icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

pempusik
23. máj 2013

@moni1007 aha, tak uz rozumiem. no to je dobre, aj my sme si brali so sebou vysledky od urologa, vsetky tri spg, aby sme porovnali. a inak som mala uz len spravu o hsg a nic viac. co potrebuju, to si prefotia. no a potom uz doki vysvetli, co sa bude diat dalej, ale urcite ti nakazu prist niekedy medzi 2-5dc na HP.

mominko
23. máj 2013

@moni1007 ja keď som išla prvý krát zobrala som čo som mala celú kartu a čo potrebovali si prefotili ale čo sa týka gyn.vecí tak si robili všetky vyšetrenia svoje 😉 snažíme sa cca 8rokov, aj iui sme podstúpili a toto je naše prvé ivf aj posledné lebo bude úspešnééé 🙂

moni1007
23. máj 2013

@pempusik no to aj cakam. joj, nech uz je 5.6. som taka zvedava a vkladam do toho velke nadeje. 🙂 chcem vediet, ci najdu nejaku pricinu 🙂

@mominko jasne, bude uspesne. silno drzim. to je zaklad - verit 🙂

mominko
23. máj 2013

@moni1007 s tým som do toho išla, že sa to proste podarí a hotovo 😉

pempusik
23. máj 2013

@moni1007 urcite budes mat dobry pocit z tej navstevy a ja verim, ze uz nic viac nenajdu a ze sa rychlo zadari 🙂

maminka142
29. máj 2013

@moni1007
@mominko
@mtb22
@anna155
@anika142
@poppy28
@rojica Ahojte dievčata, prosím Vás neviete ako sa vola ta doktorka, čo robí v utorky v Iscare MT? Alebo ako by som sa s ňou mohla spojiť? (e-mail). Chcela by som zistiť, či robí iui, aj mimo utorka 😅 Ďakujem Vam moc 🙂

mtb22
29. máj 2013

@maminka142 gatova sa vola, zavolaj na recepciu, iste ti poradia

maminka142
29. máj 2013

@mtb22 Ďakujem 😉

anika142
29. máj 2013

@maminka142 uz ti odpovedala@mtb22 , Gatova 🙂

mtb22
30. máj 2013

taaak a dnes som si pichla prvu injekciu-este teraz sa trasiem-ale mam to za sebou...huraaaa 🙂

mtb22
31. máj 2013

dievcata po prvej injekcii trochu spinim ☹ , nemate stym niektora skusenost, ci je to ok alebo naopak nieco velmi zle? este trocha pockam a ak to neprestane zavolam do centra. dnes by sme mali ist na par dni do zahranicia troski vypnut, tak dufam, ze bude vsetko ok. a dakujem vopred za rady 🙂

sara20
31. máj 2013

boze preco je ten zivot taky kruty,tazky.stale same facky. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

mumlicek7
1. jún 2013

@mtb22 neboj po druhej a tretej si už zvikneš ani ruka sa sa ti tiast nebude 😉

pempusik
3. jún 2013

@sara20 ahoj, coze sa stalo?

skaredekacatko
3. jún 2013

@sara20 co sa stalo?
😔

sara20
5. jún 2013

@pempusik nic mi nevychadza.malej sa zrusila ba,nemaju podpisanu zmluvu z poist.3krat do tyz.v nemocnici sme na parafine,plavanie,rehabilitacie.do kupelov musi ist len s dozorom a ja si to cvakam.asi mam ist kradnut.a to sme mali v plane v juni ist na ivf.v blizkej buducnosti to urcite nebude.hadam do 39 to stihnem ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

pempusik
5. jún 2013

@sara20 och, tak to ma mrzi. dufam, ze sa vsetko v kratkom case napravi.

nadika
7. jún 2013

Ahojte babeny. Možno sa to tu už niekde spomínalo a písalo, ale je tu toho strašne veľa a chcela by som sa opýtať, či je tu nejaká žienka, ktorá má tiež endometriozu a nedozrievajú jej vajíčka. Začali sme navštevovať Iscare v Martine a tam nám povedali, že inak ako umelým oplodnením sa k bábätku nedopracujeme. Poisťovňa nám to pred dvoma dňami schválila, už len čakáme na koordinátorku a neviem presne, ako to bude ďalej. V marci som bola na laparoskopii a tam mi odstránili endometrioznu cystu. Dnes je tam opäť a rastie strašnou rýchlosťou. Operovať ma už nechcú, keďže by sa to celé mohlo zase dovrzať a pomaly prestávať dúfať, že umelé oplodnenie bude úspešné, keď sa mi tam stále niečo vytvára.

anna155
9. jún 2013

@nadika ja to sice nemam ale akurat vcera som to niedke citala vraj to je zle.Ale aj tak si mys.ze kazdy prypad je iny.Drzim palce 🙂

zibi
9. jún 2013

baby ako to je teraz v iscare? robi len galo ?? alebo aj dakto iny? aka je uspesnost???

mumlicek7
9. jún 2013

@zibi ahoj ja som mala na kazdom vysetreny gala ale po odbere som mala doktorku 🙂

nomxxx
11. jún 2013

ahojte, zostali mi po poslednom IVF dve balenia Diphereline 0.1, predám, ak by ste mali niektorá záujem, tak mi napíšte IP, som zo ZA

tanicka137
12. jún 2013

Ahojte, po včerajšom 2.pokuse IUI mám veľmi bolesti brucha, ako pri hrozne silnej menštruácií, je to dobré či zlé? mali ste niektorá takýto problém a napriek tomu pozitívny test?

mtb22
12. jún 2013

@zibi galo je tam okrem utorkov, vtedy je tam doktorka gatova.

mtb22
12. jún 2013

@tanicka137 no mna brucho nebolelo a aj tak to nebolo uspesne, takze nikdy nevies....kazda reagujeme inak, ver, ze sa ti to vydarilo 🙂

tanicka137
12. jún 2013

@mtb22 no ja radšej nič nečakám , lebo potom som o to viac sklamaná, ale teraz mi dodáva nádej to, že to bolo už druhý krát, keďže som počula, že na prvý pokus sa málokomu podarí, že väčšinou je to tento druhý a aj to že vajíčka boli dve a minule len jedno, takže mám dvojitú nádej 🙂

mtb22
13. jún 2013

@tanicka137 a kedy mas testovat?

tanicka137
13. jún 2013

@mtb22 o dva týždne, v utorok, ale neviem či vydržím dovtedy 🙂

zibi
13. jún 2013

@euforia01 moja a ty si tehu 😀 ja asni neveim ci som to postrehla ..mm je prec tak na kona velmi nechodim 😀 to po ivf ci prirodzene 😉

mumlicek7
13. jún 2013

@tanicka137 ahoj no ja som nevidrzala testo vala som už hned na stvrti den a test bol negativny a boli sme dost smutny ale ked sme to skusili neskor ako sme mali povedane tak sa to podarilo a boli dve ciarky tak som ti chcela poradit aby si hned po prvom testiku neboli sklamany ako mi 😉