zda drzim palce

sara20
27. mar 2013

@mumlicek7 ajoj,a ty ako.hadam sa ujalo 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ano p.cickova,bola zlata.mneaj schvalenie vybavovala cez poistovnu.ale este nejdem do toho.nemala som krami od operacie este a musim aspom 2mes.vymenstulovat.nevadi,leto si uzijem z malou.

skaredekacatko
27. mar 2013

@sara20 tak ste sa posunuli dalej. Ono to ubehne rychlo a pojdes na to

sara20
27. mar 2013

@skaredekacatko ved hej.lieky uz mam.a ty ako.

mumlicek7
27. mar 2013

@sara20 no ja este neviem ci sa ujalo lebo prvi test som si robila na 4den a bol negativi ☹

mishka27
28. mar 2013

@sara20 verim ze si rada ze ste tam uz boli.no a ten prievan? Hih poznam to.no urcite to stoji zato 🙂 nevadi ze az v juni,hlavne ze uz sa to trosku pohlo a vsetko na proces mas uz pripravene doma.ani sa nenazdas a budes mat potom. 🙂 ja som si pero nebrala,len klasika hrozne som sa ich bala.no vsetko sa da zvladnut.a moja polovicka bola stoho viac vyklepana ako ja ked som rano vitiahla tie ihly a sup snimi do bruska 🙂 ja v pohode a polovicka slzy v ociach. 🙂 ok tak sa tesim na dalsie novinky.vsetko pis drzim prsteky 🙂

sara20
28. mar 2013

@mishka27 a ty moja ako?ja nechcem koli druhemu malu odstavit.ze nebude mat nic z leta.nemam sa kam ponahlat a brzdi ma menzes.musim mat aspom 2cykli za sebou.aj tak chcem aby sa na jar,leto male narodilo.len musim p.cickovej zavolat lebo je problem z puregonom mali 2a este 2chybaju.lekarni maju problem z objednanim.ved na pol protokolu mam potom v mt vyberem zvysok.ze len 2lekarne to na slov.drzia.

sara20
28. mar 2013

@mumlicek7 neboj,budes.toje moc skoro.mnbe vravela vcera,ze po ivf sa robi test az 12az 15den,ale aj vtedy moze vyst negat.a az krv ukaze ze hcg vstupa.

ninka.b1
28. mar 2013

@mumlicek7 ahoj môžem sa ta spytať prosim tak ked si si pichla pregnyl tak na dalši den si si už cetrotide a puregon nedavala?
a pregnyl si si pichla sama doma???

a10426
28. mar 2013

Moja ja som prekonala mimomaternicove tehotenstvo zobrali mi pravý vajíčkovod nato som mala štyry krát potrat a podstupila som IVF po všetkom tom trápeni mam doma anjelika menom Ivanka Stojí to za to bojovať 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mishka27
28. mar 2013

@sara20 no to viem.boli ste v tej lekarni v mt vsak?tam posielaju asi vsetkych.Ja celkom vpohode zatial sa drzim.buduci tyzden 3.4.idem na 4d sono.tak sa uz neviem dockat.Ved hej pockat treba ked musis ale to nevadi..

sara20
28. mar 2013

@mishka27 nevadi,radsej nech si maternica odychne.bolasom aj u liecitelky ze stale som nedostala,povedala zemam vyslabenu maternicu,potrebuje odych acas.ze teraz by som nemala toto riesit,lebo sa plod v nej neudrzi

sara20
28. mar 2013

@a10426 ahoj hned na1ivf sa ujalo? ja to tiez riesim mala som az 2mimomater.a nemam vobec vajcovod.ale mam domka 5rocnu bambulu a taraz riesime tiez ivf

mumlicek7
28. mar 2013

@ninka.b1 ja som si pichala puregon od zaciatmu mojich dni a potom na stvrty den som si zacala pichat cetrotain ale aj buregon to som pichala naraz jdenu hodinu a pregnil to je len jedna injekcia to uz je finnalna tak to si nepichas nic len o deviatej sme sli na pohotovost a tam nam to pichli a potom si nesmela pichat nic ale to ti po tel vsetko ppovedia 🙂