icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

mominko
15. apr 2013

@mominko ahoj tak dnes sme boli v centre 😉 dnes alebo zajtra má prísť mrcha a na 16DC začínam s proverou...tešííím tešíííím 🙂

mominko
15. apr 2013

@mumlicek7 ahoj tak dnes sme boli v centre 😉 dnes alebo zajtra príde mrcha a na 16DC začínam s proverou... 🙂 tešíííím tešíííím

mumlicek7
15. apr 2013

@mominko no tak aj ja sa tesim stebou 🙂

mominko
15. apr 2013

@mumlicek7 jeeeej ďakujem, dúfam, že ťa budem nasledovať a čoskoro tehuľkovať 😉 A ako sa cítiš?

mumlicek7
15. apr 2013

@mominko ahojky nodnes rano mi bolo strasne zle az doobeda a celkom to ujde len vnoci jest aj nadranom a viacej ale ide to pomalicky 🙂

mominko
15. apr 2013

@mumlicek7 nooo tak to je super 😝 a už si bola aj v centre?

mumlicek7
15. apr 2013

@mominko no naposledy v centre som bola 8 aprila a od vtedy tam už nechodime zobrali mi krv a sono dal mi dalsiu fotku a napisal papier a ten mam zaniest mojmu doktorovi a už sme to ukoncili dufam 😉

mominko
15. apr 2013

@mumlicek7 fakt ja som myslela, že do centra sa musí chodiť do 12tt

mumlicek7
16. apr 2013

@mominko ahojky neviem ako iny ale nam povedal tak ze staci tak za 10 dni ist za svojim doktorom a dat mu tu spravu co mi napisali a tak 🙂

sara20
16. apr 2013

ahojte tehulky, snazilky.ako sa mate?

sara20
16. apr 2013

babenky aky je kratkya aky dlhy protokol?som stoho jelen uz.

mominko
16. apr 2013

@mumlicek7 veď to už je jedno hlavne že tam ten drobček je 😉

mumlicek7
16. apr 2013

@mominko no ved toto dufam ze ide vsetko tak ako ma byt 🙂

mominko
16. apr 2013

@mumlicek7 jasnééé že ide prečo by nemalo... užívala si aj nejaké vitamíny pre ivf?

mtb22
18. apr 2013

ziadost schvalenaaaaaaaa huraaaa, teraz pockame kedy dorazi do iscare a potom sup na stimulku🙂

avlv
18. apr 2013

Ahojte dievčatá.
Mohli by ste mi tak v rýchlosti zhrnúť ako to prebieha pri IUI. Myslím koľkokrát tam budeme musieť ísť. Najprv pohovor pri ňom aj niečo odoberú? a potom to ako dlho trvá?

mtb22
18. apr 2013

@avlv no ak uz mate vsetky vysetrenia a vysledky a lekar rozhodol o iui, tak dostanes clostilbegyt a stimulujes myslim od 3 dna cyklu.potom ides raz na sono-zmeraju a spocitaju ti folikuly.no a potom ti daju presny termin na iui. rano manzel odovzda spermije a potom ti ich nejakou pipetkou vlozia. tolko.

avlv
18. apr 2013

@mtb22 Ďakujem. A ešte aj IUI musí schváliť poisťovňa resp píše sa tam tiež žiadosť?
Ešte sme nikde neboli ale vzhľadom na moju endometriózu,ktorá sa mi môže vrátiť nechcem čakať.

pempusik
19. apr 2013

@avlv nie, poistovna nic neschvaluje, kedze to nepreplaca, cely ukon si hradis sama, stoji 84 eur.

sara20
19. apr 2013

@skaredekacatko ahoj.minule som ta v korze zdravila ja,nepoznala si ma.ako inac

monika211
19. apr 2013

je mozne chodit do solarka ak mam autoimúnnu chronicku tyreoiditídu?

skaredekacatko
19. apr 2013

@sara20 prepac som aj rozmyslala ze to mne a potom mi doslo ze to si ty. Boli sme v tcome nieco riesit. Ja onicom streptokok a e coli nechcu zmiznut uz so dobrala druhe antibiotika obe boli po 10 teraz cakame do polky maja a potom sa uvidi.A ty ako inac ak mas chut mozeme dakedy hodit stredko.

mominko
19. apr 2013

Ahojte babuľky chcem sa opýtať tých 4litre tekutín mám piť už keď začnem užívať proveru čiiii?

sara20
20. apr 2013

jaaaaaaaj booooze bambulky moje.dneszas stravene 3hod. na pohotovosti.stratilasom hlas,dusi ma,cely clovek ma boli.vraj 🙂 zapal hlasiviek,hrtana a priedusiek.vsetko sa to namna lepi.neviem ako budem pond.obsluhovat.ako hlucho nema 🙂 🙂 🙂 🙂

sara20
20. apr 2013

@mominko ak zacnes pichat prve inekcie.to je aj vela.

mominko
20. apr 2013

@sara20no neviem tak hovorili tiež si neviem predstaviť ako to do seba nalejem...

ninka.b1
20. apr 2013

@mominko ja som pila tak 3L a aj to bolo vela 😀

mominko
20. apr 2013

@ninka.b1 no snáď to zvládnem... 😝

ninka.b1
20. apr 2013

@mominko neboj zvladnes a nemusis sa bat ked aj tolko nevypijes. Mne to napriklad nevadilo a mala som vela vajicok a ziadny syndrom som nemala 😉

mominko
21. apr 2013

@ninka.b1 no dúfam, že bás ohss tiež obíde...