icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

merry1001
5. feb 2014

@nelka33 citim sa v pohode, nic zvlastne, akurat prsia bolia, ale to vzdy pred MS 😒 a ty? Uz lepsie?

zuzulik85
5. feb 2014

@babatenko77 no uvidime.. no dnes som dostala dobru spravu.. volali mi na pohovor za vedúcu do kauflandu. tak som zvedava ci to vyjde.. idem v piatok. po 3rokoch konecne normalnejsia robota.. keby to vyslo bolo by to uzasne!

babatenko77
5. feb 2014

@zuzulik85 fakt? Zuzi to je super, držím palce 😉

zuzulik85
5. feb 2014

@babatenko77 dakujem.. no este nic nieje iste.. ale bolo by to super keby to vyslo.. no zas by sa tym odlozilo ivf aj o rok.. kedze az v lete by mal byt u nas dostavany kaufland a nejaku dobu by som tam mala pracovat.. tak uvidime..

babatenko77
5. feb 2014

@zuzulik85 tak uvidíš, ale lepšie ako sedieť doma a čakť a premýšľať .-)

zuzulik85
5. feb 2014

@babatenko77 presne tak! 😀

merry1001
5. feb 2014

@zuzulik85 Drzim palce, daj nam v piatok vediet, aj kvoli pn pocas ivf by to bolo super, aspon nejaka pnka, od kedy by si nastupila?

babatenko77
5. feb 2014

a šteniatka ako? sodoma-gomora 😀 čo?

zuzulik85
5. feb 2014

@merry1001 to este netusim... ten kaufland u nas nema este ani zaklady.. je tam stale kopec robotníkov tak hadam to postavia skoro.. koli pn by to bolo super.. no uvidime. aj ked si zacinam zvykat na pohodu doma.. 😀 ale peniaze su momentalne najdolezitejsie.. tak dufam ze sa to podari..

alisita
5. feb 2014

@sara20 mozes ju vyuzit do pol roka od schvalenia ... moja skusenost, nam uplynul pol rok 16.januara 😒 ... potom si musis podat nanovo ...

nelka33
5. feb 2014

@babatenko77 jaj moja tak to ti nezavidim fakt ja mam len PCO a spermiogram dobry a tiez sa nam stale nedari ,ale musime mysliet pozitivne a verit ze raz to aj nam vynde ja ti velmi drzim palce.

nelka33
5. feb 2014

@merry1001 tak bolesti uz nemam a zajtra budem volat ako su natom nase deticky kolko ich mame a kedy bude vklad.

merry1001
5. feb 2014

@nelka33 ja som pri et tiez mala odber v pondelok a v sobotu som bola na vklad.Tak drzim zajtra palce, daj nam vediet 🙂

nelka33
5. feb 2014

@merry1001 tak aj mne to tak predtim vyslo tak uvidime co zajtra povedia a jasne ze dam vediet 🙂

merry1001
6. feb 2014

@nelka33 tak ako?

nelka33
6. feb 2014

@merry1001 no tak rano som volala a nepotesilima zo 7co sme mali sa 5 dostali len na 2bunkove a 2na 8bunkove tak mi povedala ze ked teda chceme tie 2vlozit tak mozeme prist tak uz som aj bola a dufam ze to budu nejaky bojovnici a aspon jeden tam ostane ale uz teraz mam strach ked to takto dopadlo stymi ostatnymi ☹

merry1001
7. feb 2014

@nelka33 hmm, no zvlastne, tie dvojbunkove teraz co?Tie budu este rast?Nerozumiem sa tomu, ani neviem kolko maju mat minimalne buniek na vklad, tieto dve ale predsa rastli, tak ja verim, ze sa minimalne jedno zabyva, ja som dnes skusila testnut, uplne negativny ☹

nelka33
7. feb 2014

@merry1001 povedali mi ze ich zatial nechaju ci budu este rast ale len tieto 2boli take ake mali byt na ten dany den tak uvidime...a kolky den si dnes?a nemusi to byt este na isto negativne ved sa to moze este zmenit

zdenkadovi
7. feb 2014

aHOJTE SUHLASIM TOTO CENTRUM JE UZASNE LEKARY A SESTRICKY NA NEZAPLATENIE ,,BOLI SME TAM VLANI ,,DNES MAME KRASNEHO ROCNEHO SYNCEKA JURKA,,,

sara20
7. feb 2014

kocky to kdo vam povedal,ze ziadost plati pol roka.mne aj v mt aj na unione povedala,ze schvalenie plati dokym si to nevycerpam,do veku 39.ze by kazda poist.mala ine.aj koordinator.v mt my to povedala.

merry1001
7. feb 2014

@nelka33 dnes som 6ty den, ak nepocitam den vkladu, vacsina uz ma vtedy dve ciarky, ak je to pozitivne ☹

nelka33
7. feb 2014

@merry1001 nevesaj este hlavu ale viem velmi dobre ako sa citis ☹ ...ale ty mas este 2mrazacikov tak este vzi tu ta sanca je mne ked to teraz nevinde tak mozem zacat zasa odznova ..ako sa citis ziadne zmeny?

petkab5
7. feb 2014

@cikyta vies, pocula som embryologicku na chodbe, ako zaucala noveho kolegu myslim a pekne mu vravela ze musi vediet ako to ponuknut, vediet ako to povedat...vtedy som sa zarazila a stacilo mi....nemali sme problem, ja duplovane, blastocysty krasne rozdelene a este aj zamrazit sa dali a co na tom nevyjde mi povedz??!
uz muzovi to teraz po roku doslo (odvtedy sme neboli nikde), ze ako je to mozne ked to vlozia hotove a super kvalitne, to nevyjde??!!

merry1001
7. feb 2014

@petkab5 mozem sa spytat?O com pises?

cikyta
7. feb 2014

@petkab5 neviem sa rozpamätať ku čomu (ku akému) príspevku mi odpisuješ 😅 prepáč ☹ napovedz.

babatenko77
7. feb 2014

@sara20 mne to povedala sestrička ked mi volala po schválení žiadosti

babatenko77
7. feb 2014

@merry1001 etš nezúfaj, možno je ešte skoro 😉

sara20
7. feb 2014

@babatenko77 to ste sa asi zle pochopili.aj som tam volala a povedala,ze hoci kedy moze ist na ivf,ziadost mame uz 1r.schvalenu,len nemameeste nasetrenea mala ma problemi.cickova povedala,ze sa nemusime ponahlat a staci mes.vopred sa ozvat,ze kedy zacneme.

babatenko77
7. feb 2014

@sara20 tak to neviem, lebo mne povedala, že máme do 12.mája schválenú žiadosť.. A ty inak ako moja? Ja som už z tohoto celého na prášky ☹ Chcem mimi 😒

sara20
7. feb 2014

@babatenko77 nic zatial sporime,mala ide do 1tr. uz.a kedy ides na ivf?