Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Baby, prajem vam stastny cely rok a nech je to rok splnenych priani, aj tych najtajnejsich :* ...
@zuzulik85 Ahoj, tak ja sa mám relatívne dobre. . .po historoskopii mi zistili, ze mam polypoznu maternicu, tak mi to odstranili, zobrali vzorku - ta prisla ok. . .este nam obom dali s manzelom antibiotika a malo sa ist na dalsi pokus. . .avsak v iscare cez Vianoce nepracovali, takze som nemohla ist a momentalne cakam na dalsi a nasledne pôjdem na KET. . . zrejme koncom januara. . . ci pomohlo odstanenie polypov a antibiotika uvidime. . .ty si ukoncila pn a podala vypoved?
kocky vsetkym Vam prajem Stastny novy rok,aby bol plny plodnosti.aby sa nam splnilo 1a to iste zelanie.drzkat batoztek v naruci. 🙂 🙂 🙂 🙂
@michellevendero Tak ako? Mozeme blahozelat? Budes posielat tehu virusiky? 😉
@merry1001 zlatíčko Ďakujem, že na mňa myslíš 😉 ešte stále čakám na telefonát či je v krvi hcg majú volať poobede medzi 14-18 h noo sono ukázalo vraj krásnu 14 mm sliznicu a viac zatiaľ nič, takže ružová čiarka môže byť, že došlo neskôr k otehotneniu, ale taktiež môže ísť o mimo maternicové tehu, každopádne čakať na dnešný hovor, ak bude čo i len nízke hcg naďalej vkladať utros a o dva tri dni kontrola krvi či stúpa, ak hcg nebude šup utros vysadiť, čakať ms a začne sa stimulácia na ivf, takže som ♥ ako na ihlach kedy zavolajú och juj
@michellevendero Drzim palceeeee. . . .verim, ze to vyjde. . .ved bola druha ciarka. . .po 4.1 si uz netestovala? Odpoved na ziadost o ivf este nemas?
@merry1001 Ďakujem zlatíčko 😉 ohľadom ivf máme všetko schválené, len čakáme na dnešný verdikt krvi 😉
@michellevendero drzim palce,ak to bude negativne ivf uz bude pozitiv 🙂
@michellevendero aj ja drzim palceky 🙂
@michellevendero 🙂 ja tiez cakam na telefonat od nich,dnes im to trva dlhsie ☹ mne maju povedat kolko budem pichat dalej.
@domuska11 juuu nech si pohnú, veď toto už tu budeme aj Ty aj jaa o chvíľu šediveeeeeee 😀
@michellevendero uz som nervozna 🙂 cakam od 12.pri telefone,ani smeti nejdem vyhodit 🙂
@domuska11 chodím ako hladný tigrik v klietke nervózne 😀 ak ten mobil zazvoní, mám obavu až ho od strachu nehodím o zem 😀 nooo pekne tiež si u Teba dávajú načas noo robia prvý deň po sviatkoch iné zástupy ľudí dnes boli ☹
@michellevendero ja som prisla nieco pred 7.00 tak boli v pohode,vychadzala som o pol osmej,tak v pohode...dufam,ze mam vsetko ok,uz mam nervy!
@domuska11 juj sme sa obišli 🙂 prišla som tam 7:50 kázali najskôr krv a potom som v kľude čakala na sono noooo lenže teraz už tak kľudná nie som 😀
@michellevendero snad sa dockame 🙂
@domuska11 Dnes určite zavoláme poobede od 14-18 h mi povedala, tak snáď budú volať, lebo nemôžem nič robiť heh nedokážem sa sústrediť🙂
@merry1001 ahoj.. no tak to je super ze idete na ket.. aspon znova svitne nadej.. verim ze ti to teraz uz vyjde. drzim palce.. ja som akurat dnes bola pre papiere do roboty. vcera mi skoncila pn a od dnes mi platí vypoved. taze zajtra hor sa na urad prace 😖
dalsia kolegyna sa mi stazovala ze je uz dlhodobejsie prechladena od spodu a ma krce v bruchu.. no stale tam chodí. to uz nechapem.. nastanu tazsie casy sice, ale zdravie mi je prednejsie.. joj, skoda ze som nemala viac mrazenych... hned by som sla na ket.. dnes muz doniesol matersku kasicku, ze to velmi pomaha aj na plodnost.. tak budeme aj to uzivat zatial
@michellevendero joj, drzim ti palce nech ti to vyjde! sama som zvedava na vysledok!
@merry1001 no uz v piatok som im bola odnies vypoved dohodou a oni suhlasili. takze nebol problem. a narok nemam na ziadne davky.. zamestnana som tam bola rok a 2mesiace.. predtym som bola na urade prace.. takze narok nemam na nic.. este sa skusim opytat na hmotnu nudzu.. ale neverim kedze muz normalne pracuje..
@michellevendero tak to vyzera zatial dobre.. drzim silno palce!!!! to si mala ivf ci ket teraz?
@sisa1984 ahojky, bolo to tak, že nám moja gynek. odporučila ísť na spg po 10 mesiacoch - v auguste. A keď sme tam boli tak mi rovno aj sono urobil. A to už som bola tehu. V 11 tt som ale potratila, lebo sa plod nevyvíjal. Takže na Vianoce sme už tehu neboli. Uvidíme ďalej 🙂, ale do CAR ma už tak ľahko niekto nedostane.
@zuzulik85 Ďakujem zlatíčko 😉 toto bolo len iui ešte sme ivf nemali aj keď všetky doklady sú už schválené budem veriť že sa stane zázrak a hcg do utorka porastie keďže sliznica je krásna 14 mm vyhlásila som žiaden stres žiadne testy len jesť piť relax wc sprcha spať a čakať na utorok 🙂
@michellevendero ktoré iui si to uz??? uz aj ja sa pohravam s myslienkou ze skusim tento rok len iui.. mame aj tak darcovske spermie.. lebo neviem akym zazrakom by sme nasetrili 1500€ na ivf... zatial sa budem liecit vselijakymi bilinkami a materskou kasickou a tak.. uz sa pohravam aj s myslienkou darovanych embryi... lebo je to lacnejsie.. cca okolo 200€ dostanem cca 10mrazenych embryi.. nebude babo po mne, no ale co uz.. tuzba po babatku je silnejsia ako hrdost aby malo moje gény.. malo by moju vychovu predsa.. no uvidime.. este sme od toho daleko

@magdus999 dakujem tak ideme skusat dalej a prajeme aj vam velaaaaaaaaaaaa uspechu nech to uz konecne tohto roku vida