Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@maminka142 gatova sa vola, zavolaj na recepciu, iste ti poradia
@mtb22 Ďakujem 😉
@maminka142 uz ti odpovedala@mtb22 , Gatova 🙂
taaak a dnes som si pichla prvu injekciu-este teraz sa trasiem-ale mam to za sebou...huraaaa 🙂
dievcata po prvej injekcii trochu spinim ☹ , nemate stym niektora skusenost, ci je to ok alebo naopak nieco velmi zle? este trocha pockam a ak to neprestane zavolam do centra. dnes by sme mali ist na par dni do zahranicia troski vypnut, tak dufam, ze bude vsetko ok. a dakujem vopred za rady 🙂
boze preco je ten zivot taky kruty,tazky.stale same facky. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@sara20 co sa stalo?
😔
@pempusik nic mi nevychadza.malej sa zrusila ba,nemaju podpisanu zmluvu z poist.3krat do tyz.v nemocnici sme na parafine,plavanie,rehabilitacie.do kupelov musi ist len s dozorom a ja si to cvakam.asi mam ist kradnut.a to sme mali v plane v juni ist na ivf.v blizkej buducnosti to urcite nebude.hadam do 39 to stihnem ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Ahojte babeny. Možno sa to tu už niekde spomínalo a písalo, ale je tu toho strašne veľa a chcela by som sa opýtať, či je tu nejaká žienka, ktorá má tiež endometriozu a nedozrievajú jej vajíčka. Začali sme navštevovať Iscare v Martine a tam nám povedali, že inak ako umelým oplodnením sa k bábätku nedopracujeme. Poisťovňa nám to pred dvoma dňami schválila, už len čakáme na koordinátorku a neviem presne, ako to bude ďalej. V marci som bola na laparoskopii a tam mi odstránili endometrioznu cystu. Dnes je tam opäť a rastie strašnou rýchlosťou. Operovať ma už nechcú, keďže by sa to celé mohlo zase dovrzať a pomaly prestávať dúfať, že umelé oplodnenie bude úspešné, keď sa mi tam stále niečo vytvára.
baby ako to je teraz v iscare? robi len galo ?? alebo aj dakto iny? aka je uspesnost???
ahojte, zostali mi po poslednom IVF dve balenia Diphereline 0.1, predám, ak by ste mali niektorá záujem, tak mi napíšte IP, som zo ZA
Ahojte, po včerajšom 2.pokuse IUI mám veľmi bolesti brucha, ako pri hrozne silnej menštruácií, je to dobré či zlé? mali ste niektorá takýto problém a napriek tomu pozitívny test?
@tanicka137 no mna brucho nebolelo a aj tak to nebolo uspesne, takze nikdy nevies....kazda reagujeme inak, ver, ze sa ti to vydarilo 🙂
@mtb22 no ja radšej nič nečakám , lebo potom som o to viac sklamaná, ale teraz mi dodáva nádej to, že to bolo už druhý krát, keďže som počula, že na prvý pokus sa málokomu podarí, že väčšinou je to tento druhý a aj to že vajíčka boli dve a minule len jedno, takže mám dvojitú nádej 🙂
@tanicka137 a kedy mas testovat?
@mtb22 o dva týždne, v utorok, ale neviem či vydržím dovtedy 🙂
@tanicka137 ahoj no ja som nevidrzala testo vala som už hned na stvrti den a test bol negativny a boli sme dost smutny ale ked sme to skusili neskor ako sme mali povedane tak sa to podarilo a boli dve ciarky tak som ti chcela poradit aby si hned po prvom testiku neboli sklamany ako mi 😉

@moni1007 aha, tak uz rozumiem. no to je dobre, aj my sme si brali so sebou vysledky od urologa, vsetky tri spg, aby sme porovnali. a inak som mala uz len spravu o hsg a nic viac. co potrebuju, to si prefotia. no a potom uz doki vysvetli, co sa bude diat dalej, ale urcite ti nakazu prist niekedy medzi 2-5dc na HP.