Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
aj ja chcem ist tento rok na ivf!!!!! 😒 len tie peniaze... ☹
@zuzulik85 Este je len zaciatok roka, kludne do leta mozete nasetrit. . .mozno partnerovi zvysia plat,pripadne si ty nieco najdes. . .ja idem v sobotu na ket, dufam, ze sa dobre rozmrazi, rozhodla som sa pre jedno, keby toto nahodou nevyslo, co ale verim, ze vyjde, tak potom si dam uz urcite zvysne obe. 🙂
@katika31 dakujem moja tak uz sa to pomali krati...tak odber budem mat si ja myslim v pondelok alebo v utorok ale presne mi to povedia az pri dalsej kontrole to je v piatok ...a nerozhodla len sme sa otom bavili a pri prvom ivf nam ani jedno napichavane neprezilo len tie co boli prirodzene tak som povedala ze teraz uz nedame a ona suhlasila
@zuzulik85 my to mame tiez perne.skoda,ze uz normal.neotehotnem.kopecpenazi by som usetrila a este nemat istotu ci sa ujme a obzvlast keby te peniaze moze vyuzit z malou na rehabilitacie,kupele.ide ma sibnut,ked nato myslim.keby mam malu z tymto priatelom,tak by ma uz na ivf nenahovoril,cez to vsetko co som si vytrpela koli 2 baby. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

@nelka33 drzim ti palce moja, nech ti to klapne..k tvojej spokojnosti.priebezne ma informuj ako sa ti dari a tak.