Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@babatenko77 to vazne.tak stihate schvalenie.
@sara20 ano moja, stíhame 🙂 ..teším sa, bojím sa, všetko 🙂
@babatenko77 nebojkaj.potom my pokecas pocity.hadam hned sa ujme.prajem
@sara20 ďakujem 😵 Verím v to 🙂
@babatenko77 ahoj. drzim silno palce..
@zuzulik85 ďakujem Zuzi 🙂
@sara20 @zuzi20 ahojte kocky...dnes som si volala do car...ze ako sa maju malinke...z tych 4 oplodnenych mam teraz jedno 6bunkove a tri 8bunkove...tak som rada,ze vsetky 4 zatial prezili...vklad mi naplanovali na 6ty den...cize v pondelok..
A teraz opat zas cakat v akom budu v pondelok v stave...zas len cakat...juuuj...stale len cakame .. vsak?
@zuzi20 ahoj...ano urobili...hned pri vklade...hehe...iba taka mala bublinka a sipka k nej...ale ta bublina im iba signalizuje,kde sa to embryjko nachadza....to predsa este nie je vidno na sone...no ja som chcela iba jedno...druhe si chcem nechat na neskor...ako surodenca...alebo ako druhy pokus,ak tento nevyjde..dakujem za drzanie palcov 😉
@zuzulik85 Ahoj, tak dlhsie som tu nebola, ale mam sa relativne dobre, kopec prace v praci, tak som nic nestihala. . .od 15teho dna uzivam prednison, dnes som dostala ms, tak so zacala pichat fraxiparine, na 14ty den sa objednam na utz a vklad zvysnych dvoch mrazacikov vidim na 7. aprila.Ty sa mas ako?Co nove?
@babatenko77 kedy cakas ms? Nebudeme vkladat spolu?🙂
@merry1001 joj, no pekne, dávaš oboch naraz? silno ti držím palce. Ja? Stále bez roboty, najnovšie už bude bez roboty asi aj muž. Od januára majú 600e výplaty a to sa nedá žiť z toho. Tak pozerá ponuky na kamionistu po celom SR. Tak som zvedavá aké časy nás čakajú.. Takže je možné že aj našetrené peniaze na ivf asi minieme. No neviem. Ale verím že zmena nám pomôže sa pohnúť z miesta. Len nech sa to podarí podľa plánov..
@zuzulik85 fuuu,tak 600 eur je podla mna pre muza straaaasne malo a to nehovorim o to, ze to mate pre dvoch. . .snad sa Vam coskoro podari najst lepsie prace, odisiel by stres a ivf islo lahsie. . .moj muz podnika a ja tiez pracujem za pekne peniaze, no obaja sme stale na telefone a domov prichadzame vecer, vsetko ma vyhody a nevyhody. 😒
@katika31 no mohla si dat obe naraz, ak by sa ujali, tak by bola dvojnasobna radost. 😉 Nam sa podarili z prveho IVF dvojicky, to bolo radosti...kedze sa nedarilo 6 rokov. A ti poviem, ze si nejako neviem predstavit, aky to bude pocit mat len jedno babatenko v brusku...ked tamboli dvaja, tak im bolo veselo aspon. 😀
@shanis ano je pekne mat dvojicky...manzel je z dvojiciek a ked mi svokra rozpravala,ake to bolo s dvoma tazke ..tak som sa veruze aj dost zlakla... s manzelom sme sa dohodli na jednom...aspon 1.krat...ale ano mat dvojicky musi byt fantasticke...cely zivot aj ked budu dalej od seba..budu stale spolu
Ahojte, my ideme s manzelom vo stvrtok len na prvu konzultaciu. Pred dvomi tyzdnami mi brali krv. A tak pojdeme, kde sa musime uz rozhodnut. Vraj sa potom caka zhruba 2 mesiace a stoji to cca 800€
Vidim, ze si tu pisete, prosim Vas, co je PK? a ono je cenovy rozdiel medzi tym, ked odobrate vajicko sa oplodni prirodzene alebo ked sa oplodni vpichom priamo do neho? Cim viac vajicok, tym viac penazi?a citala som, ze bolo dozretych vajicok aj 10? preboha, to ja som za pomoci liekov mala tak 3 ☹ Boli sme u doktora Gala, aky pocit z neho mate vy? V tom centre asi uprednostnuju umele, vsak?

ahojte 🙂 tak ja už mám doma injekcie, už len čakám na mrchu a ideme na to 🙂