icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

trulinka
7. júl 2013

@katrinkab
ahoj, no tak fajn, ze sa im viacej podarilo oplodnit. Ja tiez riesim otazku, az sa im podari oplodnit aspon 2, ci si dam vlozit 2 alebo 1. No je to poriadna dilema, deti chceme urcite aspon 2, ale sa bojim, ci by som zvladla 2 vynosit. 😒

sara20
8. júl 2013

@zuzulik85 ahojkaj.tak ty uz mas za tym.a kedy vklad.ako si to znasala?

sara20
8. júl 2013

@pempusik ako citam,tak teraz neriesite nic?my tiez cakame na zazrak 😉 😉 😉

zuzulik85
8. júl 2013

@sara20 ahojj 🙂 no stres to bol riadny ten odber vajicok.. ja som sa lekarom vzdy vyhybala a toto bolo moje prve uspavanie 😝 zase spinkalo sa mi vyborne ale cely ten pocit na zaciatku ze neviem co so mnou budu robit bol pre mna stresujuci.. ale prekonala som to.. zo vsetkeho boli najhorsie injekcie, ta stimulacia. vklad mam v stredu.. zatial sa moje dve vajka maju vraj dobre, tak uz sa tesim na vklad a potom uz len cakat 😎 a ty sa mas ako?

sara20
8. júl 2013

@zuzulik85 ja tiez lieky mam,setrim.neviem kedy pojdem este do toho.

zuzulik85
8. júl 2013

@sara20 u nas je to BÁBO NA SPLÁTKY 😀 zial, taka je doba 😖

sara20
8. júl 2013

@zuzulik85 aj u nas bude.

zuzulik85
8. júl 2013

@sara20 hlavny je vysledok.. nie cesta k nemu 🙂

sara20
8. júl 2013

@zuzulik85 ved hej,ale premna jeto asi trest.kedze malu som mala normalne.

pempusik
9. júl 2013

@sara20 ano, teraz len oddychujeme a snazim sa na nic nemysliet. no a snad od septembra-oktobra sa do niecoho pustime 🙂

sara20
9. júl 2013

@pempusik my tiez robime,odychujeme.

eli13
9. júl 2013

@tanicka137 Ahoj a aky mal manzel spermogram? ak sa mozem opytat, lebo moj ich ma malo iba 6 mil na 1 ml a uvazujem na iui, lebo na ivf nemame.
Prepac, ze som taka indiskretna ... =)

tanicka137
9. júl 2013

@eli13 joooj to v číslach neviem povedať, ale doktor hovoril, že má super materiál :D

anna155
11. júl 2013

@sara20 netrap sa mam kamosku z Martina chlapceka ma normalne nevedela ze ani ako otehotnela teraz ale potratila asi 4 mesiaci,ma umelaom bola asi 4 krat,este stale som z toho smutna,ze ani jej sa to nepodarilo.A neviem ci to je trest.my cakame na schvalenie ziadosti a ideme znova sned na 4 pokus sa podari,i ked kazdy vravi ze cco ak budu dvojcata,Ja to neriesim,budem stastana ked sa to podari.Cakame aj na geneticke testy my mame vysledky ok aj tak tam nechce ostat.asi je to psychikou ci ten hore nam dava take skusky neviem.tak drzte sa vsatky baby.Pekny den 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

katrinkab
11. júl 2013

Tak už som bola na ET, dala som si 2 vajíčka, aj keď mi hovorili, že som odvážna. Uvidíme či sa príjmu, aspoň jedno. A keď aj obe budeme radi. A dve sme dali zmraziť pre istotu.

trulinka
11. júl 2013

@katrinkab
Jej, tak fajn, ked uz mas po tom. Teraz uz len cakat a snad sa to podari, drzim palce 😉 . Nechcu velmi vkladat 2 vajicka? Lebo ja tiez takto uvazujem, ze si dam vlozit 2 ak sa im podari aspon 2 oplodnit.....

katrinkab
11. júl 2013

@trulinka ďakujem, a ty ideš kedy?

domuska11
12. júl 2013

V iscari vlozia 2 vajicka ? Nemaju s tym problem?

miska200
12. júl 2013

@domuska11 ahoj, uplne bez problemov - je to cisto na Tebe... nam sa ujali obe 😉

sara20
12. júl 2013

@anna155 a ake mala ona problemi.ja asi tazko normalne otehot.ale zazraky sa deju.

sara20
12. júl 2013

ahojte bambulky.ako sa mate, ja sa snazim nemysliet na ivf.ucim sa soferovat,odreagovavam sa.

trulinka
12. júl 2013

@sara20
ahoj, ja som na tom podobne, nemyslim na to co bude, jednoduho som si povedala, ze na jesen idem byt tehotna a basta a teraz sa snazim robit veci ktore pocas tehotenstva robit nebudem moct, cize sme boli na diskoteke, vozime sa na motorke, boli sme stanovat, hrat tenis a pod. Dost mi to pomaha psychicky 😉

katrinkab
13. júl 2013

@trulinka Tak to je super, že si takto užívaš. Tá psychika je fakt dôležitá. Najhoršie je to čakanie, či sa to uchytí alebo nie. Ani spávať mi to nedá.

sara20
13. júl 2013

@trulinka aj ja to tak robim.ucim sa soferovat,znacky,testy,grilovacky,tury.uzivam si kazdu chvilu z malou a mojim.aj ked mala ma dake hnusne obdobie,stale nanu musim kricat,ignoruje rozkazy,zakazy.

anna155
14. júl 2013

@sara20 neviemt ti presne povedat,Nepisaly my to az tak konkretne ale uz pri odbere mala lej 1 alebo dav teraz mala rekrd 4 ale ujalo sa len jedno aj otoho drobca prisly.Myslym ze manzel ma ich malo ńao dber aj kvalita a aj ona stale brala nejake lieky,neviem ti povedat ja nevyzvedam ked nechce povedat sama,ale skoda.my cakame na tu ziadosta este stale nic,drz sa

trulinka
14. júl 2013

@katrinkab
Tak to ti verim, neda sa na to nemysliet, ja som sa po IUI tiez snazila nemysliet na to, ale neslo to. A ako sa citis? Kedy si ides robit test?

katrinkab
15. júl 2013

@trulinka Cítim sa úplne v pohode. Stále chcem niečo robiť, straštne sa nudím, nechce sa mi oddychovať a manžel sa preto hnevá. Test idem robiť takto o týždeň v pondelok.

tajas1
17. júl 2013

Ahojte, dlho som sa tu neukázala, pretože som bola po 1.IUI veeeeelmi nestastna, ze to nevyslo. Ale teraz sa ozyvam, pretoze sme boli na 2.IUI a zrejme to vyšlo - totiž na 14 den po IUI som robila test a bol pozitivny, potom som tomu nechcela uverit a kupila si kvapkajuci test a tiez ukazal pozitivnosť-teda stale som nechcela uverit, tak som isla na krv a HCG-bolo vyše 300, tak som sla po tyzdne na dalsi odber krvi a dnes mam HCG vyše 7 000, teda ma doktorka objednala na 1.utz - pojdem tam v utorok :D...a moje pocity? som unavená, strááášne ma bolia prsia a nafukuje ma, sem tam ma pobolieva bruško, ale to asi k tomu patrí 😀

slavka_2012
18. júl 2013

@tajas1 zo srdiecka blahozelam a prajem pekne a nerusene cele tehulkovanie 😵 😵 😵

katrinkab
18. júl 2013

@tajas1 blahoželám a teším sa s tebou