icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

merry1001
13. feb 2014

@nelka33pôvodne som chcela obe, ale momentálne neviem, ci som schopna ist hned o mesiac, potrebujem 2-3 dni sa zrekreovat a potom uvidim. . .ja som bola na krv u ubvodaka a vysledok som volala do iscare, povedali, ze pozru moju kartu a ze mi zavolaju aky bude dalsi postup, tak som aj na to zvedava. . .a ty ako ? nejake pocity? dnes si netestovala?

zuzulik85
13. feb 2014

@merry1001 tak to ma mrzi.. ale nezufaj. mas este nieco mrazene.. nechcela by si pred ket aspon 2mesiace pauzu a skusit bylinky na podporu plodnosti? podla mna to v tele upraví co má a osobne si myslim ze to trošičku zvýši šance. A keď nad tym rozmyslam. ked si mala 41 vajícok a potom ti tam vlozia jedno.. ved sa tam chudatko muselo stratit..

zuzulik85
13. feb 2014

@merry1001 vedela by som ti napisat co na plodnost som zacala brat ja.. na tvojom mieste by som nesla hned do ket..

merry1001
13. feb 2014

@zuzulik85 Este neviem kedy chcem ist, musi prejst par dni. . . z isceru mi volali, ze odporucaju od 15 dc zacat uzivat prednison a od 1dc nasledujuceho druheho pichat fraxiparin, kontrola na 14 den druheho cyklu. . .tak asi to tak aj urobim. . .mesiac budem mat teda pauzu. . .kedze kazdy den ocakavam ms, tak o cca 50 dni by bol vklad. . .budem rada, ked napises, co beries ty este okrem tej kasicky. . .ved sa kazdej slamky chytame. . .🙂

zuzulik85
13. feb 2014

@merry1001 poslala som ti v poste link na tu stranku s bylinkami.. a co je ten prednison?? mne take neponukli.. niekedy mam pocit ze oni tymi tabletkami a liekmi co ordinuju len stirelaju co im pride pod ruku..
mne len povedali ze nemozem lutinus uzivat..

nelka33
13. feb 2014

@merry1001 nie netestovala ale mam taky pocit ako keby som uz mala dostat MS boli ma nejako brucho tak uz len cakat co ine mi ostava ☹

sara20
13. feb 2014

@zuzulik85 ahoj zuzik.ako pokracujes?podnikate nieco nove uz.tu kasicku co papas to je co zac.napis viac o tom

mumlicek7
13. feb 2014

ahojte koceny už som tu dlho nebola ale chcela by som vas vsetky povzbudit aby ste boli sdobre naladene a hlavne aby sa vam splnilo no male potesienie a nezabudnite ake je motto v inskare V zdravom tele zdravy špunt len ten napis ma motivoval do ivf dakujem🙂 😉

zuzulik85
13. feb 2014

@sara20 ahoj. nuz, pohli sme sa z nuly na 200 € co mame našetrené 😀 tak hadam do jesene to nejako zbuchame.. inak nič nove. beriem materskú kašičku 2x tyždenne (aj muz) ono je to taky malý všeliek. priaznivo vplýva na takmer všetko v tele. Dodáva telu nevyhnutné vitamíny. Je ťažké to tu opísať, lebo pomáha asi pri vyše 50tich chorobách a problémoch. Ja ju beriem v čistom stave, aj v mede. Netreba to ňou ale preháňať. Dočítala som sa že nieje vhodná v čistom stave pre tehotné, iba v mede. Ale ja môžem potvrdiť, že za mesiac čo ju užívam mi o 80% menej vypadávajú vlasy. Ja pociťujem obrovskú zmenu. Takže si myslím, že mi to v tele určite niečo upravilo. Aj nechty mám oveľa pevnejšie. Minuly rok som užívala na nechty a vlasy tabletky z lekárne. ale nedá sa to porovnať s tým aké sú teraz ked užívam materskú kašičku. vygoogliť sa dá o tom mnoho. Ja mám velmi dobré skúsenosti. Aj keď neverím že to pomôže mužovi pri tvorbe spermií, ale kto vie.. Máme doma už aj tinktúry a čaje na plodnosť, tak možno sa stane zázrak.. výsledok tohto užívania sa dozviem až na jeseň ked pojdeme na ivf.

zuzulik85
13. feb 2014

@sara20 tento medík mám okrem cistej materskej kasicky.. tento medík si dávam denne do kávy http://www.bio-market.sk/biomedy/materska-kasic...

sara20
13. feb 2014

@zuzulik85 neboj,mozno sa stane zazrak.ja idem pondelok ku kamoske pre cetrotide.v lete ideme uz do toho,lebo vsetky lieky my potom prepadnu

matysek1812
13. feb 2014

ja som bola v Martine v Heliose, a bola som velmi spokojna, pritup ,poradenstvo, bola som ozaj nadmieru spokojna...a hlavne pozitivne mysliet,nepripustit si myslienku, ze sa to nepodari

zuzulik85
13. feb 2014

@sara20 aj ja mam odlozene 2cele balenia menopuru.. ja som len zvedava ci mi ta materska kasicka a bylinky upravia aj krv.. ci si aj tak budem musiet pichat fraxik..

zuzulik85
13. feb 2014

@matysek1812 o heliose som pocula ze je 2x drahsi.. spokojnost môze byt. ved aj v iscare sme vsetky velmi spokojne. pozitivne myslenie je velmi dolezite, to je pravda.. len po viacerych neuspechoch aj to pozitivne myslenie nieje take ako na zaciatku.

zuzulik85
14. feb 2014

@matysek1812 vies, napríklad ja.. nemam ziaden problem, problem ma muz so spermiami, tak sme pouzili darcovske. prvy pokus som si bola ista ze to vyjde, ved som ok. ale nevyslo.. druhy pokus som si tiez myslela ze to urcite vyjde, ale nevyslo, treti pokus som uz vahala, a nevyslo... takze dalsi pokus uz s pozitivnym myslením nema nic spolocne.. nastupuje dufanie dufanie a dúfanie a veeeelky strach z dalsieho neuspechu.

matysek1812
14. feb 2014

no, ak to tak takto beries, tak takto nikam dalej nezajdes, a zo strachom uz vobec nie, strach musi istt prec, mam to vyslo na prvy pokus, aj na druhy, ale to som potratila ,a tretie diata v poradi myslim,lenbo to jedno je prec je spontanne,prirodzene,skorosom odpadla, ked mi doktorka povedala po prvom menzese po portate, ze som tehotne, ked povedia, ze prirodzene neotehotnie, ze je len desat percentna sanca, neverila som tomu, za pri tretej kontrole,aj zazraky sa deju,zelam len vela stastia,a strach rychlo prec,lebo to inac nepojde

olivia133
14. feb 2014

ahoj baby chcem sa opytat boli sme na EKT prvy krat a na 6 den po vklade som zacala trosku spinit ale za take 2 hod. to preslo testovat bi som mala az v utorok neviem co dalej co poviete nato???nema niektora skusenost aj s takym nieciim????, dakujem vam

katika31
14. feb 2014

@nelka33 ahoj...ako to tu tak citam...( dlhsie som tu nebola ) kukam, ze by ti to mohlo vyjst...silno drzim palce..ja zajtra uz zacinam pichat prve injekcie.kedy ides na krv?

miminkova
14. feb 2014

My sme dnes boli 1.krat a pacilo sa nam, idem v pondelok na krv, kedze manzelik ma spermiogram na jednotku 🙂 nuz co.... musime zistit kde je chyba 🙂 drzte palceeeee

nelka33
14. feb 2014

@katika31 na krv idem vo stvrtok ale velku nadej tomu nedavam a tak ako som povedala presne ako hodinky dnes som zacala spinit tak ako 1krat takze uz tomu sancu velmi nedavam a len cakam kedy sa to zasa sposti ☹

katika31
16. feb 2014

@nelka33 ahoj...no ako dnes?
Este spinis, ci ti to uz preslo?neskusala si si robit testy vcera dnes?

merry1001
16. feb 2014

@nelka33 tak ako?

nelka33
16. feb 2014

@katika31
@merry1001 tak spinim stale ale zatial ziadna sliznica len take ruzove ale cakam ze sa to kazdu chvilu spusti brucho boli ale aj vajecniky nejako divne este pockam ci sa to zajtra spusti a ked nie tak zajtra alebo pozajtra skusim este testnut ale velku nadej tomu nedavam ☹

nelka33
16. feb 2014

@katika31 a ty ako znasas tie injekcie a lieky ako sa citis?

katika31
16. feb 2014

Akurat mi teraz ide manzel pichnut 2 krat...vcera to bolo celkom fajn...trochu som mala to miesto okolo vpichu napuchnute...ale do rana to preslo.
Brucho ma boli na menzes uz dobry tyzden...tak cakam kedy pride...mala by mi ale prist az tak za 6 dni...dufam,ze nepride skor...

merry1001
17. feb 2014

@nelka33 testla si? 🙂

nelka33
17. feb 2014

@merry1001 no testla a takto mi to vyslo tak neviem co si mam otom mysliet

nelka33
17. feb 2014
nelka33
17. feb 2014

@merry1001 a este jedna

merry1001
17. feb 2014

@nelka33 Podla mna supeeeer, ja si myslim, ze je to pozitivne. . .ja som nikdy take nemala. . . ktory mas dnes den?