icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

sara20
28. mar 2013

@mumlicek7 ako herecka 😀 😀 😀 😀 😀

ninka.b1
28. mar 2013

@mumlicek7 dakujem si zlata, že si mi odpisala 🙂

mominko
29. mar 2013

@mumlicek7 ahoj no ako vydržala si? či si už skúšala opäť testovať?

mishka27
29. mar 2013

@sara20 joooj moja zlata.tak to sa najskor musis dat riadne dokopy.aby to potom hned vyslo a nebolo ziadne sklamanie.tak sa lieckaj a co najmenej nato mysli..

skaredekacatko
29. mar 2013

@sara20 takze teraz si das pokoj a kedy by si potom absolvovala ivf?

mumlicek7
29. mar 2013

@ninka.b1 rado sa stalo aj nabuduce ak budes mat nejake 🙂 otazky

mumlicek7
29. mar 2013

@mominko nie neskusala som este ziadny od vtedy 😉

mominko
29. mar 2013

@mumlicek7 uz sa neviem dočkať silno silno držím palce aby bol pozitívny 😉 ja asi budem testovať každý deň 😝 dnes sa mojej kamarátke narodil synček, tak sa teším už len frajerku pre neho 😀

mumlicek7
30. mar 2013

@mominko no tak to je pekne gratulujem no dufajme ze bude pozitivny do pondelka je ste nejaky ten dnik ale lakalo ma to dnes ale neskusila som si ho myslou som sa odhovarila 😉

mominko
30. mar 2013

@mumlicek7 ja som si to hovorila aj pri iui že nebudem testovať a minula som na testy pol vyplaty 😝 a akurát som bola sklamaná lebo najskôr boli // a potom sa ukázalo že to bol ešte pregnyl... 😢

ninka.b1
30. mar 2013

ahojte tak sa k vam pridavam, dnes som bola na odbere.. aj vy ste mali take hrozne bolesti???? a pichate-pichali ste si aj fraxiparin???

mumlicek7
30. mar 2013

@mominko aha to moze este ucinkovat aj ten pregnil to som nevedela a mala si aj liky na udrzanie teh ci a tak nakoniec si neostala teh 😝

mumlicek7
30. mar 2013

@ninka.b1 ahojky na odbere vajicok si bola hej boli bolesti az take tri dni a potom to preslo

ninka.b1
30. mar 2013

@mumlicek7 fuha to si ma nepotešila!!!! ty si kolko po transfere? ak sa teda môžem vyzvedať???
Inak baby ja čo viem tak pregnyl učinkuje tak 2tyždne a ved len do vkladu je to cca 1t takže potom by to už nemalo byť vidieť na teste, nie?

mumlicek7
30. mar 2013

@ninka.b1 ahojky ja som už desat dni po transfere no neviem niekto mal po troch dnoch ptransfer ale mi sme maly po predlzenej kultivacici ak sa mozem spitak kolko ste mali vajicok odobratych

mominko
30. mar 2013

@mumlicek7 brala som utrogestan ale naša diagnóza je zlý tvar spermii takže samé zrejme nepreniknú do vajíčka... ☹

sara20
31. mar 2013

ahojte babenky.tak mame tu konecne volno,odych.ako sa mate?

a10426
31. mar 2013

@sara20 hej hned sa ujalo ale aj tak som krvacala ale 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mumlicek7
31. mar 2013

@mominko no hej lebo aj mi sme mali jednotkove vajicka 6a oplodnili sa stryri a aj mi mame taky problem ale ostali najlepsie dve co boli najviac jednotkove a bunkove

mominko
31. mar 2013

@mumlicek7 mali ste ICSI?

mumlicek7
31. mar 2013

@mominko ivf sme mali tu druhu variantu

mominko
31. mar 2013

@mumlicek7 to je aka? este sa chcem opýtať ako často si chodila na utz a krv pri stimulke a ako dlho to tam trvalo či budem musieť mať v práci voľno alebo to budem stíhať...?

mumlicek7
31. mar 2013

@mominko ahojky no mi sme tam boli 4 krat ale to sme tam boli skoro medzi prvou stvorkov a boli sme tak vzdi o siedmej a kazdy ten raz mi brali krv a aj sono mo mi sme museli brat si volno pol dna podlatoho ako robis mi sme mali vtedy ranu tak sme mali aj volno a potom jeden den sme mali konzutaciu s enbryologickou ale to sme tam boli tak do tej deviatej lebo tam chodia ludia asi aj na kontroly len tak ale ked tam budes cim skor tak sa aj skor vybavis oni beru podla poradia 🙂

mominko
31. mar 2013

@mumlicek7 no ale ja mám dlhý protokol tak to sa teda nacestujem 😒 nevadí hlavne nech sa to podaríííííí

mumlicek7
31. mar 2013

@mominko no hej ale sak kolko mas liekov ked mas dlhy protokol no sak hej aj mi sme si to vraveli ak sa to podari tak sa to oplatilo vsetky tie cesty

ninka.b1
31. mar 2013

@mumlicek7 ahoj jasne 🙂 mali sme 26 a dnes som volala a 14 je peknych, zase budem volať utorok tak asi ich bude zas menej.....
prosim ta a ty si si dala aj tu genetiku embrii spraviť? my sme nad tym uvažovalio- genetiku mame OK len sme chceli taku istotu, ale embriologička nas tak trošku odhovarala, a ja teraz neviem čo mam spraviť 😒

mumlicek7
31. mar 2013

@ninka.b1 ahojky no to ste mali vela vajicok a nie mi sme si nedavali genetuku robit hej aj mi sme mali na druhy den menej a potom menej a napokon boli len dve najkrajsie ale ze to je najlepsie ze niekedy sa stava ze maju len jeddno pekne a ako sa citis este ta boli v podrusku

ninka.b1
31. mar 2013

@mumlicek7 prosim ta ešte som sa ta chcela spytať, aj si potransfere ležala doma? alebo si išla do prace?? nemyslim hned ten den ale trebars den po, dva dni???? mne vychadza transfer na štvrtok a sobotu mam skušku v škole 😒 a ešte mame isť aj gratulovať na svadbu ☹ a tak nechcem zbytočne riskovať!!!!

ninka.b1
31. mar 2013

@mumlicek7 dnes už je to lepšie ale včera to bola brutalna bolesť!!!! normalne my bolo doplaču ked som chodila, sedela vstavala 😀 ,, dr ma na to aj trochu upozornoval, že ked ich je tak vela, že je to aj dobre aj zle 🙂 tak jasne ved nemôžu byť všetko OK ani neboli všetky zrele ale hadam aspon bude dačo.... Ja som čitala že niektore baby maju ledva dve 😒

mumlicek7
31. mar 2013

@ninka.b1 ves co ja som mala enbryo transfer vo stvrtok len som trochu ochorela tak som od stredy mala pnku ale oni ti hned povedia ze nesmie sist na druhy ned do prace a ja som doma asi tak okolo 10 dni lebo su aj svaitky tak mi to dobre padlo ale radsej sa setri lebo nikdi nevies a nestresuj sa a bud v klude co najviac