Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@sara20 tak vidíš, ja mám Doveru ☹ ...ešte neviem kedy idem na IVF a či to vôbec stihneme 😒
@babatenko77 ved to tazko sa setria peniazky,pri takych platoch.ja mam aspom to vyhodu,ale uz my 1 lieky prepadli,tak hradim plnu sumu.zas o 250e navrch
@zuzulik85
@nelka33 Ahojte, tak priznaky mam pocit, ze aj su, ale ci si to nenahovaram, to neviem, citim sa zvlastne, pocit ako pred ms, bolieva ma hlava, bazalna teplota 37,5 a nespinim. . .az na to, ze dnes 8my den a ja test negativny ☹, snazim sa mysliet este pozitivne a v kutiku dufat @nelka33 ty ako?
@merry1001 ved niektore baby pisali ze mali na 10den len slabucku ciarocku alebo ziadnu tak to este nevzdavaj a ja zatial v pohode citim sa uplne normalne tak uvidime 🙂 ...a kedy si testovala aj dnes ci nie ? a ani naznak slabuckej ciarocky?a podla mna hlavne ze nekrvacas a ta teplota tu si ani nemeraj lebo je zkreslena utosom
@merry1001 aj tak si myslim ze si zacala testovat priskoro.. zbytocne sa stresujes.. zajtra si skus dat pauzu a netestuj. az na dalsi den. skus na to jeden den nemysliet.. ja presne viem ze je to tazke, to je pravda. az ked na 12ty den nebudu // az vtedy mozes zacat stresovat.. dovtedy len pekne klud a radsej si urob radost niecim. ciarocky pridu. daj tomu cas

@babatenko77 volala som koli tej dobe do iscaru a povedali,ze len unionka ma dobu do 39r.schvalenu na neurcito.ine poistovne udavaju cas dokedy zmluva plati.len ma zaskocilo,ze mi prepadli cetrotide a teraz ich musi kupovat v plnej cene si. ☹ ☹ ☹ ☹ zas vydavky navyse.