Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
a kolko ta to vyslo,ked si mala kratky,myslim eur cca😉dakujem
@balinka rozne. prvy krat nas ivf vyslo 900, druhy krat 1200 € .. zalezi vsetko od poctu odobratych vajícok.. ale my sme sli s darcovskými spermiami, takze tam boli € navyse. a stimulacia trvala cca 10-12dní. prvy krat mi vzali 3 vajícka z ktorych prezilo jedno, a to sa neujalo.. a druhy pokus po zmene horm.liekov mi vzali 20vajícok a uplne do konca prezili 2.. neujalo sa ani jedno. takze buduci rok tretí pokus..
baby, ktore ste boli nedavno na IVF v Iscare, kolko vas to cca vyslo? len priblizne, dakujem
Ahojte, aj mna by zaujimalo, ak mate niekto za sebou IVF v Iscare, kolko to teraz stoji. Absolvovala som IVF pred 9timi rokmi v BA, odvtedy uz ale presla kooopa casu, tak nech mam ako-taku predstavu. 😅 Planujeme este dalsie babatko, tak chceme zacat hned od januara vybavovat vsetko potrebne. 😉 Dakujem za info.
@simik22
Ja som bola na troch IUI, zial ani jedno nevyslo. Ale je to rozhodne lacnejsia zalezitost. Manzel ma tiez zly spermiogram....Pri tom IVF je to taky risk, ja som napr. mohla usetrit peniaze a nedavat si ICSI, lebo sa nam oplodnilo dost vajicok aj bez toho a jedno take mi nakoniec aj vlozili, ale kto to mohol vediet? Tak som si radsej zaplatila aj ICSI....a nakoniec sa nam to pekne vysplhalo, este sme aj zdaleka dochadzali do MT, cize aj cesta bola draha....no co uz clovek neobetuje pre babatko 🙂 .
Ahojte kočky chcem sa spýtať ako dlho sa čaká na výsledom SPG rozšíreneného v MT pobočke?
Ahojte 🙂...zaujimalo by ma ci cele IVF preplaca poistovna alebo si to cele hradim ja?dakujem za odpoved 🙂
@tinkatinulka je hneď v ten deň, aspoň my sme mali 🙂
@misaelka
@simik22
mna prve ivf v iscare vyslo na 900 € so vsetkym... druhe uz 1200 €... aj tretie pocitam ze vyjde cca 1200.. podla mna si staci nachystat tych 1500€.. ak to cele vyjde menej, tak zvysok sa pouzije na babatko.. ale nesla by som do toho keby som mala len 1000.. radsej viac ako potom zhanat dalsie peniaze.. ja na tretie uz tiez setrím. zatial peniaze vyhodene do vzduchu...
@misaelka nam galo hovoril 800.. a tak vraj hovoril kazdej.. no asi ho niekto upozornil ze 800 je malo ked hovori.. vzdy treba pocitat viac.. nas vyslo prve ivf 900€ a to sme mali darcovske spermie.. takze keby sme mali muzove vysli by sme do tych 800€ takze mal by pravdu. no vzali mi po stimulacii len 3vajícka. preto som platila menej.. druhy krat mi vzali 20vajícok preto tam bola suma uz 1200 dokopy so vsetkym.. takze je to velmi variabilne. podla mna je cena od 800-1700€ .. vsetko sa odvíja od toho kolko vajícok ti zoberu, kolko si das akou formou oplodnit a tak.. preto je tazke povedat presne cenu kolko stojí jedno ivf. my sme vyhodili do vzduchu uz vyse 2500€ s cestou.. a vysledok ziaden.. moje telo nejako to embryjko nechce. aj ked som v poriadku. vlaste mi nic nieje. aj galo uz je zufaly, ze preco sa to neujme.
@simik22 iui nieje take drahe. .to stojí cca 200€... ja som mala 2x ivf, 1x ket... dokopy cca 2500 aj s cetou vyhodene peniaze.. a teraz setríme na 3 ivf. teda vlastne aj posledne, kedze poistovna preplaca len 3 ☹ a to som pocula ze v heliose je to 2xdrahsie.. susedka bola na ivf a jeden cyklus ju vysiel 2500€ v heliose. takze iscare je oproti tomu super.

Taktiez vam vsetkym mojim zlatickam prajem krasne sviatky.. a vsetkym prajem aby buduce vianoce vas bolo o jedneho viac 😉