icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

sara20
18. júl 2013

@tajas1 gratulujem,stastne to dotiahni do konca

anna155
19. júl 2013

@tajas1 blahozelam 🙂 🙂 🙂 🙂

slavka_2012
19. júl 2013

@katrinkab ahooooj , tak ako netestujes???? nemas ziadne bolesti?

slavka_2012
19. júl 2013

zienky dali vam v Iscare po ET aj estrimex??????? mne dali len utros.....

slavka_2012
20. júl 2013

2IVF v Martine neuspesne 😢 dnes som 11den od ET a zacala som krvacat 😢 uz dalej nevladzem

anna155
20. júl 2013

@slavka_2012 hlavu hore to nic 🙂 my tiez try razy nic je to tazke a akurat dnes som sa dozvedela ze kamoska cakaju stvrte tak som jeje poblahozela nech sa my dari.Hneva ma len to ze vzdy sa take veci dozviem od ruhych ako od nich aj ked ma to boly musim sa pohnut dalej inac sa zblaznim alebo Levoca,je to tak ako je snad ked pojdem teray budu aj dvojcata,no ale staci aj to jedno 🙂

slavka_2012
20. júl 2013

@anna155 hlavu hore mam,len tie myslienky su pochmurne 😢 tak to v tej Levoci budeme spolu ,,,mam to blizko 😉 uz neviem co treba urobit aby sa to podarilo 😠 alebo uz to nechame tak a budeme cakat na zazrak......pochybujem ,ze pri mojom stasti by sa stal 😢

trulinka
20. júl 2013

@slavka_2012
Ahoj, to ma velmi mrzi, ze vam to nevyslo......Ak sa smiem spytat aky mate problem ze ste isli na IVF? Ja mam za sebou 3 neuspesne IUI v Iscare a caka nas 1 IVF. Prajem ti nech sa vam to uz nabuduce podari, trebars nech sa stane aj zazrak 🙂 .

slavka_2012
21. júl 2013

@trulinka velmi pekne dakujem a nam iste pomoze uz jedine zazrak 😔 je to moje celkove 4IVF,,,1 a 2IVF som mala v inom car. mame zly spermiogram a ja uz mam 40r. tak mozno ani tie vajicka niesu nic moc i ked na stimulku reagujem vyborne stale 12=13 vajok no nakoniec ostanu ,len 2 na ET. V Martine som spokojna aj sa nam raz podarilo teraz v marci cakali sme dvojicky no 11tt MA 😢 a tiez som krvacala 5dni a tehu som bola,,,,no ale pri mojom stasti neverim ,ze sa to zopakuje 😔

zuzulik85
21. júl 2013

som po ivf a v stredu mam ist na kontrolu ze ako to dopadlo.... ale dnes mi prisla mrcha ☹ ale bez bolesti.. tak neviem. je to stratene?

zuzulik85
21. júl 2013

@slavka_2012 u mna presne to iste ☹

slavka_2012
21. júl 2013

@zuzulik85 tak to mi je luto 😢 ale nadej umiera posledna,,,,ja budem zajtra volat a objednam sa na utorok na krv......ale s mi zda,ze to bude uplne zbytocne cestovat do Martina ☹ ja som dnes 12den po ET a od vcera krvacam ☹

zuzulik85
21. júl 2013

@slavka_2012 ja som 11ty den a od rana som zacala krvacat 😠 a beries utrogestan este? ja sa chystam dnes volat koordinatorke ci ma zmysel ho este uzivat. najhorsie je ze nemame nic zamrazene. mali sme len jedno vajko oplodnene takze neviem co bude dalej ☹ ☹ ale je to na zblaznenie.. chcem babo!!!

slavka_2012
21. júl 2013

@zuzulik85 takze sme na tom rovnako aj ja som zacala krvacat na 11den po ET a tiez nam neostali ziadne na zmrazenie 😢 ja neviem ci ma zmysel dalej brat utros....rano som este zjedla no neviem ci teraz poobede zjem,,,skus zavolat ,ale iste ti povie,ze dalej mas uzivat lieky,,,tak ako mne v marci

zuzulik85
21. júl 2013

@slavka_2012 no ved uvidime. planujem volat o 14tej. nechcem volat cez obed. objednana som na stredu. krvacam, ale nemam ziadne menstruacne bolesti.. som z toho zmetena. som zvedava co mi povie.. a v stredu si to aspon potvrdime.. a dalsi pokus, rozmyslame ze pojdeme cez zimu...

slavka_2012
21. júl 2013

@zuzulik85 ja som mala bolesti asi uz od 7dna po ET,,,take pichanie a potahovanie i ked som dostala tak ma zacal boliet chrbat,,,,,ale to uz je aj tak jedno ☹ ja neviem ci este pojdem dalej...uz som z toho riadne znechutena,unavena a sklamana 😢 neviem ci najdem silu ist dalej 😔

slavka_2012
21. júl 2013

@zuzulik85 volala si?

anna155
21. júl 2013

@slavka_2012 tu sa tazko radi,a som sokovana ake maju tu zeny problemy,my spermie ok aj ja ok.a nejde to.Tesi ma ze som odysla od stareho gynekologa,ktori mic neriesil.Vymelila som lekarku a hned sme isly do Martina i ked sa man mepodarilo tesi ma ze som vsetko pre to urobila este mame mozeme podat dve ziadosti tusim do konca mesiaca by nam to maly schvalit,tak tajne dufam ze sa to podari.Najviac ma trapi to ze ako niektore zeny tyraju deti alebo ako vcera v spravach zabyly vlsten try len hned po pvorode.Dala by som ju........Nechapem nerozumiem,snad neboj,Sara mala 60 rokou ked porodila snad aj nam sa stane zazrak a vetkym cakatelkam na Fore,pekny den 🙂 🙂 🙂

zuzulik85
21. júl 2013

@slavka_2012 hej volala. len som ju nejako zle pocula co vsetko hovorila, ale povedala ze mam brat dalej ten utrogestan a v stredu ako som objednana ze mam prist Ja som cele tie 2tyzdne nemala ziadne bolesti, len ma pobolievali prsia, taky pocit ako keby som mala kamene a nie prsniky 😔 no a dnes ako hovorim. mrcha ale bez bolesti menstruacnych. no som zvedava v stredu. kolky pokus mas ty? u mna je to prvy pokus. a nakoniec sme mali darcovske spermie, kedze u muza sa ziadna nenasla ani pri jednom odbere ☹

katrinkab
21. júl 2013

@slavka_2012 ahoj je mi ľúto že ti to nevyšlo ja mám zajtra 12 deň a ráno budem robiť test. Je to ťažké vydržať až do 12 dňa, ale dako sa musím zamestnať aby som na to nemyslela. Dnes ráno som mala také divné pocity ako pred mrchou, trochu popichávalo v podbrušku ale zatiaľ žiadne náznaky mrchy.

majda12
21. júl 2013

dievcata, zelam vela stasticka aby sa nam vsetkym snazilkam po ivf konecne zadarilo a dotiahli to nielen do potvrdenia ze sme tehu ale pekne do porodu!!tfuk tfuj tfuj tfuj pre stastie... ja som mala prve ivf v maji a preto vas uplne viem pochopit ako sa citite... ja sa chystam na ket v auguste bo nam zostali dvaja mrazacikovia ... 🙂

slavka_2012
21. júl 2013

@zuzulik85 ja som tiez volala ,ale az o 19hod a kazala mi prist zajtra rano,,,,, toto bolo moje 4IVF a som samopladca takze vsetky som si hradila sama ☹ takze zajtra budem vediet na com som,,,,i ked uz teraz viem,ze je to dalsi neuspech 😢 dam ti zajtra vediet

vernost
21. júl 2013

ahojte ja sa chcem spitať kolko krat ma umelo oplodnia aby som platila napr 1200€ako myslim pokusi dva vopred dakuje za odpoved

zuzulik85
22. júl 2013

@slavka_2012 uf. tak to je mi luto.. samoplatca da zabrat. tak daj vediet ako si dopadla. je to dost deprimujúce. drzim palce. bud silna.

zuzulik85
22. júl 2013

@vernost vsetko zalezi kolko budes mat vajícok.. a kolko si ich das zamrazit. ja som prvy pokus platila dokopy okolo 1000eur. mali sme darcovske spermie. injekcie nas v lekarni vysli na cca 400, priamo v iscare sme platili za odber vajicok, spermie atd... cca 500€ no a plus sme platili za pohovor, spermiogram, krv.. takze dokopy cca 1000eur. a vajicka mi vzali 3, oplodnili sa 2 a po predlzenej kultivacii zostalo len 1. A to sa zial asi neujalo ☹ kedze prisla mrcha. Ale u kazdeho je to individualne. boli tam baby ktorym vzali 6vajícok a tak je vacsia sanca ze sa viac oplodní a potom vies si dat zamrazit.. za zamrazenie peniazky navyse.. takze je to fakt individualne. .

zuzulik85
22. júl 2013

@slavka_2012 chcem sa este opytat.. ked si sla na druhe IVF musela si znova poslat ziadost do poistovne? a cakat?

sara20
22. júl 2013

@zuzulik85
@slavka_2012
@majda12 babenky moje,nehadzte flintu do zita.my zeny sme silne stvorenie,vela vydrzime.potom mame lasku opetovanu detickami.ja to uz tak mam,mala mi ju dava.ale tiez trpim aby bolo 2 babetinko.asi to tak mame sudene z hora,ale zazraky sa deju.mozno my sme te u ktorych dojde k zazraku,len netreba to silit,sustredit sa nato.treba sa odputat a potom to dojde,to viem z vlastnej skusenosti.drzkam palceky 😉 😉 😉 😉 😉

zuzulik85
22. júl 2013

@sara20 vdaka za povzbudive slova.. najhorsie je, ked kazdy v mojom okolí uz ma babatko alebo su tehotne.. kazdu chvilu niekto pribudne.. Ja to vsetkym prajem.. ale aj ja chcem!!!! v stredu kontrola a potom neviem. asi skusime pockat do zimy a skusime znova. najhorsie je ze som mala za tie peniaze len jednu sancu. ze sa nic nezamrazilo. zeny su silne a musia vela toho zvladnut. ale byt zenou bez lasky vlasneho babatka je najtazsie na svete!!!

slavka_2012
22. júl 2013

@zuzulik85 ahoj moja,,,zazrak sa nekonal 4IVF negativne 😢 ja som od zaciatku samopladca...zacali sme s IVF ked som mala 39r, a to uz ti poistovna nic nepreplati ☹ takze ja som nikdy na nic nemusela cakat,jednoducho platis a ides 😎 dam si troska pauzu a v septemri skusime nativ 😉 ja uz mam 2dospele kocky s prveho manzelstva a mam uz aj vnucika 😀 ale terajsi partner je slobodny , bezdetny a mladsi 😉 a velmi sa mame radi tak by sme chceli spolocne babo,,,,no zatial sa nedariiii 😢 😢 😢 drzim ti silno palce aby bola krv pozitivna 😵

majda12
22. júl 2013

dakujem sara za pozbudive slova ...len keby to nebolo take drahe,ale ten maly uzlicek stoji za vsetky peniaze ktore mame musime len pevne verit a modlit sa aby ten dalsi pokus bol uspesny! 🙂) ja jedine co neznasam je trpezlivost a cas,my sa snazim od 2009 a je to naozaj taske ked vsade vidis same tehulky a ty nic a ta otazka a ty kedy planujes ??ma fakt ubija