icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

babatenko77
18. feb 2014

@nelka33 dakujem moja a viem, ze je to pre teba tazke mysliet pozitivne, tak budem ja za Teba 😉

sara20
18. feb 2014

@nelka33 ale ved tes to aj ukazuje.nebolo ti zle z inekcii.mna to caka v lete.bojim sa ale verim ze sa ujme na 1krat.

sara20
18. feb 2014

@babatenko77 jaaaj,myslis tu ziadost.vsak?budes mat rychlo za tym.my ideme v lete uz.

babatenko77
18. feb 2014

@sara20 no ta ziadost nas suri, ale hadam to stihneme. ved si dame vediet. keby sa nam to vsetkym tento rok podarilo, to by bolo supeeer 🙂

sara20
18. feb 2014

@babatenko77 ja som uz od pondelku mohla pichat.bojim sa a nemam este pracov.zmluvu v praci podpisanu,tak musime cakat

aysuna
18. feb 2014

@nelka33 no u nas to bolo zabavne, lebo rano mi to Cickova nezdvihala a tak som volala sestricke co je na recepcii...a sme sa dohodli, ze do pol 9 pridem...potom ked som tam prisla, tak vsetci vysmiati, ze ci to myslim vazne, ze dnes na Valentina dojdem pozitivna ;)...tak mi vzali krv a isla som na sono, lekar ma ubezpecil, ze to je este prilis skoro a nic tam nemusi byt vidno...ale potom ked dal lupu, tak sme videli malu 2mm bodku....tak som odtial odchadzala s dobrou naladou a potom o pol 3 mi volali, ze mi gratuluju, ze vysledky krvi su pozitivne...teraz v piatok mam opat kontrolu, tak som zvedava ;)

sara20
18. feb 2014

@babatenko77 bodaj by bol plodny 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sara20
18. feb 2014

@aysuna gratulujem.taku spravu by chcela kaza z nas pocut

nelka33
18. feb 2014

@aysuna jej tak to je super ja sa velmi tesim ze ti to takto vyslo som ja zvedava co mi povedia vo stvrtok tak mi drz palce 🙂

nelka33
18. feb 2014

@sara20 nie ja som injekcie znasala dobre nemala som ziadne problemy vsetko v pohode a ty preco vlastne ides na ivf?pozeram ze jedno dieta uz mas

sara20
18. feb 2014

@nelka33 chceme 2.

merry1001
18. feb 2014

@nelka33 super, jasne, ze silnie, velmi drzim palce vo stvrtok, ja to vidim na dve 🙂

alisita
18. feb 2014

@nelka33 dovolila som si precitat predchadzajucu konverzaciu :P a jednoznacne // drzim silno palce .... normalne to prezivam s tebou

katika31
18. feb 2014

@nelka33 urcite je silnejsia...ved preto som sa pytala, ktora je dnesna.
Je to na dobrej ceste...drzkaj sa...

nelka33
18. feb 2014

@merry1001
@alisita
@katika31 baby ja vam velmi pekne dakujem a dufam ze budete mat pravdu a urobim aj zajtra testik aj ked sa troska bojim aby to nebolo slabsie .

katika31
19. feb 2014

@nelka33 ahoooj..uz si testovala? Som zvedavaaaa

noemyy
19. feb 2014

Ahojte dievčatá chystáme sa do Iscare po prvýkrát prosím napíšte mi čo a ako a začo sa vlstne platí pri prvej návšteve čo to obnáša a tak okolo toho bližšie niečo. Vďaka

nelka33
19. feb 2014

@katika31 ano testovala ciarka bola taka ako vcera ale zo zajtrajska mam trocha aj strach ☹ co mi povie Dr ....tak baby drzte mi palce

katika31
19. feb 2014

@noemyy my sme neplatili nic pri prvej konzultacii...
Iba muzovi robili spermiogram ...to stalo 9eur.inak nic sme nikdy neplatili...ani za sona,ani za vysetrenia.
Az potom, ak ti budu robit nejaku laparoskopiu, alebo ine ukony...vtedy budes platit.

zuzulik85
19. feb 2014

baby, toto tu musim dat. nieje to moje. Je to foto mojej kamosky. uz aj porodila, no ked dnes dala tuto foto na net nedalo mi.. tooooolko smiechu! aj ona s muzom sa na tom riadne smiali.. ze maly ufonik 😀
aj ja raz chcem taku foto!!!!!!!

zuzulik85
19. feb 2014

@noemyy my sme pri prvej konzultacii platili cca 30€... robili muzovi aj odber na rozbor.. inak je prvy pohovor uplne super. hlavne ti daju nadej.. no prejst si celym cyklom je trosku na nervy, ale co uz narobíme 😎

noemyy
20. feb 2014

@zuzulik85
ahoj tak ďakujem za info a čo si treba priniesť zo sebou na prve stretnutie?aj krv všetko mi budu brat?koľko návštev nás asi čaká kým sa dostaneme k odberu vajičok a prenosu približne?kde sa to presne nachádza to Iscare sme z ďaleka tak ked pridem na vlakovu stanicu tak je to ďaleko peši alebo mi tam ide bus alebo ako sa tak dostanem?nemáš mail na niekoho kto tam objednáva lebo som našla jeden a aj to mi nikto neodpisuje.dik

babatenko77
20. feb 2014

@noemyy lepšie je tam zavolať

zuzulik85
20. feb 2014

@noemyy tu je link.. vsetky cisla a maily maju aktualne. objednavas sa na recepcii, tak volaj cislo na recepciu. tam ti vsetko povedia http://www.iscare.sk/pre-klientov/kontakt/konta...
my sme mali prvu navstevu taku informativnu. vzali muzove spermie a trebalo nam priniest nase kartoteky od obvodnej lekárky, ty môzes aj od gynekologa. ale nieje to az tak nutné. pokial si doteraz nemala ziadne problemy. prines vsetky vysledky na zaklade ktorych viete ze to prirodzene nejde, ze potrebujete umele oplodnenie. kym zacnes cely ten cyklus pojdes tam 2x. prvy krat je vsetko informacne a doky ti vypise ziadost do poistovne. potom cakas 2mesiacce kym ti ju schvalia. potom ides na druhe stretnutie kde ti presne popisu ake lieky zacnes brat. a prvym dnom menstruacie to cele zacne. denne 2-3 injekcie do brucha po dobu asi 2tyzdnov. to je stimulacie. pocas nej ich navstívis tusim 2x koli vysledkom a kontrole vajícok. na poslednej kontrole ti povedia kedy bude odber. zvykne byt od poslednej navstevy do 3dni. uspia ta a zoberu ti vajicka. prvy vklad vajícka je asi na 3-4den od odberu. ostatne sa mrazia a pouziju na dalsi pokus. len pocitaj s financiami cca 1200€
inak cestu zo stanice netusim. ja chodím vzdy autom. takze si nastuduj mapu.
inaj je to v areali nemocnice. ako vojdes dnu tak stale rovno takmer az na koniec cesty. po pravej strane je budova bude na nej napis iscare.. je to za odbočkou do bufetu 🙂

zuzulik85
20. feb 2014

@noemyy a ked vojdes dnu do budovy, tak za starymi dverami na pravo po schodoch na 1.posch. a na 1.posch tiez napravo. to uz isto najdes

merry1001
20. feb 2014

@nelka33 tak ako krvicka?vyska hcg?

aysuna
20. feb 2014

@merry1001
@nelka33 aj ja som strasne zvedava, cely den som na nu myslela a verim, ze vsetko dobre dopadlo...mne pri prvom raze nepovedali vysku hCG, preto som na zajtra strasne zvedava ako to dopadne ;)

nelka33
20. feb 2014

@merry1001
@aysuna ahojte takze na ultrazvuku nic nebolo vidiet a krv mi vysla pozitivne ale hodnota HCG je dost niska iba 50 takze mi nic nevedeli povedat a otporucili mi aby som isla ku svojej Dr na buduci tyzden niekedy v utorok na kontrolne testy takze zatial je to pol na pol ..takze zasa cakat....ale pozitivne je ze som prvi krat oficialne tehu tak uvidime ako to dopadne

aysuna
20. feb 2014

@nelka33 ale to je super, tebe aspon povedali vysku hCG a mne nic, preto som ako na ihlach, ze ako mi to zajtra dopadne 🙂 ja som si dnes spravila aj test, lebo som sa bala, ale nastastie mam poriadne kolajnice 🙂

nelka33
20. feb 2014

@aysuna tak nieje to nejako vela no ale uvidime co bude po dalsom odbere a ja som sa spytala kolko som mala ale oni si asi skvor myslia ze to uz odislo a toto bolo len zbytkove HCG no mudrejsia budem len buduci tyzden ...a ty budes mat urcite riadne vysoke