Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@zuzulik85
ahoj, tak test urobeny a vyzera to tak, ze nam to vyslo 🙂 . Mam zretelne 2 ciarky, aj ked ta jedna je este len taka svetlejsia, ruzova, ale vidime ju obaja, som v takom soku, ze este sa ani nejako neviem tesit....Rano som uz ani spat nemohla, nervozna ako kon, tak som sa klepala ako pred skuskami v skole 🙂 . Tak dalsi test si urobim v pondelok a v stredu mam ist ku svojmu gynekologovi....len neviem ci dovtedy vydrzim....Tak snad mi ta ciarka bude dalej len tmavsia, dufam....prsia ma tak velmi bolia, ze doma ani podprsenku nenosim, ani dotknut sa ich a to brucho stale rovnako....Velmi ma mrzi, ze ti to nevyslo, teraz by sme sa mohli spolocne vytesovat, ale velmi, velmi ti drzim palce pri KET-e 🙂 .
@trulinka jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej 😀 😀 😀
supeeeeeer! ! ! ! joj! jak sa tesím! Blahoželáááááám 🙂 ja som ti vravela ze to vyzera super.. vsetko islo podla plánov! joj, drzim ti palceky nech to uz len pekne rastie a hlavne nech je zdravucke!
jezis, no teraz sa musis prebudit! treba vybrat veeeeeela vecí!!!! vybavicku, prebalovaci pultík, KOČÍK, a milion drobností... joj, tesim sa z tebou! konecne je tu aj pozitivna správa po celych tych dnoch.. pfj, pfj, pfj 😉
dufam ze ostanes verna tomuto foru 😉 este ma treba o mesiac povzbudit 😀 hehe
joj, tak ste stastím bez seba doma co? ci este ti to nedoslo?? SI TEHOTNAAAAAA 😀
@zuzulik85
Ty si uuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaassssssssssssssnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 . Takto sa tesit so mnou 😉 . Ved ked ja som tak strasne opatrna, ze sa aj bojim tesit, ale uz mi to kus dochadza 😀 . Ano rozmyslam uz aj nad tymi vsetkymi vecami co bude treba kupit a vybavit, hlavne v robote vybavit - snad uz nebudem musiet robit. Tak vie to este len manzel, tesi sa samozrejme, uz si aj 2 pohariky nalial, skoda, ze si nemozem na to pripit, tak len prst som si namocila do fernetu 😉 . Mojim rodicom to tak jemne oznamim, lebo uz su zvedavi, ale este ich budem kus krotit, svokrovcom az neskor, este to nemam ani definitivne potvrdene od lekara. A samozrejme, ze sem budem chodit aj nadalej, ved ty aj ostatne baby ste mi tak pomohli, tak ste ma podporovali, ze vas v tom nenecham. Drzim, drzim palceky na dalsi mesiac 🙂
@trulinka no to vies ze hej.. z takej spravy sa musi tesit kazdy.. je fajn vidiet ze sa to niekomu podarilo.. vies.. doda to taku nadej... ja by som uz bola najradsej keby bolo zamnou uz aj to KET.. ja by som sa do vyberiana kocikov vrhla aj hned! je tak tazke branit sa takym strankam zatial.. 😝
tak aspon hladam hracky pre deticky v nasej rodine.. posledne 3roky som si zauzivala ze nakupujem darceky dopredu.. niekdy aj pol roka dopredu nieco kupim, a odlozim to na vianoce 😀
ty mozem hladat darceky sama pre seba 🙂 kedze budes gulatiet.. pekne sa rozluc s vecickami v satníku 😀 ale myslim ze toto je najkrajsie priberanie na svete a zena prestane pozerat na vahu. .kazde kg navyse je velka radost..
@trulinka ja som zacala so stimulaciou od utorka, takze som dnes 4ty den. . . doktor povedal po utz, ze to vyzera velmi dobre, tak uvidime . . momentalne cakam na telefonat od embriologicky, ci sa nieco meni, ci zostava po starom. . .ja som presne ako ty po troch neuspesnych IUI a stimulujem prvy krat na IVF, tak kiež by mi to dapadlo aj toto ako u Teba . . . 🙂 . . .no ved uvidime ako to pôjde. . .
Dnes som bola u internistu s vysledkami krvi na EKG, teda na interne predoperačne vyšetrenie - pred odoberanim vajičok, vraj to poistovna mu nepreplati, tak som platila 50 €, platili ste tiež tolko?
@zuzulik85
Musim sa priznat, ze ja uz som pocas tychto 2 tyzdnov stihla ustrikovat 3 pary malickych babetkovskych ponoziek a uz aj nejake stranky na nete som si pokukala a ulozila....Nemohla som odolat tym malickym vecickam a hlavne tie vtipne napisy co byvaju na niektorych 😀 . Ze aspon, nech mam potom prehlad co a ako, lebo u nas nezozenieme nic, budeme musiet vecicky objednavat z netu...ale nevadi, skoro vsetko do bytu mame z netu....Ja som uz teraz poriadne gulata, take mam nafuknute brusisko.....
@jankaknm ahoj.. dakujem za info.. aj nas pocitam ze tento pokus aj s KET bude stat tych cca 1400 €.. ja som rada ze hlada nejake to riesenie a problem preco nam to nejde. aj ked ja som uplne zdrava a pouzivame darcovske spermie.. myslela som ze to pojde hned.. ale neviem ci mne nieje sudene mat deti, alebo ja uz neviem.. o 2 tyzdne mam volat pre vysledky tej hysteroskopie, tak uvidime.. tiez uz nemam viac pokusov.. mame jedno mrazene.. takze sa na neho spolieham.. a ake su teraz tvoje dalsie plany?
@trulinka ahoj.. tak som si od netu cez vikend kusok oddychla. no som zmorena jak keby som robila v baní.. presadzala som jahody a zateplovala satník.. do vianoc ho musime dokoncit.. ach jaj.. no narocny vikend.. aky bol tvoj?? muzik isto zapíjal uspech, a ty si si mocila prsteky, ze? 😀 uz tu super správu vie cela rodinka? citis nejake zmeny? ci stále bolest v prsníkoch a nafuknutie? co by si si priala viac? chlapca? ci dievca? ja viem ze je jedno ze hlavne nech je zdraveee.. ale predsa.. co by si si zelala viac?
@zuzulik85
ahoj, neuskodi si kus oddychnut od netu 🙂 . Uff, tak si mala poriadne pracovny vikend, ale aspon ti ujde cas....My sme boli blahozelat kamoske na narodky, ale len na skok, ked som mala vychadzky. Samozrejme, ze si vsimli moje zvacsene brucho, ozaj sa s nim nic neda robit, proste vytrca poriadne 😀 , ale tak nic som im nehovorila iba, ze som pribrala. A rodina? Povedala som len mojim rodicom, lebo oni nas velmi podporovali pocas IVF a boli zvedavi, ale hned som ich uzemnila, ze az v stredu sa dozviem definitivny verdikt u gynekologa. A nejake zmeny? Stale citim to podbrusko a aj krize, niekedy ozaj dost intenzivne, ale nastastie su to chvilkove bolesti, prsia stale bolia, nastastie zatial mi nie je zle, aj jest mi vsetko chuti....No ja by som velmi chcela dievcatko, manzel chce chlapca, ale presne tak ako si pisala, nech to bude, co to bude, hlavne nech je zdrave. Zajtra si este idem urobit dalsi kontrolny test, ci bude ciarka silnejsia a potom zavolam do Iscare, lebo oni este nevedia ako som dopadla...Neboj sa, urcite ti je sudene byt mamou, verim, ze ten mrazacik sa uchyti a tak ako si sa tesila ty so mnou, budem sa tesit ja s tebou 😉 A ty by si co chcela viacej?

@sara20 pri drhum pokuse menopur 150j., decapeptyl no a fraxiparin na zrazanllivost krvy... pri prvom pokuse som nemala decapeptyl ale cetrotide. to bola akurat zmena.. pri prvom pokuse mi vzali 3 vajícka pri druhom 20. no pri prvom pokuse bolo pekne len jedno a pri druhom z 20 boli pekne len 2! ☹ z tych 20 som si dala 10 napichat spermiami a zvysnych 10 len nakvapkat.. no z tych nakvapkanych sa ujali 2.. a z tych 10 napichanych vsetkych 10... no postupne po predlzenej kultivacii mi zostali len 2 ☹ ostatne sa prestali vyvyjat..fnuk.. tak pekne to vyzeralo, taka som bola kludna ze bude viac pokusov.. no zial jedno mi vlozili a druhe zamrazili.. keby som vedela ze budu len 2 tak si ich dam vlozit asi spolu.. no cakala som ze sa este najde viac schopnych.. no zial.. ja by som aj chcela 2 ale manzel sa hned zlakol a povedal ze vkladat len 1 😀
ale pri 3pokuse ak bude este nejaky.. tak uz urcite dam vlozit 2.
ale verím ze tento mrazeny bude ten pravy! musí!