icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

putna
11. sep 2013

@trulinka jasné že to raz vyjde a budeme kočíkovať... 😉

michellevendero
11. sep 2013

Dievčence 😉 takže včera 13 dc sme absolvovali naše prvé iui 😉 a mám prísť 24.9. o 7-8 h na odber krvi či je hcg a aj ultrazvuk mi urobia 😉 od včera bolí v kuse podbruško no to najskôr plavci vajko zdolávaju a potom zas vajko bude hniezdit a budú // a v iscare Martin ich potvrdia krvov aj ultrazvukom 😉 inofolic pijem stále 2 sáčky

putna
11. sep 2013

@michellevendero držím palce...daj vedieť potom ako si dopadla...a oddychuj hlavne.... 🙂

michellevendero
11. sep 2013

@putna Ďakujem 😉 jasné podám info a oddychujem 🙂 po 2 bobulach večer a 2 bobulach ráno utrogestanu som sa zobudila o 11 h 😀

vlasatica
15. sep 2013

ahojte dievcata nezostalo vam nahodou cele balenie Menopur 75 alebo Merional, surne zhanam. dakujem

ninica
16. sep 2013

@michellevendero
Tak tebe kázali prísť rovno na krv? Mne Galo povedal, že si mám spraviť test a počkať, či mi nepríde mrcha.
Test som si spravila 14. deň po IUI. Bol negatívny, tak som už len čakala na mrchu a prišla až na 17.deň po IUI. Utrogestan som brala presne 14 dní.

michellevendero
16. sep 2013

@ninica Dr Gaťova mi robila v utorok 13 dc iui a dala mi termín 24.9. o 7-8 h na odber krvi a ultrazvuk a dnes som 19 dc a 6 dpo iui a mám furt pobolievanie podbruška a číry ťahajúci hlien ako mávam počas ovu 😉

lenrom
17. sep 2013

Ahojte dievčata,chcem sa spýtať aké su skusenosti s Iscare Martin?Ja som bola na IVF v roku 2010 ked tam ešte pracoval Doc.Tomaš a podarilo sa to prvý krat(myslim IVF)ale jeno tehotenstvo som potratila a druhe vyšlo.Dcerka bude mať dva roky a tak by sme to ešte išli vyskúšať.Len neviem aky su tam teraz doktory či dobry alebo to beru že chcu zarobiť.Rada by som počula vaše rady a čo ste všetko o novych lekaroch počuli.Ďakujem.

zuzulik85
17. sep 2013

@lenrom ahoj. ja akurat zacinam druhy pokus IVF. kedze prvy pokus z juna mi nevysiel. ale na doktorov a sestricky nemozem nic zle povedat. ja som veeeelmi spokojna s Galom, aj s druhou doktorkou co sa striedaju. velmi mili a ludski su. a sestricky. strasne zlate, ustretove. z mojej strany maximalna spokojnost.

putna
19. sep 2013

ahojte baby...chcem sa spýtať ako to je s platením ohľadom mrazenia gen.materiálu....pošlu mi výzvu o zaplatení alebo ako??? dakujem za odpovede.... 🙂

gaga83
19. sep 2013

Baby nepotrebujete niektorá fostimon, ostalo mi 6 ks ešte by sa mi zisšli ale exp. 11/2013 a už ich nestihnem minúť.

merry1001
23. sep 2013

@michellevendero Ahoj, tak ako? Neskusala si testik?

michellevendero
23. sep 2013

@merry1001 skúsila teraz pred chvíľou a iba /

merry1001
23. sep 2013

@michellevendero to mas dnes 13ty den po IUI? Este nic neznamena, zajtra budes vediet na 100 %.

michellevendero
23. sep 2013

@merry1001 Áno dnes som 26 dc a 13 d po iui no zajtra krv ukáže či dáka stopa hcg a čo ukáže ultrazvuk uvidíme 😉

zuzulik85
23. sep 2013

no, tak dnes mi doky povedal ze ked minule mi vzali 3vajíčka tak teraz to vyzera ze ich bude hadam aj 30! tak hadam ich bude menej ako 30. takych 10-15 by mi uplne stacilo 🙂) len nech to uz vyjde....

petrika07
23. sep 2013

@lenrom Ahoj. Ja som po prvom neúspešnom IVF, vklad som mala niekedy 30.8. Chápem, že sa to nemusí podariť hneď, ale reakcia lekára ma dosť prekvapila. Ja som sa snažila myslieť pozitívne a on ma pri sone ešte viac zdeprimoval. Očakávala by som ak nie teda povzbudenie v zmysle "Nevadí, je normálne, že sa to na prvý pokus nepodarí", tak aspoň profesionálny prístup a neprejavovanie negatívnych emócii (ktorých som mala aj tak dosť). Okrem toho, veľa informácií z neho človek nedostane. Tak isto koordinátorka je milá len ak ju neprerušuješ, keď ti volá, akonáhle mám otázku, zdá sa mi nervozna..... Takže rozmýšľam nad Brnom, ktoré má perfektnú stránku aj dobré referencie a aj metódy. Ale to je len môj názor, vidíš, tebe to vyšlo 🙂 Ale ten Dr. Tomáš bol vraj super....

petrika07
23. sep 2013

@stella25 Ahoj. Chcela by som sa spýtať, ako si spokojná v Brne.. Ja mám za sebou neúspešné IVF v Martine a rozmýšľam nad Brnom.... Majú aj rôzne metody, ktoré v MT nerobia a keďže máme mrazené spermie, musíme sa pokúsiť, aby to vyšlo...

stella25
23. sep 2013

@petrika07 ahoj, veľmi. Napíšem ti do IP

merry1001
24. sep 2013

@michellevendero Tak ako?

michellevendero
24. sep 2013

@merry1001 Práve pred chvíľou volali z centra, že hcg je hraničné a mám si okamžite dať 2 bobule utrogestanu a mať maximálny kľud a oddych mno a tento piatok prísť opäť na odber krvi či hcg stúpa a aj ultrazvuk 😉 takže piatok budem 30 dc a 17 dpo iui 😵

merry1001
25. sep 2013

Hmm, tak ale vyzera to slubne. . .parada. . .druhy test si si uz neskusala robit?

ninica
25. sep 2013

@michellevendero
Držím ti silno palce, aby to vyšlo. Ja som po prvej IUI dostala mrchu na 31. DC. Dúfam, že sa ti to nestane. Ja pôjdem na krv 4.10. Utroš berieš vaginálne alebo perorálne? Mne nakázal vaginálne, ale neviem, či to má nejaký účinok, keď to všetko vytečie von.

ninica
25. sep 2013

@michellevendero
Robili ti aj ultrazvuk? Mne povedali, že mám prísť na krv a že spravia aj ultrazvuk. Tak som zvedavá. Utroš ti predpísali, keď si bola na krvi? Tretiu krabičku? Mne dali zatiaľ dve. Ale dúfam, že mi dajú aj tretiu, ak bude HCG ok.

michellevendero
25. sep 2013

@ninica Mám dve krabice v sebe a to som od 13 dc vkladala 2-0-2 a teraz mám ďalšie dve krabice práve dnes som ich vybrala a tiež vkladať 2-0-2 Áno včera 27 dc a 14 d po iui brali ráno krv a robili ultrazvuk a aj tento piatok znova krv a ultrazvuk tak uvidím ako pôjde hcg hore 😉 snáď je všetko ok

ninica
25. sep 2013

Držím ti silno palce. Teraz ma aj štve, že som po prvej IUI nešla na krv. Možno by tam niečo bolo.

ninica
25. sep 2013

@michellevendero
Prosím ťa, na tú krv si sa objednávala alebo si rovno prišla?

michellevendero
25. sep 2013

@ninica zlatíčko oni ma objednali hneď ešte v deň keď robili iui a včera keď volali výsledky ma preobjednali z utorka už na tento piatok

lenrom
25. sep 2013

@petrika07 Ďakujem za odpoveď.Hej doc.Tomaš bol úplne super len škoda že to takto dopadlo.Aj ja som počula o Brne len tam si musi človek všetko platiť sám,poisťovňa neprepláca a ja tolko na to nemam.Tak skusim druhý pokus v MT.Tebe vela šťastia na druhy pokus.

stella25
26. sep 2013

@lenrom ahoj, pokiaľ nemáš na SR vyčerpané všetku IVF tak ti aj v Brne preplatia. A je to lacnejšie akona SR .