icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

tipka5
30. jún 2013

@mominko,ahoj,po dlhšom času som zasa tu,akosi nam to nevyšlo,neujalo sa ani to jedno vajíčko,a ako pokračuješ ty?budú malinké copane? :

mominko
1. júl 2013

@tipka5 moja to ma mrzí ☹ no dúfam že aspoň jedna fazuľka je dievčatko 😉 a idete do ďalšieho?

tanicka137
1. júl 2013

@kuspitka to je čo?

amonda
1. júl 2013

@tanicka137 To je emryo transfer s mrazacikmi 🙂

tanicka137
1. júl 2013

@amonda aha, to som nevedela 🙂

kuspitka
1. júl 2013

@tanicka137 bola si v centre?

tanicka137
1. júl 2013

@kuspitka áno, už mi aj volali, že v krvi nič nieje zvýšené, že môžeš skúsiť ďalší mesiac :( a ty si ako dopadla?

trulinka
1. júl 2013

@kuspitka
Ahoj, co vsetko ste uz vy absolvovali? Mate problem len s tvarom spermii ako my?

trulinka
1. júl 2013

@tanicka137
Tak to ma mrzi, ☹ Ides hned na druhy mesiac skusit?

kuspitka
1. júl 2013

@tanicka137 ja idem na KET,ale az v pondelok len neviem ci sa mi ešte embrya rozmrazia

tanicka137
1. júl 2013

@kuspitka jáááj, tak sa držkaj, budem na teba myslieť, až to dobre dopadne 🙂

tanicka137
1. júl 2013

@trulinka hej ešte posledný krát idem teraz po menzese a potom asi šetriť na IVF

trulinka
1. júl 2013

@tanicka137
No kiez by sa ti to zadarilo na treti krat a setrila radsej na vybavicku ako na iVF 😉 Drzkaj sa 🙂

tanicka137
1. júl 2013

@trulinka no veru, chcem sa vyhnúť IVF, nielen kôli peniazom :( tak uvidíme či sa zadarí do tretice

kuspitka
2. júl 2013

@tanicka137 dakujem moja.a ty co budes skusat IUI?

tanicka137
2. júl 2013

@kuspitka ešte pôjdem raz a potom šetriť na IVF, ale dúfam, že sa k nemu nedostanem a IUI bude úspešné do tretice

kuspitka
2. júl 2013

@tanicka137 moja neboj bude.ake lieky si brala

tanicka137
2. júl 2013

asi tri roky som brala duphaston a clostilbegyt, teraz namiesto duphastonu mám utrogestan.

katrinkab
5. júl 2013

Ahojte, dnes som absolvovala prvé ivf v Iscare, vyber vajíčok. 2 x IUI neuspešné, takže toto dufam že výjde na 1x.

trulinka
5. júl 2013

@katrinkab
Ahoj, a ako to prebiehalo? Kolko sa ti vytvorilo vajicok? Mna caka 1 IVF v Iscare na jesen, mame za sebou 3 neuspesne IUI. Tak nech sa ti to podari 😉

katrinkab
5. júl 2013

@trulinka Ahoj, ďakujem. Brala som Puregon a Cetrotide. No a na 11 deň mi vyberali vajíčka, mala som ich 16,ale len 13 dobrých, zajtra budem múdrejšia mám volať koľko ich úspešne oplodnili. Pri tých konzultáciách ti dopodrobna všetko vysvetlia a presne tak to aj prebieha ako oni povedia.

trulinka
6. júl 2013

@katrinkab
Tak snad sa im podarilo nejake uspesne oplodnit....a planujes si dat vlozit 1 ci 2 embrijka? 🙂

katrinkab
6. júl 2013

@trulinka Podarilo sa z 13 je 7 oplodnených, asi si dám dva ale uvidím čo mi ešte poradia oni.

zuzulik85
7. júl 2013

ahojte baby. tiez som uz po odbere vajíčok a rozmyšlam či si vložiť jedno alebo dve 😒 mam oplodnene len 2vajíčka 😢 tak ostava otazka ci vlozit obe naraz, alebo jedno a druhe zamrazit. Skor sa priklanam k vlozeniu jedneho kedze je to prvy pokus. ak by som mala uz par neuspesnych pokusov tak by som dala asi dve, ale zatial rozmyslam ze jedno. Co myslíte???

pempusik
7. júl 2013

@zuzulik85 no, tazka otazka, ale ja by som asi tiez len jednovlozila. A coze tak malo vajok mas? menej odobrali? aleboboli nekvalitne? Drzim palce 🙂

zuzulik85
7. júl 2013

@pempusik jej ahoj, uz som tu dlho nebola a som rada ze ta znova vidim 🙂 ...tak pri kontrolach mi hovorili ze to vyzera velmi dobre s vajickami, no zial nakoniec boli vydarene len tri a z toho su oplodnene dve... aj doky bol prekvapeny. hovoril ze cakal ovela viac. uz len dufam ze to obe embrijka zvladnu...

pempusik
7. júl 2013

@zuzulik85 tak ja verim,z e to su presne ti dvaja bojovnici, na ktorych tak cakas 🙂.
Ja sem obcas nakuknem, ale citit, ze su prazdniny, asi baby radsej povonku lietaju ako sedia na konovi. A my si davame pauzu, najprv nechcenu a teraz si uzivame leto 🙂

karkana
7. júl 2013

@zuzulik85 ono ja by som si dala dve, ale zas, ked nemáš veľa, tak si daj jedno, a jedno budeš mať takú rezervu, 😉 aj z jedného otehotnieš, ak je to to pravé embrijko,

zuzulik85
7. júl 2013

@pempusik no to je jasne ze v lete je tu menej báb 🙂 ja mam o leto vdaka iscare postarane 😀

zuzulik85
7. júl 2013

@karkana no jasne. sama som zvedava. je to zvlastne.. niektore baby otehotneju ani nevedia jak.. a ja viem o kazdom kroku svojho otehotnenia 😀