Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@merry1001
A brala som ho od 1.DC 3x denne 5 kvapiek. A tiež som bola pred ovu u Galu a povedal, že mám jeden pekný folikul. hneď v Iscare mi pichli pregnyl a na druhý deň sexík. A vyšlo to. Ale práve vtedy, keď som to ani nečakala, lebo som mala ísť na laparku. Inak po clostile som mávala bežne min. 3 folíky. po Gynexe jeden a bum. Asi to bol ten najlepší 🙂.
Ahojte spolusnazilky.
Prave som sa dozvedela,ze mi poistovna schvalila moje prve IVF. Velmi sa na to tesim...ale zaroven aj hrozne bojiiim.
Chodim do Iscare v MT, mam endometriozu, manzel ma dobry Spg.uz viem,ze budem mat dlhy protokol.
Co nas caka? Ako to bude cele prebiehat?Co mam ocakavat a na co sa pripravit...plus kolko budeme doplacat?
Podelte sa prosim o skusenosti.
A ako to cele prebiehalo...ty si kvoli comu isla na ivf?
A preco vam to nevyslo na prvykrat?
@katika31 tak nam sa nedarilo rok tak najprv isiel priatel na spermiogram a ten bol ok,tak potom som isla ja na laparku a mne zistilize mam PCO potom sme skusali clostyl ale bez uspechu aj ked ovulka bola tak sme isli na IVF no a prve nevislo neviem preco mali sme 8vajok stoho nam po predlzenej kultivacii ostali 2 a tie sme dali vlozit no zial ani jedno sa nechytilo.a vy mate aky problem a kedy zacinate?
Hej dlhy.. to mi povedal hned pri vyplnani ziadosti.
A vy ste mali aj icsi, ci len klasiku..ked ma tvoj priatel dobre spermie?
je to mas pravdu ja len dufam ze aj na nas si priroda raz spomenie....a my sme si dali to icsi len preto aby som si potom nieco nevicitala ale teraz uz nedame
@katika31 aj prvy som mala dlhy a aj teraz a nieje to tajne za lieky som dala 350e a potom platis uz len tu predlzenu a to ICSI ked to chces a ked idete prvi krat tak partnes pojde sami zda ze 2krat na spermiogram jeden normalny a jeden rozsireny viem ze za ten rozsireny sa plati nejako 44e a normalny asi 22
@katika31 aj moj uz raz bol predtym ale musel ist zasa a ten rozsireny je proste taky podrobnejsi tam vam to vsetko vysvetlia a narkoza neviem nieje to nic prijemne ale bolo dobre ze bol primne partner lebo ho pustili kumne na izbu a aj ja mam z toho najvedsi strach aj predtym aj teraz.a tebe zistili co na laparke ci tu endometriozu
@katika31 joj ani nehovor som bola velmi nestastna a sklamana stoho vsetkeho ale uz je teraz dobre a urcitym sposobom som sa stym aj nejako vyrovnala a prvy krat sme boli v septembri 2013 ..a PCO to je akoze nemam ovulaciu kazdy mesiac ale velmi tomu nerozumiem lebo ked som ju aj mala aj tak to nevislo no ved uvidime co bude teraz najhorsi je ten stres to cakanie kolko je tych vajicok ci sa oplodnia kolko preziju ci sa chytia no proste stres ale teraz si to uz tak nepripustam aspon zatial
@nelka33 ahoj...takze mam schvalenu ziadost...juchuu
Uz mi volala aj z iscare, v stredu mame termin.
Manzel ide na rozsireny SPG a budu nam este aj brat krv.
Som zvedava,ake mi daju lieky a kolko za ne vysolim..
Ja len dufam,ze ten spermiogram dopadne dobre,aspon nech z jeho strany je vsetko v poriadku,ked uz ja musim mat taku zakernu chorobu.
Drz palcoky

Zabral mi hneď prvý mesiac. Predtým som brala 3 mesiace clostil, 2x som bola na IUI. Proste zázrak. Ako dlho ho berieš? Manžel je ok?