Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@sara20 takze teraz si das pokoj a kedy by si potom absolvovala ivf?
ahojte tak sa k vam pridavam, dnes som bola na odbere.. aj vy ste mali take hrozne bolesti???? a pichate-pichali ste si aj fraxiparin???
ahojte babenky.tak mame tu konecne volno,odych.ako sa mate?
@mominko ahojky no mi sme tam boli 4 krat ale to sme tam boli skoro medzi prvou stvorkov a boli sme tak vzdi o siedmej a kazdy ten raz mi brali krv a aj sono mo mi sme museli brat si volno pol dna podlatoho ako robis mi sme mali vtedy ranu tak sme mali aj volno a potom jeden den sme mali konzutaciu s enbryologickou ale to sme tam boli tak do tej deviatej lebo tam chodia ludia asi aj na kontroly len tak ale ked tam budes cim skor tak sa aj skor vybavis oni beru podla poradia 🙂
@mumlicek7 ahoj jasne 🙂 mali sme 26 a dnes som volala a 14 je peknych, zase budem volať utorok tak asi ich bude zas menej.....
prosim ta a ty si si dala aj tu genetiku embrii spraviť? my sme nad tym uvažovalio- genetiku mame OK len sme chceli taku istotu, ale embriologička nas tak trošku odhovarala, a ja teraz neviem čo mam spraviť 😒
@mumlicek7 prosim ta ešte som sa ta chcela spytať, aj si potransfere ležala doma? alebo si išla do prace?? nemyslim hned ten den ale trebars den po, dva dni???? mne vychadza transfer na štvrtok a sobotu mam skušku v škole 😒 a ešte mame isť aj gratulovať na svadbu ☹ a tak nechcem zbytočne riskovať!!!!
@mumlicek7 dnes už je to lepšie ale včera to bola brutalna bolesť!!!! normalne my bolo doplaču ked som chodila, sedela vstavala 😀 ,, dr ma na to aj trochu upozornoval, že ked ich je tak vela, že je to aj dobre aj zle 🙂 tak jasne ved nemôžu byť všetko OK ani neboli všetky zrele ale hadam aspon bude dačo.... Ja som čitala že niektore baby maju ledva dve 😒
@ninka.b1 ves co ja som mala enbryo transfer vo stvrtok len som trochu ochorela tak som od stredy mala pnku ale oni ti hned povedia ze nesmie sist na druhy ned do prace a ja som doma asi tak okolo 10 dni lebo su aj svaitky tak mi to dobre padlo ale radsej sa setri lebo nikdi nevies a nestresuj sa a bud v klude co najviac

@mumlicek7 ako herecka 😀 😀 😀 😀 😀