icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

sara20
14. aug 2013

@mtb22 ved hej.ja som este po vycisteni mala 2 dni test z 2 ciarkami.nato ma hned upozornili

michellevendero
14. aug 2013

Ahoj dievčence 🙂 môj príbeh spočíva v tom, že 5. októbra 2010 mi v MT robili laparoskopiu, keďže cysta na pravom vaječníku klopi klopi klop všetko dopadlo súper vaječníky mám oba funkčné 😉 keďže ešte nemáme dieťa s partnerom sme si povedali ideme nato hupsnuť, takže od polovice decembra roku 2010 sa snažíme o miminko no žiali stále nič až som už prestala mať trpezlivosť a objednala sa do Iscar MT 😉 a šup 17 dc odber krvi na hodne vyšetrení a odrazu ultrazvuk a moja polovička spermiogram po 3 dňoch sexuálnej absencie a šup 2 dc opäť prísť a krv brali a konzultácia všetkých výsledkov 😉 pochvala od Dr. že tak pekný spermiogram dávno nevidela, že ani darcovia taký výsledok nemajú 🙂 no a u mňa tiež všetko v úplnom poriadku, takže od 3 dc stimulácia clostilbegytom 1-0-1 čiže na 5 dní šup 9 dc opäť v centre na ultrazvuk ako reagujú fóliky a až 3 narástli na pravom vaječníku 13 mm a 15 mm na ľavom vaječníku 16 mm a sliznica 7 mm takže dostala som recept na pregnyl 5000 jednu ampulu pichnúť v 12 dc o 11:15 h a ešte povinný sex víkend na 13 a 14 dc nooo a od pondelka 15 dc nasadiť duphaston 1-0-1 a čakať takže dnes som 17 dc poctivo papám duphaston a čakáme či príde mrcha, alebo už konečne darček, keďže 26.10.2013 máme svadbu bol by to najúžasnejší darček celoživotný 🙂

michellevendero
14. aug 2013

Dievčence ak táto stimulácia nezaberie teraz, tak vraj iui, neviete mi niektorá povedať koľko to bude stáť, keďže mám všeobecnú zdravotnú poisťovňu a som normálne na plný úväzok zamestnaná ??? Ďakujem

putna
15. aug 2013

ked sa stane, že nevyjdu 3 pokusy, ktoré prepláca poisťovňa, môžme skúšať dalej? samozrejme že to bude drahšie...sú nejaké zľavy pri umelom oplodnení? dakujem za odpovede....

stella25
15. aug 2013

@putna ahoj, Iscar dava 50% zlavu na 4 IVF, vsetky ostatne si platis v plnej cene, ako aj lieky.Cennik ti daju v centre alebo ho maju aj na sranke. tu navrhujem navstivit centrum v CZ, tam ta to ako samoplatcu bude stat menej.

stella25
15. aug 2013

@michellevendero ahoj, toto vsetko si mala IUI alebo IVF?

putna
15. aug 2013

@stella25 dakujem....a platí to aj napr.pri darcovských embryách 4 IVF?

stella25
15. aug 2013

@putna nie, zľava je len na úkony ako odber.

putna
15. aug 2013

@stella25 fúúúha...a potom by to asi koľko vyšlo ked darcovské embryá sú 700 Eur...

simik22
15. aug 2013

baby ahojte, tak ja som opat tu. vyzera to, ze znovu zavitame do Iscaru MT, mame dievcatko po iUI a chceme druhe dieta. takze by sme niekedy na jesen isli na IUI opat. moj manzel mal velmi zly spg pred dvomi rokmi, ale vitaminy beru vasi manzelia, ak je tu niekto taky, co ma tiez zle vysledky? inac, ako to je teraz v Iscare? kto tam robi? My ked sme tam chodili, bol tam este doc. Tomas, a asi uplne ini doktori ako teraz. dakujem

michellevendero
15. aug 2013

@stella25 ešte som iui ani ivf mala, toto Dr. Gatova chcela len skúsiť jeden mesiac stimuláciu tak uvidíme 25-26.8. či mrcha príde či už nie

michellevendero
15. aug 2013

@stella25 oprava nemala som iui ešte ani ivf

stella25
15. aug 2013

@michellevendero aha, už rozumiem. IUI si platia sama, to nepreplaca poisťovňa. To stojí cca 100 eur ale pozri presne cenník centra čo majú na stránke. IVF ti musí schváliť poisťovňa na preplatenie, a to čo budeš ty doplácať je jedine cena liekov a nejaké vyšetrenia čo poisťovňa nepreplaca. Ale ak ste obaja ok, tak zatiaľ nad IVF ani nerozmýšľam. To máš este čas 🙂

michellevendero
15. aug 2013

@stella25 Ďakujem 😉 tak snáď uvidíme čo bude teraz a ak nič, tak pôjdem na iui

mtb22
16. aug 2013

prosim o radu resp. skusenost?
uz som vam pisala ze vsetky testy po ket mam silno pozitivne. 12 den krv negativna. 15 den hcg len 4,10. mocovy silno pozitivny. dr. videla gestacny vacok - ale dalej sa vyjadrit nevedela, zatial nie je vidno ci je prazdny, ci nie a nerozumie ani tym testom.... stretla s tym niektora z vas, alebo ste tu na konikovi nieco podobne citali? velmi by ste mi pomohli. som uz zufala...

sara20
19. aug 2013

ahojte kocky.predam cele balenie cetrotide 7inekcii za 45e.poslem aj postou.

gabi.k
20. aug 2013

ahojte.... kedysi som aj ja prispievala do tejto temy... ale kedze po 1-om IVF sme boli uspesny a doma s a tesime z nasho pokladu, tak som sem uz prestala chodit... aj kocky co sme tu pisali, uz nevidiet- ved to je uz aj doba... ale toto je mimo temy... chcela by som sa vas opytat, co teraz navstevujete Iscare v MT ako ste spokojne... vymenil sa tam cely personal, co viem, tak nemam vobec info ako to tam chodi... a 26.8. mame termin, ideme konzultovat a na KET... aky su tam teraz doktori? je tam ten pristup este stale taky ludsky? ci len sme (problemove pary) len statisticky udaj? dakujem, kazdy nazor ma potesi 🙂 😉

sara20
24. aug 2013

ahojte kocky.idete teraz niektora na ivf,ktora ma predpisany cetrotide?ozvite sa 🙂

mumlicek7
24. aug 2013

@sara20 ale sak ty by si mala ist nieee 😉

sara20
24. aug 2013

@mumlicek7 ano ale treba ich vycerpet do konca okt.a to nestiham.pojdem az na buduci rok do toho.neni penez a chcem mat odrobene uz 2r,aby som mala potom po mater.narok na podporu uz

anna155
26. aug 2013

ahojte.Uz mame geneticke testy 5.9 si ideme po ne uz aby sme tam boly som velmy zvedava co povie primar,Dufam ze to bude ok a mozeme ist uz do Martina na dalsy 4 pokus,Akurat cez viken sme boly u nasich a celu cestu z manzelom nas sprevadzal krdel bocianou,tak dufam ze sa uz podari,a berieme aj dvojcata,Uz 5 rokou cakame tak snam tieto Vianoce uz budu krajsie. 🙂 Drzim vam vsetky palce.

amonda
27. aug 2013

@gabi.k Ahoj, ja som mala 1.ivf s Doc. Tomasom , svoje 2. ivf s Dr. Galom, je to rozdiel v pristupe - ale nemyslim v zlom, len je to ine 🙂 Nam to 2.ivf vyslo a celkom som sa pri zavadzani embryjok pobavila na anglickom humore p. Dr. Gala 🙂

amonda
27. aug 2013

@simik22 Ahoj, ja som bola teraz na svoje 2.ivf pri Dr. Galovi - je to ine, ale je to v pohode 🙂 podla mna v pohode odbornik, ma anglicky humor, volam ho studeny cumak 🙂 nemala by som problem sa mu opat zverit do ruk.

simik22
27. aug 2013

@amonda tak ja som najprv chodila do Heliosu ku Galovi, potom som prestupila do Iscare k doc. Tomasovi, on akurat odchadzal odtial po mojom IUI a nastupil tam Galo, ale k nemu som uz nestihla ist, bola som parkrat este u tej doktorky na kontrole.

amonda
27. aug 2013

@simik22 Ano, to som pocula, ze prisiel z Heliosu.

sara20
27. aug 2013

@amonda tak tebe sa pri galovi hned ujalo?

simik22
27. aug 2013

@sara20 ved nezalezi od doktora, ci sa " ujme"

amonda
28. aug 2013

@sara20 🙂 to znie tak srandovne - ja by som povedala, ze zmena hormonov mi pomohla mat kvalitnejsie vajicka - bolo ich menej, len 2 ale obe mi spokojne spinkaju v brusku 🙂

sara20
28. aug 2013

@simik22 ale zalezi.

simik22
28. aug 2013

@sara20 urcite nie. ale to ej tvoj nazor.