Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@babatenko77 jaaaj,myslis tu ziadost.vsak?budes mat rychlo za tym.my ideme v lete uz.
@sara20 no ta ziadost nas suri, ale hadam to stihneme. ved si dame vediet. keby sa nam to vsetkym tento rok podarilo, to by bolo supeeer 🙂
@babatenko77 ja som uz od pondelku mohla pichat.bojim sa a nemam este pracov.zmluvu v praci podpisanu,tak musime cakat
@nelka33 no u nas to bolo zabavne, lebo rano mi to Cickova nezdvihala a tak som volala sestricke co je na recepcii...a sme sa dohodli, ze do pol 9 pridem...potom ked som tam prisla, tak vsetci vysmiati, ze ci to myslim vazne, ze dnes na Valentina dojdem pozitivna ;)...tak mi vzali krv a isla som na sono, lekar ma ubezpecil, ze to je este prilis skoro a nic tam nemusi byt vidno...ale potom ked dal lupu, tak sme videli malu 2mm bodku....tak som odtial odchadzala s dobrou naladou a potom o pol 3 mi volali, ze mi gratuluju, ze vysledky krvi su pozitivne...teraz v piatok mam opat kontrolu, tak som zvedava ;)
@babatenko77 bodaj by bol plodny 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ahojte dievčatá chystáme sa do Iscare po prvýkrát prosím napíšte mi čo a ako a začo sa vlstne platí pri prvej návšteve čo to obnáša a tak okolo toho bližšie niečo. Vďaka
@zuzulik85
ahoj tak ďakujem za info a čo si treba priniesť zo sebou na prve stretnutie?aj krv všetko mi budu brat?koľko návštev nás asi čaká kým sa dostaneme k odberu vajičok a prenosu približne?kde sa to presne nachádza to Iscare sme z ďaleka tak ked pridem na vlakovu stanicu tak je to ďaleko peši alebo mi tam ide bus alebo ako sa tak dostanem?nemáš mail na niekoho kto tam objednáva lebo som našla jeden a aj to mi nikto neodpisuje.dik
@noemyy lepšie je tam zavolať
@noemyy tu je link.. vsetky cisla a maily maju aktualne. objednavas sa na recepcii, tak volaj cislo na recepciu. tam ti vsetko povedia http://www.iscare.sk/pre-klientov/kontakt/konta...
my sme mali prvu navstevu taku informativnu. vzali muzove spermie a trebalo nam priniest nase kartoteky od obvodnej lekárky, ty môzes aj od gynekologa. ale nieje to az tak nutné. pokial si doteraz nemala ziadne problemy. prines vsetky vysledky na zaklade ktorych viete ze to prirodzene nejde, ze potrebujete umele oplodnenie. kym zacnes cely ten cyklus pojdes tam 2x. prvy krat je vsetko informacne a doky ti vypise ziadost do poistovne. potom cakas 2mesiacce kym ti ju schvalia. potom ides na druhe stretnutie kde ti presne popisu ake lieky zacnes brat. a prvym dnom menstruacie to cele zacne. denne 2-3 injekcie do brucha po dobu asi 2tyzdnov. to je stimulacie. pocas nej ich navstívis tusim 2x koli vysledkom a kontrole vajícok. na poslednej kontrole ti povedia kedy bude odber. zvykne byt od poslednej navstevy do 3dni. uspia ta a zoberu ti vajicka. prvy vklad vajícka je asi na 3-4den od odberu. ostatne sa mrazia a pouziju na dalsi pokus. len pocitaj s financiami cca 1200€
inak cestu zo stanice netusim. ja chodím vzdy autom. takze si nastuduj mapu.
inaj je to v areali nemocnice. ako vojdes dnu tak stale rovno takmer az na koniec cesty. po pravej strane je budova bude na nej napis iscare.. je to za odbočkou do bufetu 🙂
@merry1001
@aysuna ahojte takze na ultrazvuku nic nebolo vidiet a krv mi vysla pozitivne ale hodnota HCG je dost niska iba 50 takze mi nic nevedeli povedat a otporucili mi aby som isla ku svojej Dr na buduci tyzden niekedy v utorok na kontrolne testy takze zatial je to pol na pol ..takze zasa cakat....ale pozitivne je ze som prvi krat oficialne tehu tak uvidime ako to dopadne

@nelka33 dakujem moja a viem, ze je to pre teba tazke mysliet pozitivne, tak budem ja za Teba 😉