icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

babatenko77
23. jan 2014

baby držím vám palce, aj mňa to čaká... Nech nám to dobre dopadne 🙂

nelka33
23. jan 2014

@katika31 no tak mi sme tam boli skvor tak okolo 8.00...a to nejako vela za tie lieky a kde sisi vyberala ?a ake ti dali co budes brat a co ten spermiogram ako vam dopadol?

nelka33
23. jan 2014

@babatenko77 tak to aj ja ti trzim kedy ta to caka a ked sa smiem opytat aky mate problem?

babatenko77
23. jan 2014

ešte neviem, žiadosť schválená len musím počkať kedy príde priateľ domov na SK aby sme išli na konzultáciu. On je ok, ja mám endometriozu a PCO ☹

nelka33
23. jan 2014

@babatenko77 no moja tak to ti nezavidim aj ja mam PCO ale verim ze sa to podari nam vsetkym snazilkam ...a aj mne priatel pracuje v zahranici tak viem ake tazke je to vsetko naplanovat ...a toto je vase prve ivf?

babatenko77
23. jan 2014

@nelka33 ano prvé. Takže ani neviem čo ma čaká, ale teším sa a dúfam, že sa to podarí 🙂 Ty už berieš lieky?

nelka33
23. jan 2014

@babatenko77 no toto je nase 2ivf a ano uz briem lieky lepsie povedane injekcie ....a neboj zvladnes to co by sme neurobili pre babo no nie 🙂

katika31
23. jan 2014

@nelka33 no mam ich doma..neviem...ked pridem,napisem.
Spg sa nerobil,lebo manzel brat pred tyzdnom antibiotika, tak mu ho nerobili...asi by to skreslovalo informacie.
Dnes so dostala menzes...tak tento cyklus ideme na to

nelka33
23. jan 2014

@katika31 no moja uz sa isto aj tesis a budes si sama pichat ?....no a asi by to skreslovalo ...takze na 16den zacinas proverou asi nie ?

babatenko77
23. jan 2014

@nelka33 zvládnem určite 🙂 a Tebe držím palce 😉

putna
23. jan 2014

Ahojte babuľky...tak 1.apríla nastupujem na Lúčky....idem si oddýchnuť....ukľudniť maternicu....a potom sa pustíme do dalšieho kola....🙂

putna
23. jan 2014

držíííím vám všetky palce....nech sú z vás tehuľky....🙂

nelka33
23. jan 2014

@putna aj my tebe drzime a oddychni si len ti to prospeje

katika31
23. jan 2014

@nelka33 ano proverou...jasne ze sa tesim...ale aj hrozne bojiim...

putna
23. jan 2014

@nelka33 dakujem....🙂

simik22
24. jan 2014

Ahojte baby, boli ste niektora dnes v Iscare? pripadne v stredu? 🙂 my ideme v pondelok na IUI .)

sara20
24. jan 2014

kockyako to tu citam vy sa pichate jedna radost.ja uz rok setrim a naberam odvahu,kedy ist do toho.bojim sa inekcii,ako to moje telo prijme.najradsej si bol bola keby sa stal zaurak a normalne otehotnela,co asi nepripada do uvahy ☹ ☹

nelka33
24. jan 2014

co ine nam ostava len sa pichat 🙂 ked ten zazrak nechce prist

katika31
24. jan 2014

@nelka33 ahoj...na 23den si mam zacat pichat decapeptyl a potom na 25 nieco dalsie este ...

katika31
24. jan 2014

@nelka33 este mi dal aj nejaky lutinus...to netusim na co je

katika31
24. jan 2014

@nelka33 a puregon este

nelka33
24. jan 2014

@katika31 na 25 den co mas zacat brat som nepochopila...a lutinus je nieco take ako utrogestan aj ja som ho brala ale teraz mi ho uz nedali asi mi neurobil dobre ja som zacala krvacat este pred terminom mrchi a berie sa medzi odberom a vkladom.

katika31
24. jan 2014

@nelka33 vlastne nie.uz som z tych liekov cela popletena...az od dalsej ms mam brat ten puregon

nelka33
24. jan 2014

@katika31 no ved zato mi to nesedelo na 16 provera 10dni a na 23zacnes z decapeptilom a ten budes brat az do odberu a od dalsej ten puregon ja mam to iste len namiesto toho puregonu mam menopur uz som zacala stouto druhou fazou....takze sa uz aj tesis a budes si sama pichat?

katika31
24. jan 2014

@nelka33 manzel mi bude...ja by som to nedokazala sebe pichat...inym by mi to nevadilo...mne hej..a ty uz beries teda?kolky den?

nelka33
24. jan 2014

@katika31 tak aj ja som povedala ze to nedokazem lebo ja som odpadla ked mi aj krv brali no ale ked to musis pichat stale v rovnaku dobu tak som sa premohla a pichla som si to sama ta prva bola najhorsia ale len ta priprava ale inak to bolo vpohode ...hej ja uz beriem tak ten decapeptil uz asi 10dni a teraz uz aj ten menopur 2den v pondelok mam kontrolu sono a krv

katika31
24. jan 2014

@nelka33 juuuj..tak ty uz to mas za chvilocku..ja som este len v cakani..prvy den ms...ale uz teraz sa bojim..ako budem reagovat na lieky a ci mi dozreju vajicka..a hlavne kolko...
A date si aj PK?

nelka33
24. jan 2014

@katika31 jaj moja ako dobre toto poznam ten strach ci budu vajicka kolko ci sa oplodnia ci vydrzia a ci sa nieco chyti velmi dobre to poznam ale nevihnes sa tomu nato nemysliet to je to natom najhorsie .....a asi si dame je to podla mna lepsie ta PK...no a uz sa to pomali blizi ale zatial som v pohode snazim sa nato cim menej mysliet

katika31
24. jan 2014

@nelka33 to naozaj netusim ako sa ti to moze darit nemysliet na to...ja mozem hocico robit..aj tak mi to v podvedomi beha po rozume

nelka33
24. jan 2014

@katika31 to aj mne ked som isla na prve a ked to este nevislo tak to ma dost zlomilo tak som si povedala ze dost ...aj tak som tym vsetkym ublizovala len sebe ...tak teraz sa zatial drzim a uz si to tak nepripustam