icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

michellevendero
9. dec 2013

@merry1001 správa od docenta Tomáša ako zo 4 gyndov mi nikto za tri roky nepovedal, že ľavý vaječník je pcos a pravý po laparke v 10-2010 cysta až 15 cm a vraj mi vzali dosť tkaniva preto je pravý vaječník maličký

merry1001
10. dec 2013

@michellevendero Hmm, tak to zaujimave. . .a on to zistil nazaklade coho?

ninica
10. dec 2013

@fuzik
0434012116. Volaj medzi 7-9 hod. Vtedy je najväčšia pravdepodobnosť, že ti to niekto zodvihne a skúšaj viackrát.

sara20
10. dec 2013

@michellevendero on je zas v iscare?

michellevendero
10. dec 2013

@merry1001 Robil mi včera 8 dc ultrazvuk a počítala som fóliky s ním ☹

michellevendero
10. dec 2013

@sara20 nie je v iscare ☹ lebo mi včera Dr. Galo oznámil, že načo som za ním išla, keď oni sa spolu nemusia a to ja mám odkiaľ ako vedieť, to sa najskôr mám opýtať Dr. Gala a kým sa môže a s kým nemusí a až potom ísť pre nezávislý názor na naše výsledky úplne som bola paf a docent Tomáš má svoju sro tom gyn v poliklinike 1 na druhom poschodí v Martine

sara20
10. dec 2013

@michellevendero hej.to 1krat pocujem.asi to bere ako konkurenta.tak nepojdes cez iscar na ivf?

sara20
10. dec 2013

@michellevendero nechapem dr.neznesu kedidessapytat za konkurentom.jasom toto tiez mala pri mimomater.tehot.1 tvrdil ze je vsetko o.k..2ze plod odumrel.3ze sa samo vycistim a ked ma zachranka doniela do nemoc.tak bolo mimomater.tehot. a otrava krvi ☹

michellevendero
10. dec 2013

@sara20 ako potom sa nepýtaj keď takto každú povie iné ☹

fuzik
10. dec 2013

@ninica dakujem moc 🙂

zuzulik85
Odpoveď bola odstránená
zuzulik85
10. dec 2013

@fuzik jaj, som si nevsimla ze uz odpovede mas 🙂

zuzulik85
10. dec 2013

@michellevendero tak to mas zas pravdu, ze si si chcela zistit iny nazor. ved aj ty hladas riesenie. ale zas v zdravotnictve je to zlozite.. hlavne medzi konkurencnymi doktormi. To je zákon prírody. inak ostavas stale v iscare? ci kde planujes dalsi pokus?

merry1001
11. dec 2013

@zuzulik85 Tak ako? Čakám na pozitívny výsledok 🙂

vanesm
11. dec 2013

@michellevendero no neviem ako by som sa cítila, keby som prišla k lekárovi, čo o mne vie, že pochybujem o jeho spôsobe liečby....hlavne keď má podporu toľkých pacientok, čo im pomohol....ale je to vec názoru...

zuzulik85
11. dec 2013

@trulinka
@merry1001
@michellevendero
@sara20
@ninica
@babatenko77
tak baby, dnes 12d od vkladu testovane... ale negativne ☹ jedna riadna kolajnica a bielo.
skusim este po obede, zajtra, pozajtra.....
ziadne spinenenie, no asi si musim dokupit viac testov. mala som nachystane 2 😒 hmmm...

merry1001
11. dec 2013

@zuzulik85 negativne? no este moze byt skoro. . .akym testom si testovala?

sisa1984
11. dec 2013

@vanesm súhlasím že je to vec názoru...máme na výber, aj čo sa týka lekára...ale asi by som si ako laik nedovolila pochybovať o lekárskom závere..a hlavne keby som mala dva závery, posúdiť, ktorý je lepší

zuzulik85
11. dec 2013

@merry1001 rapiClear - taky co sa nakvapkaju 3kvapky, este mam kupeny GS mamatest komfort
vzdy si pytam 2 rozne testy. no dnes si musim zrejme dokupit. ten GS si spravím po obede tak hadam aspon naznak sa ukaze.. lebo priznam sa, som sklamana 😨

merry1001
11. dec 2013

@zuzulik85 Chapem Ta, ze si sklamana. . .ja som testovala od 6teho dna a ked som v skupine "snazilky v Reprofin Brno" videla, ze uz mali pozitivny test s dvojickami od 6teho dna a s jednym od deviateho, tak sklamanie den za dnom. . .ja som sla na krv uz 12ty den k obvodakovi, lebo som bola netrpezliva. . .bola negativna, tak som volala do iscare a tam ma objednali na druhy den a aj na krv, ze 12ty den je skoro, ze sa to nemuselo ukazat ani v krvi. . .a ty si si robila len test, takze nic nie je stratene. . .ked ste mi aj vy pisali, ze nemam testovat skor, tak sice ma to trocha upokojilo, ale toto mi povedal lekar, ten ma vzdy pravdu 🙂. . .a inak, ked si pozries recenzie rapiClear, tak ten nie je najlepsi. . .skôr by som sa spoliehala na ten mamatest. . . .Drzim silno palce. . .ty budes teraz pozitivna a ja v januari. . . 🙂

babatenko77
11. dec 2013

@zuzulik85 Zuzi nezúfaj, ešte je asi skoro. vydrž ešte 😉 verím že to tam bude, určite 🙂

ninica
11. dec 2013

@zuzulik85
Rapid sú najhoršie. Kúp si v DM tie najlacnejšie, tie sú naj. Ešte je skoro, tak nestresuj. Hlavne, že nešpiníš. Skús večer a zajtra. Mne vyšiel test ráno pozitívny a o dve hodiny negatívny, večer zasa pozitívny. Držím palce.

zuzulik85
11. dec 2013

@ninica v DM predavaju testy?? to pocujem prvy krat. chodim tam stale ale testy som si nevsimla. chcela som ist do mesta dnes. ale po negativnom teste sa mi vobec nechce. necham to na zajtra. este mi ostal ten mama test tak ten si spravim po obede.. ja este nejaku tu najdej mam prave tym ze nespinim. ale sklamana som. este sa nechystam utapat v depresiach 😉

zuzulik85
11. dec 2013

@babatenko77 dakujem za povzbudenie.. skusim to este po obede. urcite budem informovat 🙂

babatenko77
11. dec 2013

@zuzulik85 tak je dobre, ten mama test je tiež fain a v DM majú väčšinou Pepino.

zuzulik85
11. dec 2013

@merry1001 dakujem krasne za povzbudenie. doteraz som odolala si robit testy skor ako pred 12tym dnom.. ale dufala som ze na ten 12ty by sa uz nieco ukazat mohlo.. hmm.
dnes sa mi z toho celeho nechce ist do mesta, takze to necham na zajtra a nakupim si testy v DM ako mi poradila ninica.. sem tam mam take pobolievanie v lavom boku a taku akoby svalovku v stehnach. to mam cely cas. tak hadam to je dobre znamenie. nuz ale pozitivny test by ma potesil uz konecne.

zuzulik85
11. dec 2013

@babatenko77 pepino tehotensky test?? tak to bude zrejme niekde medzi kondomami, asi.. 🙂 ale sranda, nepocula som este o nom. asi preto ze kondómy nekupujem 😀 😀 😀

fuzik
11. dec 2013

@zuzulik85 dakujem ;)

babatenko77
11. dec 2013

@zuzulik85 😀 čo si tým chcela povedať?? 😀 ...je to tak, Pepiííííno 😀

ninica
11. dec 2013

@zuzulik85

jj, presne medzi kondomami. Kúp si tie a nakúp si ich veľa. Budeš testovať ako divá 🙂. Ja som si robila asi tri dni po sebe každý deň minimálne tri testy. 12. deň je ešte skoro a ten rapid test to tiež poserkal. Čím drahšie testy, tým horšie. Nič sa neboj, nepodliehaj panike a mysli optimisticky.