Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@trulinka presne aj ja sa cítim ako by som každú chvíľu dostať menzes... tak skúsime zas o mesiac 🙂
@mominko aha, no bodaj by si mala pravdu 🙂
@tanicka137 neboj zlatko nebude teraz bude nabudúce, vždy si povedz že to tak malo byť 😉
@tanicka137
chystas sa este na dalsie IUI ak toto nevyjde?
@trulinka hej na tretie - posledné a potom budem šetriť na ivf
@mominko viem, ale už psychicky som tak slabá...viem, že to je hlavne v hlave. ale asi máš pravdu a má to tak byť
@moniatko13 dakujeme 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@tanicka137
No ja som teraz po tretom IUI a akurat zvazujem co dalej. Velmi som sa chcela vyhnut IVF, ale ist na stvrte IUI by zrejme nemalo zmysel.....Tak ti drzim palce 😉 A ako sa ti paci v Iscare?
@trulinka ja som tiež nechcela na ivf a dúfam,že to nebudem potrebovať, mám s toho strach, ale ked to inak nepôjde..tak pôjdem..aj ja ti držím palce, viem, čo prežívaš...🙂 v IS CARE sú super doktori aj sestričky, s takým prístupom som sa ešte nestretla asi nikde..fakt veľmi milý a povzbudzujúci 🙂
@sara20 a koľko injekcií máš?
@tanicka137 ja mam kratky protokol.2baliky chladim a zvysok mi potom predpise,nemali uz viac puregonu.a ty mas ake?
@moniatko13 jaj tysa mas,uz to mas za par.
@sara20 ja zatiaľ žiadne, chcem vyskúšať ešte jednu insemináciu a potom ivf, držím ti palce 🙂
@tanicka137 sa mas,ze mozes skusat inseminaciu.ja musim uz len ivf.som bez vajcovodou ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@sara20 hííí a prečo? čítam, že si mala aj mimomaternicové tehotenstvo, to na to sa ako prišlo?
@tanicka137 ja az 2.plod rastol,az kym som nedostala bolesti,krvacanie.pri 2 mi prislo zle,a praskol mi vajcovod.mala som otravu krvy
@sara20 ty kokso, si si zažila tiež hrozné veci..
@tanicka137 to hej.a 1tehot.som ani nevedela ze som.pribrala 6kg,do 3mes. krami nacas. 😒 😒 😒 😒
Ahojte, ak niektora stimulujete s Gonalom - pero, jedno celé balenie mi zostalo, rada vam ho predam za cenu z lekarne - Zilina a okolie.
ahoj.Tak my uz doma.manzelovy urobily novy spermiogram cakame na vysledky.Krajcovic ma dov.ked sa na to pozrie budeme cakat az potvrdia ziadost z poistovne a ideme na tiez sa spytam na tu kratisu kultivaciu,ci ako sa to povie,Este mam doma 7 decapeptil,teraz my daju vraj ine injekcie.Ked som si zvladla napichat 45 tych par dalsich bude brnkacka aspon dufam.Boze nech sa uz to podary 😒 😒 😒 🙂 🙂 🙂 aj vam vsetky drzim palce.Pekny den
@tanicka137
Ahoj, tak mne to nevyslo ani na treti krat ☹ . Dufam, ze ty budes mat viac stastia. Buduci tyzden zavolam do Martina, ze co dalej, ale zrejme nas IVF neminie 😒 .

@mominko @mumlicek7
Dakujem vam, ste velmi zlate 😵 a som rada, ze som sa sem zaregistrovala......