Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Ahojte kocky...rada by sa vas opytala na vase skusenosti...ohladne ivf samozrejme.
Chodim do iscare v MT...mam endosku,takze jednoznacne ivf..
Manzel ma dobry spermiogram.
Kolko nas to bude cca stat? Mne dr Galo povedal do 500eur..s dlhym protokolom.
Len sa mi ta cena nejako nevidi,ked tu citam,v akych cislach ste sa pohybovali vy.
Dakujem za odpovede
@julka82 ahoj, tvoj pribeh mi troska pripomenul moju gynekologicku, ktora pri beznej prehliadke mi hovorila ze urcite som tehotna ze tam vidi vacok a zlte teliesko, odobrala mi krv a vysla negatativna a po sestricke mi dala odkazat ze to bude asi cysta, taky su nasi doktori, uz ma nic neprekvapi,
@simik22 moze byt ta cena. ja viem tak ze cca 200 ale s darcovskymi spermiami.. kedze mi len darcu mozme. manzel nema ani jendu spermiu.. tento rok planujem tretie ivf. posledne.. kedze uz tak sa tazko hladaju peniaze na to.. a nieto este platit 4ty pokus plnu sumu.. ak by to nevyslo, rozmyslala som ze by som skusila darcovske embrya.. je to ovela lacnejsie.. hlavne chcem babo.. uz mi prestava zalezat na tom aby to bolo po mne. po muzovi to uz aj tak nebude.. tak uvidime.
@julka82 ono je to tak individualne.. podla mna neexistuje doktor, ktory by sa obcas nemýlil.. zial, je to z casti velka loteria.. vzdy som o kazdom doktorovi pocula aj dobre aj zle veci.. je ale skoda ze sa na doktorov nemozeme 100%spoliehat.. to by sme vsetky potrebovali.. mat dokonaleho doktora.. alebo este lepsie by bolo nepotrebovat ho vobec 😖
Ahojte Babenky!Neviete nahodou, ci sa nedaju transferovat zmrazene spermie z jedneho centra asist. repr. do druheho?Poculi ste uz nieco o tom?dakujem
Ahojte,ja uz stimulujem,mam dlhy protokol a Gallo mi povedal cenu cca 1000 juri.tam vela zalezi na tom ci date icsi,pk a pod...🙂
@misaelka ja mám oznamovať dr v CAR, ze som tehu? 😀 teraz si ma pobavila....jasné, že v takom skorom štádiu to vidieť nemôže, ale predsa len videl ako je na tom maternica, v akom štádiu cyklu som a že sa snažíme, jednoducho bol presvedčený, že tehu nie som. Ani nepripúšťal tú možnosť a folik označil za cystu. To sú podľa mňa dosť dôležité fakty na to aby na mňa neurobil vôbec dobrý prvý dojem. Len som napísala svoju skúsenosť ...o tom táto téma je.
@zuzulik85 ale veď samozrejme nikto nie je dokonalý a nehovorím, že to nie je dobrý odborník. Ale nemali by si byť taký istý svojimi tvrdeniami, keď existuje viac možností. Tri krát som mu naznačovala, že možno tehu som. Hovorím ako vyzerá maternica a sliznica a ešte, že ak som tehu tak by to predsa ešte nevidel 🙂 až mi priateľ povedal, že prečo som ho (doktora) presviedčala, že som tehu 😀 . No jeho som chcela prekvapiť milšie a nie mu to oznámiť v CAR a hlavne na ďalší deň ak by vyšiel opäť pozitívny tehu test. Takže asi tak no, ale nič strašné sa samozrejme nestalo 🙂
Dievčatá, všetko len to najlepšie do nového roku. . .a všetkým, ktoré ešte nemáme, tak čim skôr 2 čiarky na teste. . . 😉 😉 😉
@julka82 ja som to nemyslela zle... len ked chodis do car, na zaklade niecoho sa galo asi domnieva, ze otehotnenie neni lahke...takze nad nim neuvazuje ako nad prvou moznostou... len mi ide o to, ze sama pracujem s ludmi a viem, ze mi casto nedodaju kompletne informacie... ocakavaju, ze som carodejnik a potom sa stazuju na neodbornost a ze im clovek nepomoze... este raz vravim, ze som sa nechcela do teba nijako navazat, len som chcela dat pohlad z druhej strany.
zelam vam vsetkym vela uspechov v novom roku! nech si vsetky najdeme // 🙂
babulienky.. vsetkym prajem aby rok 2014 bol pre vsetky najstastnejsí a najuspesnejsí zo vsetkych. rok splnenych prianí 😉
@merry1001 ahoj moja.. tak zajtra idem ukoncit pn a odniest do roboty vypoved. niesom z toho nadsena ze budem bez roboty.. v kutiku este rozmyslam ci robím dobre s tou vypovedou.. ale ked si poviem pre a proti.. tak to zdravie je fakt prvorade... len nas bude cakat tazsie obdobie. neviem ako nasetríme na tretie ivf... a ty sa mas ako?
ahoj baby chcem sa opytat neviete mi povedat kolko stoji 2 vklad ked uz mame zmrazene embrijka bohuzial prvy krat nam to nevyslo tak setrime a chceme skusit znovu len nevieme kolko nast to bude stat v iscare martin dakujem !!!!! 😔 ☹
Ahojte baby, tak sa pripájam a prajem Vám Štastný Nový rok, veľa zdravia a vytúžené babatenko na ceste :-*

Tak kočky mne na 12 dpo vyšiel pozitívny tehu test a presne v ten deň sme boli objednaní na spg a tak sme aj išli. Dr Galo vyšetril aj mňa a vôbec nepripúšťal, že by som mohla byť tehu. Pritom ja som už vedela, že som, len som mu to nechcela povedať, lebo vedľa sedel priateľ a on to ešte nevedel. Dr povedal, že mám cystu (napísal mi to aj do správy) a že ju treba sledovať. Pritom to bol prasknutý folik. Ešte mu hovorím, že či maternica nevyzerá ako tehu a on že vôbec. Kázal mi prísť na 2-4 dc na krv, že urobia nejaké vyšetrenia. Po troch pozitívnych tehu testoch som bola u mojej dr a tá cystu vylúčila a potvrdila tehu. Nechcem spochybovať kvality dr Gala, ale nejak ma to sklamalo. Mohol aspoň uvažovať nad tým a povedať, že možnosť tu je. Nuž toľko moja skúsenosť s iscare. Inak spg vyšiel na 1 a v odporúčacej správe som čítala IUI. Po 10 mesiacoch snaženia. No čo vám poviem.