Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@babatenko77 tak to aj ja ti trzim kedy ta to caka a ked sa smiem opytat aky mate problem?
ešte neviem, žiadosť schválená len musím počkať kedy príde priateľ domov na SK aby sme išli na konzultáciu. On je ok, ja mám endometriozu a PCO ☹
@babatenko77 no moja tak to ti nezavidim aj ja mam PCO ale verim ze sa to podari nam vsetkym snazilkam ...a aj mne priatel pracuje v zahranici tak viem ake tazke je to vsetko naplanovat ...a toto je vase prve ivf?
@nelka33 ano prvé. Takže ani neviem čo ma čaká, ale teším sa a dúfam, že sa to podarí 🙂 Ty už berieš lieky?
@babatenko77 no toto je nase 2ivf a ano uz briem lieky lepsie povedane injekcie ....a neboj zvladnes to co by sme neurobili pre babo no nie 🙂
@nelka33 zvládnem určite 🙂 a Tebe držím palce 😉
Ahojte babuľky...tak 1.apríla nastupujem na Lúčky....idem si oddýchnuť....ukľudniť maternicu....a potom sa pustíme do dalšieho kola....🙂
držíííím vám všetky palce....nech sú z vás tehuľky....🙂
Ahojte baby, boli ste niektora dnes v Iscare? pripadne v stredu? 🙂 my ideme v pondelok na IUI .)
kockyako to tu citam vy sa pichate jedna radost.ja uz rok setrim a naberam odvahu,kedy ist do toho.bojim sa inekcii,ako to moje telo prijme.najradsej si bol bola keby sa stal zaurak a normalne otehotnela,co asi nepripada do uvahy ☹ ☹
co ine nam ostava len sa pichat 🙂 ked ten zazrak nechce prist
@katika31 tak aj ja som povedala ze to nedokazem lebo ja som odpadla ked mi aj krv brali no ale ked to musis pichat stale v rovnaku dobu tak som sa premohla a pichla som si to sama ta prva bola najhorsia ale len ta priprava ale inak to bolo vpohode ...hej ja uz beriem tak ten decapeptil uz asi 10dni a teraz uz aj ten menopur 2den v pondelok mam kontrolu sono a krv
@katika31 jaj moja ako dobre toto poznam ten strach ci budu vajicka kolko ci sa oplodnia ci vydrzia a ci sa nieco chyti velmi dobre to poznam ale nevihnes sa tomu nato nemysliet to je to natom najhorsie .....a asi si dame je to podla mna lepsie ta PK...no a uz sa to pomali blizi ale zatial som v pohode snazim sa nato cim menej mysliet

baby držím vám palce, aj mňa to čaká... Nech nám to dobre dopadne 🙂