icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

zuzulik85
24. dec 2013

Taktiez vam vsetkym mojim zlatickam prajem krasne sviatky.. a vsetkym prajem aby buduce vianoce vas bolo o jedneho viac 😉

balinka
24. dec 2013

a kolko ta to vyslo,ked si mala kratky,myslim eur cca😉dakujem

balinka
24. dec 2013

@zuzulik85 a kolko ta to vyslo,myslim eur,ked si mala kratky a ako dlho si brala hormony?dakujem😉

zuzulik85
25. dec 2013

@balinka rozne. prvy krat nas ivf vyslo 900, druhy krat 1200 € .. zalezi vsetko od poctu odobratych vajícok.. ale my sme sli s darcovskými spermiami, takze tam boli € navyse. a stimulacia trvala cca 10-12dní. prvy krat mi vzali 3 vajícka z ktorych prezilo jedno, a to sa neujalo.. a druhy pokus po zmene horm.liekov mi vzali 20vajícok a uplne do konca prezili 2.. neujalo sa ani jedno. takze buduci rok tretí pokus..

balinka
25. dec 2013

@zuzulik85 dakujem a drzim palce,aby to do tretice vyslo😉

zuzulik85
25. dec 2013

@balinka dakujem. aj ja tebe drzim palce.

simik22
25. dec 2013

baby, ktore ste boli nedavno na IVF v Iscare, kolko vas to cca vyslo? len priblizne, dakujem

shanis
25. dec 2013

Ahojte, aj mna by zaujimalo, ak mate niekto za sebou IVF v Iscare, kolko to teraz stoji. Absolvovala som IVF pred 9timi rokmi v BA, odvtedy uz ale presla kooopa casu, tak nech mam ako-taku predstavu. 😅 Planujeme este dalsie babatko, tak chceme zacat hned od januara vybavovat vsetko potrebne. 😉 Dakujem za info.

trulinka
26. dec 2013

@simik22, shanis
ahojte, stoji to okolo 1000 Eur, ale cena zavisi od viacerych faktorov, ja som mala dlhy protokol, 3 vajicka nam oplodnili pomocou ICSI a mali sme aj predlzenu kultivaciu.....

simik22
26. dec 2013

@trulinka nieco podobne by sme potrebovali aj my, kedze manzel ma katastrofalny spermiogram.. bolo by faj keby sme sa vosli do 1000 eur. aj ked 100 - 200 eur nehra ziadnu rolu, 1500 je uz privela ☹ no uvidime, este sme ani na konzultacii neboli, uvazujeme este nad 3. IUI

simik22
26. dec 2013
trulinka
26. dec 2013

@simik22
Ja som bola na troch IUI, zial ani jedno nevyslo. Ale je to rozhodne lacnejsia zalezitost. Manzel ma tiez zly spermiogram....Pri tom IVF je to taky risk, ja som napr. mohla usetrit peniaze a nedavat si ICSI, lebo sa nam oplodnilo dost vajicok aj bez toho a jedno take mi nakoniec aj vlozili, ale kto to mohol vediet? Tak som si radsej zaplatila aj ICSI....a nakoniec sa nam to pekne vysplhalo, este sme aj zdaleka dochadzali do MT, cize aj cesta bola draha....no co uz clovek neobetuje pre babatko 🙂 .

simik22
26. dec 2013

@trulinka No my sme na tom podobne, tiez sme z dalej, ale nie je to az take hrozne. a manzel ma aku diagnozu spermii? ja mam prvu dcerku po IUI, to vyslo na prvykrat, ale teraz sa zial nedari

trulinka
26. dec 2013

@simik22
Jej, tak to je super, ze vam vyslo IUI na prvy krat 😉 . Tak vo vasom pripade to ma nejaky zmysel. Manzelovi diagnostikovali Teratozoospermiu. Deformovany tvar spermii nad 96 % - no nic pozitivne 😖 .

misaelka
26. dec 2013

@simik22 nam povedal galo cenu 1.700€ tak mam hlavu v smutku, kde ich zohnat :(

simik22
26. dec 2013

@misaelka boze, ani nestras, to je strasne moc :(

simik22
26. dec 2013

@trulinka moj manzel ma teratozoospermiu, patologiu pred 2 rokmi 99,5 % a teraz 99 % . a vidis, predsa to IUI vyslo... pred 2 rokmi.. teraz zatial nic ☹

misaelka
27. dec 2013

@simik22 bohuzial, kiezby som strasila :( ns ludskom nestasti sa najlepsie zaraba... vsak ja nevravim, keby som mala istotu, ze to vyjde, ani pol slova nepoviem, takto je mozne ze celorocne uspory pojdu a ani z nich nebudem nic mat,,,

trulinka
27. dec 2013

@simik22
Tak to bolo teda velke stastie, ze vam to IUI vtedy vyslo 🙂 . Tak keby vam to vyslo do tretice, zeby ste nemuseli davat tie nehorazne peniaze na IVF....drzim palce.....

simik22
27. dec 2013

@misaelka ved presne... ked sa to nemusi podarit ☹

simik22
27. dec 2013

@trulinka dakujem, ja zelem krasne tehotenstvo a vela zdravicka 🙂

trulinka
27. dec 2013

@simik22
dakujem pekne 🙂

tinkatinulka
30. dec 2013

Ahojte kočky chcem sa spýtať ako dlho sa čaká na výsledom SPG rozšíreneného v MT pobočke?

patitko22
31. dec 2013

Ahojte 🙂...zaujimalo by ma ci cele IVF preplaca poistovna alebo si to cele hradim ja?dakujem za odpoved 🙂

julka82
31. dec 2013

@tinkatinulka je hneď v ten deň, aspoň my sme mali 🙂

zuzulik85
31. dec 2013

@misaelka
@simik22
mna prve ivf v iscare vyslo na 900 € so vsetkym... druhe uz 1200 €... aj tretie pocitam ze vyjde cca 1200.. podla mna si staci nachystat tych 1500€.. ak to cele vyjde menej, tak zvysok sa pouzije na babatko.. ale nesla by som do toho keby som mala len 1000.. radsej viac ako potom zhanat dalsie peniaze.. ja na tretie uz tiez setrím. zatial peniaze vyhodene do vzduchu...

simik22
31. dec 2013

@zuzulik85 och, toto sa zle cita ☹ ved peniaze nnie su az taky problem. na prve IUI... na druhe, nedajboze tretie by to problem uz bol, aspon tento rok ( buduci )

misaelka
31. dec 2013

@zuzulik85 a ako tomu mam rozumiet ked nam galo povedal sumu 1700€

zuzulik85
31. dec 2013

@misaelka nam galo hovoril 800.. a tak vraj hovoril kazdej.. no asi ho niekto upozornil ze 800 je malo ked hovori.. vzdy treba pocitat viac.. nas vyslo prve ivf 900€ a to sme mali darcovske spermie.. takze keby sme mali muzove vysli by sme do tych 800€ takze mal by pravdu. no vzali mi po stimulacii len 3vajícka. preto som platila menej.. druhy krat mi vzali 20vajícok preto tam bola suma uz 1200 dokopy so vsetkym.. takze je to velmi variabilne. podla mna je cena od 800-1700€ .. vsetko sa odvíja od toho kolko vajícok ti zoberu, kolko si das akou formou oplodnit a tak.. preto je tazke povedat presne cenu kolko stojí jedno ivf. my sme vyhodili do vzduchu uz vyse 2500€ s cestou.. a vysledok ziaden.. moje telo nejako to embryjko nechce. aj ked som v poriadku. vlaste mi nic nieje. aj galo uz je zufaly, ze preco sa to neujme.

zuzulik85
31. dec 2013

@simik22 iui nieje take drahe. .to stojí cca 200€... ja som mala 2x ivf, 1x ket... dokopy cca 2500 aj s cetou vyhodene peniaze.. a teraz setríme na 3 ivf. teda vlastne aj posledne, kedze poistovna preplaca len 3 ☹ a to som pocula ze v heliose je to 2xdrahsie.. susedka bola na ivf a jeden cyklus ju vysiel 2500€ v heliose. takze iscare je oproti tomu super.