Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@mumlicek7 to vážne? tak to ozaj radšej počkám 🙂 pri prvej IUI som si test robila po týždni a bohžial bol negatívny aj po dvoch týždňoch...bože neviem sa už dočkať toto čakanie je najhoršie 🙂
@mtb22 Ďakujem, budem sa snažiť 🙂
@tanicka137 no to cakanie je nekonecne ale najlepsie je ked opocivas a setris sa ja som napriklad dva dni lezala a nerobila som nic take taske a myslela som pozitivne a nestresuj sa ak to nieje nevihnutne a drzim palceky 🙂
@mumlicek7 budem sa snažiť, ja nerobím nič ťažké, snažím sa odpočívať, tak uvidíme ako dopadnem, dúfam že o dva týždne tu už dám fotku z dvoma čiarkami 🙂 a ďakujem
@tanicka137 no tak to hej tak to ti strasne moc budem drzat palce naj nanohach a ako sa citis
@zujka2 no ja hej hoci kedy osm nieco poterbovala tak som volala vrchnej sestre o hociakej hodime bola myla vysvetli a ked som ja nevolala tak ona ci je vsetko ok a sestricky su tam mile ochotne aj lekari aj je tam prijemne prostredie ked prides důho necakas su ustretovi aj voci praci ked chodis tak sa snazia tebe prisposobit lubilo sa mi tam 🙂 🙂
@zujka2 hm, tazko povedat, ci lepsi...v heliose som nikdy nebola... a ano ta dr gatova, ktora uz robila v heliose je teraz v utorok v iscare, a aj dr. galo uz robil v heliose-takze postupy su asi rovnake. my sme s pristupom v iscare spokojni-ale to este nie je zaruka, ze budeme uspesni...no to nemas nikde 🙂 asi som ti nepomohla ale drzim palce 🙂
@mumlicek7 zatiaľ v pohode, niekedy ma pichá v pravom vaječníku, ale inak sa cítim dobre 🙂
@tanicka137 tak to je super ze sa citis dobre ja som mala od zaciatku taku pnutie v prsiach a vajecnky su po stimulacii trocha zvedsene a su dost citlive mne trvalo mesiac kym zase dostali tie spravne rozmeri ako maju mat a uzivas nejake lieky
@zujka2 Gatova doktorka je naozaj zlatá 😵 Mne osobne dr. Galo nesadol 😒 Ja idem skusiť Brno 😉
Držím všetkym palčeky 😵
@maminka142 ďakujem aj tebe držím. ideš do Profitu? alebo tak nejak? lebo ten si chvália.
@mumlicek7 no užívam utrogestan dve ráno a dve večer, to pnutie v prsiach som mala aj ja pri prvej dcérke, sranda tá sa podarila nečakane po materite a hlavne prirodzene..a druhé nie a nie sa ujať ☹
baby pridajte sa skupinka o IVF
https://www.modrykonik.sk/skupina/2220/
@zujka2 Reprofit sa to vola 😉 A aj ja som čítala o ňom len same chvály 😉
@maminka142 aj ja som presidlila do reprofitu vo stvrtok tam idem prvy krat.
@skaredekacatko juuj tak Ti moc držím palčeky, napíš mi potom prosím Ťa, ako si dopadla a aky maš pocit zo všetkeho tam 😉
Objednavala si sa mailom, či telefonicky? 😉
@maminka142 dam ti vediet a objednavala som sa telefonicky objednali ma az za tri tyzdne taky su plny a dobry 😀
@skaredekacatko Tak sa tam držkaj a ozvi sa určite 😉
Ahojte dievčatá,tak tento mesiac začíname KET a teším sa veľmi..

@tanicka137 skoro nikto to nevydrzi 😉 , to je prirodzene, len netestuj prilis skoro 🙂 drz sa a drzim pelec 🙂