Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Ahoj dievčence 🙂 môj príbeh spočíva v tom, že 5. októbra 2010 mi v MT robili laparoskopiu, keďže cysta na pravom vaječníku klopi klopi klop všetko dopadlo súper vaječníky mám oba funkčné 😉 keďže ešte nemáme dieťa s partnerom sme si povedali ideme nato hupsnuť, takže od polovice decembra roku 2010 sa snažíme o miminko no žiali stále nič až som už prestala mať trpezlivosť a objednala sa do Iscar MT 😉 a šup 17 dc odber krvi na hodne vyšetrení a odrazu ultrazvuk a moja polovička spermiogram po 3 dňoch sexuálnej absencie a šup 2 dc opäť prísť a krv brali a konzultácia všetkých výsledkov 😉 pochvala od Dr. že tak pekný spermiogram dávno nevidela, že ani darcovia taký výsledok nemajú 🙂 no a u mňa tiež všetko v úplnom poriadku, takže od 3 dc stimulácia clostilbegytom 1-0-1 čiže na 5 dní šup 9 dc opäť v centre na ultrazvuk ako reagujú fóliky a až 3 narástli na pravom vaječníku 13 mm a 15 mm na ľavom vaječníku 16 mm a sliznica 7 mm takže dostala som recept na pregnyl 5000 jednu ampulu pichnúť v 12 dc o 11:15 h a ešte povinný sex víkend na 13 a 14 dc nooo a od pondelka 15 dc nasadiť duphaston 1-0-1 a čakať takže dnes som 17 dc poctivo papám duphaston a čakáme či príde mrcha, alebo už konečne darček, keďže 26.10.2013 máme svadbu bol by to najúžasnejší darček celoživotný 🙂
Dievčence ak táto stimulácia nezaberie teraz, tak vraj iui, neviete mi niektorá povedať koľko to bude stáť, keďže mám všeobecnú zdravotnú poisťovňu a som normálne na plný úväzok zamestnaná ??? Ďakujem
ked sa stane, že nevyjdu 3 pokusy, ktoré prepláca poisťovňa, môžme skúšať dalej? samozrejme že to bude drahšie...sú nejaké zľavy pri umelom oplodnení? dakujem za odpovede....
@michellevendero ahoj, toto vsetko si mala IUI alebo IVF?
baby ahojte, tak ja som opat tu. vyzera to, ze znovu zavitame do Iscaru MT, mame dievcatko po iUI a chceme druhe dieta. takze by sme niekedy na jesen isli na IUI opat. moj manzel mal velmi zly spg pred dvomi rokmi, ale vitaminy beru vasi manzelia, ak je tu niekto taky, co ma tiez zle vysledky? inac, ako to je teraz v Iscare? kto tam robi? My ked sme tam chodili, bol tam este doc. Tomas, a asi uplne ini doktori ako teraz. dakujem
@stella25 ešte som iui ani ivf mala, toto Dr. Gatova chcela len skúsiť jeden mesiac stimuláciu tak uvidíme 25-26.8. či mrcha príde či už nie
@stella25 oprava nemala som iui ešte ani ivf
@michellevendero aha, už rozumiem. IUI si platia sama, to nepreplaca poisťovňa. To stojí cca 100 eur ale pozri presne cenník centra čo majú na stránke. IVF ti musí schváliť poisťovňa na preplatenie, a to čo budeš ty doplácať je jedine cena liekov a nejaké vyšetrenia čo poisťovňa nepreplaca. Ale ak ste obaja ok, tak zatiaľ nad IVF ani nerozmýšľam. To máš este čas 🙂
@stella25 Ďakujem 😉 tak snáď uvidíme čo bude teraz a ak nič, tak pôjdem na iui
prosim o radu resp. skusenost?
uz som vam pisala ze vsetky testy po ket mam silno pozitivne. 12 den krv negativna. 15 den hcg len 4,10. mocovy silno pozitivny. dr. videla gestacny vacok - ale dalej sa vyjadrit nevedela, zatial nie je vidno ci je prazdny, ci nie a nerozumie ani tym testom.... stretla s tym niektora z vas, alebo ste tu na konikovi nieco podobne citali? velmi by ste mi pomohli. som uz zufala...
ahojte kocky.predam cele balenie cetrotide 7inekcii za 45e.poslem aj postou.
ahojte.... kedysi som aj ja prispievala do tejto temy... ale kedze po 1-om IVF sme boli uspesny a doma s a tesime z nasho pokladu, tak som sem uz prestala chodit... aj kocky co sme tu pisali, uz nevidiet- ved to je uz aj doba... ale toto je mimo temy... chcela by som sa vas opytat, co teraz navstevujete Iscare v MT ako ste spokojne... vymenil sa tam cely personal, co viem, tak nemam vobec info ako to tam chodi... a 26.8. mame termin, ideme konzultovat a na KET... aky su tam teraz doktori? je tam ten pristup este stale taky ludsky? ci len sme (problemove pary) len statisticky udaj? dakujem, kazdy nazor ma potesi 🙂 😉
ahojte kocky.idete teraz niektora na ivf,ktora ma predpisany cetrotide?ozvite sa 🙂
ahojte.Uz mame geneticke testy 5.9 si ideme po ne uz aby sme tam boly som velmy zvedava co povie primar,Dufam ze to bude ok a mozeme ist uz do Martina na dalsy 4 pokus,Akurat cez viken sme boly u nasich a celu cestu z manzelom nas sprevadzal krdel bocianou,tak dufam ze sa uz podari,a berieme aj dvojcata,Uz 5 rokou cakame tak snam tieto Vianoce uz budu krajsie. 🙂 Drzim vam vsetky palce.

@mtb22 ved hej.ja som este po vycisteni mala 2 dni test z 2 ciarkami.nato ma hned upozornili