Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Dievčence 😉 takže včera 13 dc sme absolvovali naše prvé iui 😉 a mám prísť 24.9. o 7-8 h na odber krvi či je hcg a aj ultrazvuk mi urobia 😉 od včera bolí v kuse podbruško no to najskôr plavci vajko zdolávaju a potom zas vajko bude hniezdit a budú // a v iscare Martin ich potvrdia krvov aj ultrazvukom 😉 inofolic pijem stále 2 sáčky
@michellevendero držím palce...daj vedieť potom ako si dopadla...a oddychuj hlavne.... 🙂
@putna Ďakujem 😉 jasné podám info a oddychujem 🙂 po 2 bobulach večer a 2 bobulach ráno utrogestanu som sa zobudila o 11 h 😀
ahojte dievcata nezostalo vam nahodou cele balenie Menopur 75 alebo Merional, surne zhanam. dakujem
@michellevendero
Tak tebe kázali prísť rovno na krv? Mne Galo povedal, že si mám spraviť test a počkať, či mi nepríde mrcha.
Test som si spravila 14. deň po IUI. Bol negatívny, tak som už len čakala na mrchu a prišla až na 17.deň po IUI. Utrogestan som brala presne 14 dní.
@ninica Dr Gaťova mi robila v utorok 13 dc iui a dala mi termín 24.9. o 7-8 h na odber krvi a ultrazvuk a dnes som 19 dc a 6 dpo iui a mám furt pobolievanie podbruška a číry ťahajúci hlien ako mávam počas ovu 😉
Ahojte dievčata,chcem sa spýtať aké su skusenosti s Iscare Martin?Ja som bola na IVF v roku 2010 ked tam ešte pracoval Doc.Tomaš a podarilo sa to prvý krat(myslim IVF)ale jeno tehotenstvo som potratila a druhe vyšlo.Dcerka bude mať dva roky a tak by sme to ešte išli vyskúšať.Len neviem aky su tam teraz doktory či dobry alebo to beru že chcu zarobiť.Rada by som počula vaše rady a čo ste všetko o novych lekaroch počuli.Ďakujem.
@lenrom ahoj. ja akurat zacinam druhy pokus IVF. kedze prvy pokus z juna mi nevysiel. ale na doktorov a sestricky nemozem nic zle povedat. ja som veeeelmi spokojna s Galom, aj s druhou doktorkou co sa striedaju. velmi mili a ludski su. a sestricky. strasne zlate, ustretove. z mojej strany maximalna spokojnost.
ahojte baby...chcem sa spýtať ako to je s platením ohľadom mrazenia gen.materiálu....pošlu mi výzvu o zaplatení alebo ako??? dakujem za odpovede.... 🙂
Baby nepotrebujete niektorá fostimon, ostalo mi 6 ks ešte by sa mi zisšli ale exp. 11/2013 a už ich nestihnem minúť.
@michellevendero Ahoj, tak ako? Neskusala si testik?
@merry1001 skúsila teraz pred chvíľou a iba /
@michellevendero to mas dnes 13ty den po IUI? Este nic neznamena, zajtra budes vediet na 100 %.
@merry1001 Áno dnes som 26 dc a 13 d po iui no zajtra krv ukáže či dáka stopa hcg a čo ukáže ultrazvuk uvidíme 😉
no, tak dnes mi doky povedal ze ked minule mi vzali 3vajíčka tak teraz to vyzera ze ich bude hadam aj 30! tak hadam ich bude menej ako 30. takych 10-15 by mi uplne stacilo 🙂) len nech to uz vyjde....
@lenrom Ahoj. Ja som po prvom neúspešnom IVF, vklad som mala niekedy 30.8. Chápem, že sa to nemusí podariť hneď, ale reakcia lekára ma dosť prekvapila. Ja som sa snažila myslieť pozitívne a on ma pri sone ešte viac zdeprimoval. Očakávala by som ak nie teda povzbudenie v zmysle "Nevadí, je normálne, že sa to na prvý pokus nepodarí", tak aspoň profesionálny prístup a neprejavovanie negatívnych emócii (ktorých som mala aj tak dosť). Okrem toho, veľa informácií z neho človek nedostane. Tak isto koordinátorka je milá len ak ju neprerušuješ, keď ti volá, akonáhle mám otázku, zdá sa mi nervozna..... Takže rozmýšľam nad Brnom, ktoré má perfektnú stránku aj dobré referencie a aj metódy. Ale to je len môj názor, vidíš, tebe to vyšlo 🙂 Ale ten Dr. Tomáš bol vraj super....
@michellevendero Tak ako?
@merry1001 Práve pred chvíľou volali z centra, že hcg je hraničné a mám si okamžite dať 2 bobule utrogestanu a mať maximálny kľud a oddych mno a tento piatok prísť opäť na odber krvi či hcg stúpa a aj ultrazvuk 😉 takže piatok budem 30 dc a 17 dpo iui 😵
Hmm, tak ale vyzera to slubne. . .parada. . .druhy test si si uz neskusala robit?
@michellevendero
Držím ti silno palce, aby to vyšlo. Ja som po prvej IUI dostala mrchu na 31. DC. Dúfam, že sa ti to nestane. Ja pôjdem na krv 4.10. Utroš berieš vaginálne alebo perorálne? Mne nakázal vaginálne, ale neviem, či to má nejaký účinok, keď to všetko vytečie von.
@michellevendero
Robili ti aj ultrazvuk? Mne povedali, že mám prísť na krv a že spravia aj ultrazvuk. Tak som zvedavá. Utroš ti predpísali, keď si bola na krvi? Tretiu krabičku? Mne dali zatiaľ dve. Ale dúfam, že mi dajú aj tretiu, ak bude HCG ok.
@ninica Mám dve krabice v sebe a to som od 13 dc vkladala 2-0-2 a teraz mám ďalšie dve krabice práve dnes som ich vybrala a tiež vkladať 2-0-2 Áno včera 27 dc a 14 d po iui brali ráno krv a robili ultrazvuk a aj tento piatok znova krv a ultrazvuk tak uvidím ako pôjde hcg hore 😉 snáď je všetko ok
Držím ti silno palce. Teraz ma aj štve, že som po prvej IUI nešla na krv. Možno by tam niečo bolo.
@michellevendero
Prosím ťa, na tú krv si sa objednávala alebo si rovno prišla?
@ninica zlatíčko oni ma objednali hneď ešte v deň keď robili iui a včera keď volali výsledky ma preobjednali z utorka už na tento piatok

@trulinka jasné že to raz vyjde a budeme kočíkovať... 😉