Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@babatenko77 no uvidime.. no dnes som dostala dobru spravu.. volali mi na pohovor za vedúcu do kauflandu. tak som zvedava ci to vyjde.. idem v piatok. po 3rokoch konecne normalnejsia robota.. keby to vyslo bolo by to uzasne!
@zuzulik85 fakt? Zuzi to je super, držím palce 😉
@babatenko77 dakujem.. no este nic nieje iste.. ale bolo by to super keby to vyslo.. no zas by sa tym odlozilo ivf aj o rok.. kedze az v lete by mal byt u nas dostavany kaufland a nejaku dobu by som tam mala pracovat.. tak uvidime..
@zuzulik85 tak uvidíš, ale lepšie ako sedieť doma a čakť a premýšľať .-)
@babatenko77 presne tak! 😀
a šteniatka ako? sodoma-gomora 😀 čo?
@merry1001 to este netusim... ten kaufland u nas nema este ani zaklady.. je tam stale kopec robotníkov tak hadam to postavia skoro.. koli pn by to bolo super.. no uvidime. aj ked si zacinam zvykat na pohodu doma.. 😀 ale peniaze su momentalne najdolezitejsie.. tak dufam ze sa to podari..
@babatenko77 jaj moja tak to ti nezavidim fakt ja mam len PCO a spermiogram dobry a tiez sa nam stale nedari ,ale musime mysliet pozitivne a verit ze raz to aj nam vynde ja ti velmi drzim palce.
@merry1001 no tak rano som volala a nepotesilima zo 7co sme mali sa 5 dostali len na 2bunkove a 2na 8bunkove tak mi povedala ze ked teda chceme tie 2vlozit tak mozeme prist tak uz som aj bola a dufam ze to budu nejaky bojovnici a aspon jeden tam ostane ale uz teraz mam strach ked to takto dopadlo stymi ostatnymi ☹
aHOJTE SUHLASIM TOTO CENTRUM JE UZASNE LEKARY A SESTRICKY NA NEZAPLATENIE ,,BOLI SME TAM VLANI ,,DNES MAME KRASNEHO ROCNEHO SYNCEKA JURKA,,,
kocky to kdo vam povedal,ze ziadost plati pol roka.mne aj v mt aj na unione povedala,ze schvalenie plati dokym si to nevycerpam,do veku 39.ze by kazda poist.mala ine.aj koordinator.v mt my to povedala.
@cikyta vies, pocula som embryologicku na chodbe, ako zaucala noveho kolegu myslim a pekne mu vravela ze musi vediet ako to ponuknut, vediet ako to povedat...vtedy som sa zarazila a stacilo mi....nemali sme problem, ja duplovane, blastocysty krasne rozdelene a este aj zamrazit sa dali a co na tom nevyjde mi povedz??!
uz muzovi to teraz po roku doslo (odvtedy sme neboli nikde), ze ako je to mozne ked to vlozia hotove a super kvalitne, to nevyjde??!!
@sara20 mne to povedala sestrička ked mi volala po schválení žiadosti
@merry1001 etš nezúfaj, možno je ešte skoro 😉
@babatenko77 to ste sa asi zle pochopili.aj som tam volala a povedala,ze hoci kedy moze ist na ivf,ziadost mame uz 1r.schvalenu,len nemameeste nasetrenea mala ma problemi.cickova povedala,ze sa nemusime ponahlat a staci mes.vopred sa ozvat,ze kedy zacneme.
@sara20 tak to neviem, lebo mne povedala, že máme do 12.mája schválenú žiadosť.. A ty inak ako moja? Ja som už z tohoto celého na prášky ☹ Chcem mimi 😒
@babatenko77 nic zatial sporime,mala ide do 1tr. uz.a kedy ides na ivf?

@nelka33 citim sa v pohode, nic zvlastne, akurat prsia bolia, ale to vzdy pred MS 😒 a ty? Uz lepsie?