icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

trulinka
22. júl 2013

@slavka_2012
Aj my mame zly spermiogram, konkretne deformovany tvar spermii nad 96%. Inak je to ok, ja by som tiez mala byt ok, ale nejake speci vysetrenia mi nechceli robit, aj ked som sa pytala, iba hormon. profil. Tak to mi je ozaj luto, ze to opat nevyslo, musi to byt velmi frustrujuce ☹ . Nativ je to iste co soft? Alebo je to nieco ine? Ja by som sa chcela popytat doktora na soft, lebo to mnozstvo hormonov pri normalnom IVF ma velmi desi.....Drzim ti palce na dalsi pokus....

zuzulik85
22. júl 2013

@slavka_2012 uf, to je mi luto. tvoju situaciu chapem. hlavne ze obaja tuzite po babatku. drzim ti palce do buducna. Ja cakam rovnaky vysledok z krvy. domace testy negativne a kramy su tu 😖 no nech to potvrdia...

slavka_2012
22. júl 2013

@trulinka my mame zase velmi pomale spermie ☹ ja som v poriadku i ked mam uz svoj vek a to asi tiez zavazi ☹ nativ je vlastne soft kazdy to vola inak ,ale je to to iste.....vraj je to podstatne lacnejsie a je tam ovela mensia davka hormonov....ja vzdy dobre reagujem na stimulku stale 12-13vajicka a nakoniec mame na vklad a nic na mrazenie ☹ pri soft budu mozno len 2 vajicka no mozno budu silnejsie ako pri takom velkom mnozstve.....ale to je vsetko len mozno.....velmi pekne dakujem aj ja drzim palce 🙂

slavka_2012
22. júl 2013

@zuzulik85 este nemas nic stratene a ked to tak bude, tak sa v septembri pustime spolu do dalsieho boja 😉

trulinka
22. júl 2013

@slavka_2012
aha a robia soft zrejme aj v Iscare, ked sa tam chystas. Ja by som tiez radsej podstupila tuto metodu, ale neviem co mi na to povie doktor. Nam by poistovna obycajne IVF preplatila, uz sa mi aj vybavuju papiere, ale ja nie som velkym zastancom liekov a uz vobec nie hormonov 😒 . A pri IVF to su zrejme poriadner konske davky, ty si mala kratky ci dlhy protokol?

zuzulik85
22. júl 2013

@slavka_2012 ja by som sa do toho znova pustila niekedy v januari. kedze sperimiam prospieva zima 😀 moj muz v janurari ked chodil k urologovi tak este nejake spermie mal a teraz v lete pred odberom nemal ziadne tak sme museli pouzit darcovske. preto ked by sme to mali zopakovat, tak to skusime cez zimu a budeme dufat ze sa u neho nejaka najde...

anna155
23. júl 2013

@zuzulik85 tak to je pravda dolahla na mna velka depka a nechodia ani papiere z poistovne,manzel nechape ale akceptuje moj hrozny nervozni obcas zuryvi den 😠 asi takto my je 😠 😠 😠 ale fakt my zeny to nejako i ked po case rozdychame a funhujem dalej,Drz sa

zuzulik85
23. júl 2013

@anna155 mna tiez prepadla taka uzkost a lutost a lahsia depresia.. uvidime zajtra. mozno to na dali mesiac skusime znova... uvidime co povedia.. len keby tych vajok aspon bolo nabuduce viac, nech je vacsia sanca. Je to tazke obdobie.

slavka_2012
24. júl 2013

@trulinka ja som teraz v Iscare a absol. som tu 2x IVF vzdy som mala kratky protokol a teraz mi mudr.Galo navrhol soft....po mensej prestavke to zase skusime s minimalnou stimulaciou 😉

zuzulik85
24. júl 2013

takze potvrdene. prve IVF neuspesne.. o 2mesiace znova 😎

stella25
24. júl 2013

@slavka_2012 ahoj, co znamena ze ti navrhol soft? Ake lieky?

trulinka
24. júl 2013

@slavka_2012
tak som zvedava, co povie mne, ked ja sama chcem radsej soft.....cenovo by to malo byt tak nejako narovnako, ako ked to preplaca poistovna, nie? Ked sa berie mensie mnozstvo liekov.....

slavka_2012
25. júl 2013

@stella25 navrhol mi minimalnu stimulaciu,dostanes do tela ovela menej hormonov ako pri IVF a je to aj podstatne lacnejsie ako IVF...i ked je tam malo vajicok....neviem ake lieky budem brat a aky je tam presny postup to mi vysvetli az v septembri ked sa rozhodnem ,ze do toho idem...koordinat. mi to vysvetli posle recepty a mozme ist bojovat 😉 zbezne viem povedat ,ze je to priprava asi ako na IUI ale s odberom vajok a potom ICSI....

stella25
25. júl 2013

@slavka_2012 no mna presne zaujimali tie lieky, lebo ja som chcela soft v zime a oni to nerobili a tak som prave pre toto zmenila centrum. Asi zistili, ze je dobre aj nieco nove skusit. No som zvedava co ti napisu, tak ptoom to sem napis 🙂 Ides hned do dalsieho boja? alebo si das oddych?

slavka_2012
25. júl 2013

@zuzulik85 tak to mi je luto 😢 takze si sa rozhodla ist dalej ,mozno nam to tak vyjde na rovnako a budeme bojovat spolu 😉

slavka_2012
25. júl 2013

@stella25 povodne som chcela uz so vsetkym skoncit...som od zaciatku samopladca a stoji to dos vela a uz tiez po psychickej stranke je toho namna dost,,,,,no mudr. nas prehovoril aby sme to skusili a on veri,ze sa nam to podari 😉 tak navrhol nam to on sam a vraj aj financne je to pristupnejsie ako IVF....teraz si trosicka oddychnem a v polovici septembra by sme isli do toho....ked budem vediet viac tak to tu napisem ----odisla si z Iscare koli tomu,ze nerobili soft?

slavka_2012
25. júl 2013

@trulinka neviem ti povedat ako co preplaca poistovna,,ja som samopladca tak nemam v tom ziaden prehlad.....jedno viem ,ze je to podstatne lacnejsie ako IVf..pre nas samopladcov

stella25
25. júl 2013

@slavka_2012 ja mam za sebou 3 neuspesne IVF. Idem do 4 iVF tak ci tak, budem to skusat kym budem mat na to silu a nervy. Ja som vsak chcela skusit nieco ine a v Iscare mi ine ako klasicne IVF s max. davkami nemali co ponuknut. Netvrdim ze sa tam nevratim. Teraz idem skusit Soft v Brne, je to lacnejsie ako ist do 4 IVF s 50% zlavou v Iscare ale najma je to setrnejsie. Prave dnes som zacala, tak uvidim, kolko budem mat folikulov pri softe. Sice je to Brno strasne daleko, ale za pokus to stoji. Zatial som spokojna s pristupom. Ale mne sa pacil aj pristup v Iscare a najma sa mi pacila Mudr. Gatova 🙂

amali
25. júl 2013

@stella25 dobre si sa rozhodla...ja som bola v Brne a neľutujem že som išla tak daleko....a to som z východného slovenska

stella25
25. júl 2013

@amali u koho si bola? A ako si teraz na tom?

katrinkab
25. júl 2013

No tak už to mám aj ja potvrdené, 1 IVF neúspešné, aj keď na 15 deň od ET nemám menzes, cítim sa ako tehotná, ale NIE SOM. Doľahol na mňa obrovský smútok,keďže ešte dnes mi dr. dal nádej, že by to mohlo byť pozitívne.

slavka_2012
25. júl 2013

@katrinkab tak to mi je luto ☹ teraz sa nezadarilo ,ale nabuduce sa nam to iste podariii 😉

slavka_2012
25. júl 2013

@stella25 takze ty uz vies co to soft obnasa,,,, ja som v Iscare spokojna aj s Galom aj s Gatovou i ked sme tiez zvazovali Brno,lenze pre nas to je velmi daleko.Absolvovala som 2X IVF v iscare tak dufam,ze to 3bude uspesne 😉 i ked to 1IVF v Martine bolo uspesne ,len skoncilo v 11tt 😢 silno drzim palce aby to tentokrat vyslo a bola si tehulka 😵 😵 😵

stella25
25. júl 2013

@slavka_2012 ja som brno oddalovala tiez kvoli dialke, no ale kezde k nim ides len na konzultaciu a potom na kontrolne sono - co tiez mozes ist k nejakemu tu lekarovi ak sa dohodnes a potom uz iba na odber a vklad, tak mi to neprislo az tak vela cestovania. A su zlati, ze mozes kedykolvek aj cez vikend prist, je tam vela lekarov a oni sa prestriedaju. Verim ze toto by sme od Gala nemohli chciet, lebo by sa nam zrutil chudak kazdy den aj vikendy v praci s nami. Takze takto som si len jeden den dovolenku zobrala a vsetko prebehlo v klude a mali sme viletik do CR. 🙂

trulinka
25. júl 2013

@katrinkab
ahoj, tak to ma velmi mrzi, ale ked sa citis ako tehotna a nemas menzes, mozno este nie je vsetko stratene, ci? kedy mas ist na krv? Verim ti, ze mas toho dost, ja sa tiez obavam ako to dopadne.....

trulinka
25. júl 2013

och zatial len same negativne vysledky IVF - je to strasne deprimujuce, obzvlast ked ma caka prve IVF 😒 . Tak by som vam priala, nech sa to konecne podari....

amali
25. júl 2013

@stella25 bola som u dr. otevrela a teraz som v 22 tt 😉 a v košiciach som predtým absolvovala 1x ET a 3x ket ale všetko neuspešne

stella25
25. júl 2013

@amali jeeej, aj ja chodimk nemu. tak dufam ze aj v mojom pripade bude mat stastnu ruku 🙂

amali
25. júl 2013

@stella25 tak držímn palce nech sa podarí 😉

katrinkab
26. júl 2013

@trulinka Ahoj na krvi som bola preto píšem, že neúspešné. Teraz pojdem ešte na hysteroskopia a potom podľa výsledku na KET.