Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@sara20 ono ja to zas ako klamanie neberiem.. ten zaklad stojí tych 800.. a to ze mas viac vajícok oplodnenych a rozhodnes sa ich mrazit je uz navyse.. ja som pri prvom ivf platila vsetko dokopy do 900.. ale nemala som co mrazit.. ono podla mna do jeho informacie o cene nezahrnul mrazenie. lebo tam sa uz neda povedat cena priblizne.. tam su rozdiely aj 500€.. predsa je len na tebe ake oplodnenie vajícok si zaplatís, a kolko nakoniec zamrazis.. niekto mrazi jedno, niekto 8... niekto si necha oplodnit 5 niekto vsetkych 20.. nam tiez povedal 800, ale z info na nete som si utvorila nazor ze budem pocitat s cenou aspon 1200. vzdy je fajn nejaka rezerva..
@sara20 tak aspon v tom mas dobre.. moj je zas na nule.. ani pri jednom odbere sa nenasla ani jedina jedna spermia.. to bolo pre mna spociatku divne, lebo vzdy som vedela tak ze aj kvapka ejakulatu obsahuje milion spermii..a nam povedia ze muz nema ani jedinu jednu 😖 ..takze este aj spermie sme si museli kupovat ! 😀 to co je za doba????
Ahojte a ma niekto skúsenosti s týmto lekárom MUDr. Silvester Galo ja z manželom sa pokúšame o babo už 4roky a stále nič každý ma len posiela na umele ja nemám pravidelnú menštruáciu a nemám vôbec plodne dni absolvovala som aj Laparoskopiu tak my prosím pomôžte
@zuzulik85 Zuzi teraz len oddychovaaaaaaaaaaaať 😉 ..teším sa s Tebou, držím palce.
@lusmi ahoj, dr.Galo je super, vysvetlí, pomôže 😉 Neváhajte a choďte za ním na konzultáciu.
@babatenko77 dakujem krasne. dam vediet co a ako.. cakanie je strasneee.. ale to tu vsetky pozname 😀
@zuzulik85 ale ako tak premýšľam, keď máš z toho taký dobrý pocit, to je znamenie že to vyjde 😉 Teraz už len zamestnať mozog niečim 😅 však?
@babatenko77 no pri prvych 2 pokusoch som citila ze to nevyjde.. takmer od zaciatku.. no teraz citim ze to vyjde tak hadam sa to splní.. a zamestnat hlavu asi problem mat nebudem.. mam co robit aby som do vianoc dokoncila satník.. vymalovat vytapetovat, polozit podlahu..atd.. len musim slabsím tempom
tak ženy, vidím že Galo robí dojem na viaceré 😉 Mňa keď posielala moja gynekologička na konzultáciu, tak som váhala a ona mi vraví: "Len choďte, už len kvôli tomu, že je tam fešák doktor 🙂
Ahoj baby. Chcem vás tu povzbudiť. S viacerými som si tu písala. S manželom sme mali za sebou dva roky snaženia, dve neúspešné IUI, endometriúozne cysty. Práve kvôli nim som mala ísť na laparku. Po druhej IUI mi dal Galo s hormónmi pauzu a pred ovu som mala prísť na sono, aby sa mi pozrel na tie cysty. Ten mesiac som začala brať Gynex. Na sone som mala jeden pekný folík. Hneď v Iscare mi v ten deň pichli pregnyl a naplánovali styk. A stal sa zázrak a v ten mesiac som otehotnela. Viem, že u mňa ten zázrak spôsobil gynex. Ak ste to niektoré ešte neskúšali, tak určite skúste. Je aj pre chlapov.
Všetkým držím palce, aby ste sa čoskoro dočkali dvoch čiarok. Ja som si ich našla prvýkrát asi pred mesiacom a bol to nádherný šok. práve vtedy, keď som v to nedúfala a bolo zmierená so všetkým. Dokonca som sa vás tu vypytovala na IVF.
@babatenko77
A oplatilo sa ti, nie? 🙂
@ninica jasné, okrem toho, že je pekný a sympatický, páči sa mi na ňom, že je úprimný a na rovinu povie čo si myslí 😉
a mimochodom gratulujem k babatienku, nech ide všetko ako má 🙂
Veľmi pekne ďakujem. Na začiatku som mala trošku komplikácie- zápal, špinenie, viróza, ale už je všetko ok a dúfam, že to tak aj ostane.
Áno, on povie, ale vie to povedať citlivo a vždy dáva nádej.
Aj ja ti držím palce!
a ako dlho ste čakali na prvu konzultaciu a čo je potrebne si zo sebou doniest lebo ja som z vranova
@lusmi
tak ja som tam bola 1 x pred rokom v novembri a myslim, ze len nejake 2 - 3 tyzdne sme cakali na konzultaciu. Ked im zavolas oni ti povedia co si mas doniest, ja som si brala len moj zdravotny zaznam a aj zaznam od svojej gynekologicky. Oni si spravia vsetky potrebne vysetrenia, mne najprv robili hormonalny profil a manzelovi spermiogram a od tychto vysledkov sa vsetko dalej vyvijalo.
@merry1001 ahoj mala som PK aj mrazenie.....
dnes som bola zase v heliose...bolo tam asi 30ludi predomnou a nemala som si ani. kde sadnut..(nielen ja)🙂 uz to chcem mat tam za sebou a chodit do iscare🙂
a kolko ste platili za konzultaciu alebo kolko penazí ste tam už nechali

@zuzulik85 nikdo,lebo vekom sance urcite klesaju.je to nefer.alkoholikom,gemblerom plati poistovna liecenie a na tomto zarabaju