Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
ahojte snazilky, tehulky, maminy 🙂 🙂
ako vzdy ked neviem ako dalej ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ idem Vás poprosit o pomoc. Je tu niektora z Vas kt. prekonala mimomaternicove tehotenstvo po ET, alebo KETe a dobojovala to az do uspesneho konca?? alebo ste prestali bojovat s prirodou a IVF ukoncili?prosim Vás o akekolvek info. napr. aky dlhy cas ste potrebovali ci uz po fyzickej ale hlavne psychickej stranke na zotavenie, mali ste liečbu , ake vitaminy ste uzivali, no proste cokolvek. Budem vdacna kazdej sprave a vopred Vám DAKUJEM.
ahojte, tak 18.3. sme absolvovali nase prve IUI a v pondelok 1.aprila testujem-ale asi z toho nic nebude-necitim sa nijak inak ako bezne, takze....ach jaj
@mishka27 ajoj akuratsme dosli.mam uz lieky,aj pero,kratky protokol.bolo dobre,ale pojdeme do toho najskor v juni.nemala som este krami a potrebujem mat aspom 2cykli za sebou.neponahlam sa,kedze vsetko uz mam.te krami ti zabrzdili,ale sami vravia,ze sa nemam uponahlat.brali nam krv,mojmu spermiogram a prievan bol v penazenke.za lieky 340 aleto uz aj tie co berem po ivf a 55v iscare.som rada ze sme tam uz boli.
@sara20 tak ste sa posunuli dalej. Ono to ubehne rychlo a pojdes na to
@skaredekacatko ved hej.lieky uz mam.a ty ako.
@sara20 verim ze si rada ze ste tam uz boli.no a ten prievan? Hih poznam to.no urcite to stoji zato 🙂 nevadi ze az v juni,hlavne ze uz sa to trosku pohlo a vsetko na proces mas uz pripravene doma.ani sa nenazdas a budes mat potom. 🙂 ja som si pero nebrala,len klasika hrozne som sa ich bala.no vsetko sa da zvladnut.a moja polovicka bola stoho viac vyklepana ako ja ked som rano vitiahla tie ihly a sup snimi do bruska 🙂 ja v pohode a polovicka slzy v ociach. 🙂 ok tak sa tesim na dalsie novinky.vsetko pis drzim prsteky 🙂
@mishka27 a ty moja ako?ja nechcem koli druhemu malu odstavit.ze nebude mat nic z leta.nemam sa kam ponahlat a brzdi ma menzes.musim mat aspom 2cykli za sebou.aj tak chcem aby sa na jar,leto male narodilo.len musim p.cickovej zavolat lebo je problem z puregonom mali 2a este 2chybaju.lekarni maju problem z objednanim.ved na pol protokolu mam potom v mt vyberem zvysok.ze len 2lekarne to na slov.drzia.
Moja ja som prekonala mimomaternicove tehotenstvo zobrali mi pravý vajíčkovod nato som mala štyry krát potrat a podstupila som IVF po všetkom tom trápeni mam doma anjelika menom Ivanka Stojí to za to bojovať 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@ninka.b1 ja som si pichala puregon od zaciatmu mojich dni a potom na stvrty den som si zacala pichat cetrotain ale aj buregon to som pichala naraz jdenu hodinu a pregnil to je len jedna injekcia to uz je finnalna tak to si nepichas nic len o deviatej sme sli na pohotovost a tam nam to pichli a potom si nesmela pichat nic ale to ti po tel vsetko ppovedia 🙂

@mumlicek7 a prečo ti dali krátky protokol? mne povedala že budem mať dlhý a vôbec neviem na základne čoho o tom rozhodujú a čo je lepšie...