Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@merry1001 tak to ma mrzi.. ale nezufaj. mas este nieco mrazene.. nechcela by si pred ket aspon 2mesiace pauzu a skusit bylinky na podporu plodnosti? podla mna to v tele upraví co má a osobne si myslim ze to trošičku zvýši šance. A keď nad tym rozmyslam. ked si mala 41 vajícok a potom ti tam vlozia jedno.. ved sa tam chudatko muselo stratit..
@zuzulik85 Este neviem kedy chcem ist, musi prejst par dni. . . z isceru mi volali, ze odporucaju od 15 dc zacat uzivat prednison a od 1dc nasledujuceho druheho pichat fraxiparin, kontrola na 14 den druheho cyklu. . .tak asi to tak aj urobim. . .mesiac budem mat teda pauzu. . .kedze kazdy den ocakavam ms, tak o cca 50 dni by bol vklad. . .budem rada, ked napises, co beries ty este okrem tej kasicky. . .ved sa kazdej slamky chytame. . .🙂
ahojte koceny už som tu dlho nebola ale chcela by som vas vsetky povzbudit aby ste boli sdobre naladene a hlavne aby sa vam splnilo no male potesienie a nezabudnite ake je motto v inskare V zdravom tele zdravy špunt len ten napis ma motivoval do ivf dakujem🙂 😉
@sara20 ahoj. nuz, pohli sme sa z nuly na 200 € co mame našetrené 😀 tak hadam do jesene to nejako zbuchame.. inak nič nove. beriem materskú kašičku 2x tyždenne (aj muz) ono je to taky malý všeliek. priaznivo vplýva na takmer všetko v tele. Dodáva telu nevyhnutné vitamíny. Je ťažké to tu opísať, lebo pomáha asi pri vyše 50tich chorobách a problémoch. Ja ju beriem v čistom stave, aj v mede. Netreba to ňou ale preháňať. Dočítala som sa že nieje vhodná v čistom stave pre tehotné, iba v mede. Ale ja môžem potvrdiť, že za mesiac čo ju užívam mi o 80% menej vypadávajú vlasy. Ja pociťujem obrovskú zmenu. Takže si myslím, že mi to v tele určite niečo upravilo. Aj nechty mám oveľa pevnejšie. Minuly rok som užívala na nechty a vlasy tabletky z lekárne. ale nedá sa to porovnať s tým aké sú teraz ked užívam materskú kašičku. vygoogliť sa dá o tom mnoho. Ja mám velmi dobré skúsenosti. Aj keď neverím že to pomôže mužovi pri tvorbe spermií, ale kto vie.. Máme doma už aj tinktúry a čaje na plodnosť, tak možno sa stane zázrak.. výsledok tohto užívania sa dozviem až na jeseň ked pojdeme na ivf.
@sara20 tento medík mám okrem cistej materskej kasicky.. tento medík si dávam denne do kávy http://www.bio-market.sk/biomedy/materska-kasic...
ja som bola v Martine v Heliose, a bola som velmi spokojna, pritup ,poradenstvo, bola som ozaj nadmieru spokojna...a hlavne pozitivne mysliet,nepripustit si myslienku, ze sa to nepodari
@matysek1812 o heliose som pocula ze je 2x drahsi.. spokojnost môze byt. ved aj v iscare sme vsetky velmi spokojne. pozitivne myslenie je velmi dolezite, to je pravda.. len po viacerych neuspechoch aj to pozitivne myslenie nieje take ako na zaciatku.
@matysek1812 vies, napríklad ja.. nemam ziaden problem, problem ma muz so spermiami, tak sme pouzili darcovske. prvy pokus som si bola ista ze to vyjde, ved som ok. ale nevyslo.. druhy pokus som si tiez myslela ze to urcite vyjde, ale nevyslo, treti pokus som uz vahala, a nevyslo... takze dalsi pokus uz s pozitivnym myslením nema nic spolocne.. nastupuje dufanie dufanie a dúfanie a veeeelky strach z dalsieho neuspechu.
no, ak to tak takto beries, tak takto nikam dalej nezajdes, a zo strachom uz vobec nie, strach musi istt prec, mam to vyslo na prvy pokus, aj na druhy, ale to som potratila ,a tretie diata v poradi myslim,lenbo to jedno je prec je spontanne,prirodzene,skorosom odpadla, ked mi doktorka povedala po prvom menzese po portate, ze som tehotne, ked povedia, ze prirodzene neotehotnie, ze je len desat percentna sanca, neverila som tomu, za pri tretej kontrole,aj zazraky sa deju,zelam len vela stastia,a strach rychlo prec,lebo to inac nepojde
ahoj baby chcem sa opytat boli sme na EKT prvy krat a na 6 den po vklade som zacala trosku spinit ale za take 2 hod. to preslo testovat bi som mala az v utorok neviem co dalej co poviete nato???nema niektora skusenost aj s takym nieciim????, dakujem vam
My sme dnes boli 1.krat a pacilo sa nam, idem v pondelok na krv, kedze manzelik ma spermiogram na jednotku 🙂 nuz co.... musime zistit kde je chyba 🙂 drzte palceeeee
Akurat mi teraz ide manzel pichnut 2 krat...vcera to bolo celkom fajn...trochu som mala to miesto okolo vpichu napuchnute...ale do rana to preslo.
Brucho ma boli na menzes uz dobry tyzden...tak cakam kedy pride...mala by mi ale prist az tak za 6 dni...dufam,ze nepride skor...

@nelka33pôvodne som chcela obe, ale momentálne neviem, ci som schopna ist hned o mesiac, potrebujem 2-3 dni sa zrekreovat a potom uvidim. . .ja som bola na krv u ubvodaka a vysledok som volala do iscare, povedali, ze pozru moju kartu a ze mi zavolaju aky bude dalsi postup, tak som aj na to zvedava. . .a ty ako ? nejake pocity? dnes si netestovala?