Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@shanis nie som Pn...dnes som uz pracovala a vybavovala veci...robim v realitke...vcera som trosku polihovala, ale ja nie som velmi zastanca toho, ze by mala zena po transfere len lezat...mozno fakt v prvy den...nehovorim,ze ma skakat na svihadle a umyvat okna...ale zas prechadzka po lese ci meste nemoze predsa uskodit.
Neviete nahodou za kolko po ET sa expandovana blastocysta uhniezduje? A co to vlastne znamena ta expandovana?
@merry1001 ja čakám niekedy v piatok, len u mňa je to s ms všelijaké, takže neviem kedy príde 😒
@katika31 niekomu s a uhniezdi hned po vklade,ale vacsinou tie dva dni po,podla toho aka je hyperaktivna- samozrejme srandujem 🙂 🙂🙂 prve dva dni su najdolezitejsie 🙂 drzim silno papce,my ideme v pondelok na Ket🙂 a este jedna vec,blastocystsa sa?oznacuje bud A1 alebo A2 ta dvojkova je mensej kvality,mas aj v?papieroch napisane aka bola 🙂
Ahojte baby, neviete náhodou, či v Iscare Martin robia aj IVF soft? Ďakujem
@zuzkabm ahoj, my sme uz boli na prvej konzultacii, Galo bol velmi prijemny a zdal sa mi celkom fér. Hej icsi ti predrazi ivf, lebo sa plati za napichnutia vajicok a je to tam odstupnovane. Zalezi ci to potrebujete, ak mate dobry spg tak nie, my to potrebujeme urcite, lebo mame zly spg. Ja som mala v 1. ivf 13 vajicok a to som bola este slabota, niektore baby maju aj 20 🙂 to budes taká naspídovaná 😀 😀
Ahojte baby som tu nováčik. ..a potrebovala by som jednu info.Dnes som bola v Iscare na prve sono a odber krvi. Vie mi niekto povedať ako sa vola ten vysoky doktor na okuliaroch? 🙂
A mám ešte jednu otázku. Dnes mam 32 den cyklu. Pycham si uz 10 den Decapeptyl a mala by som prejst na Puregon...ale neviem kedy..Môžete mi poradit ako dlho to este vsetko bude trvat?Kedy sa robí samotny vyber vajicok? Uz to vsetko trva od konca novembra a uz by som to chcela mat za sebou...
@shanis vsak jasne,ze ide o to,aku ma kto pracu...
Mozno som to zase ja prehnala s aktivitou...vcera som sa nezastavila od rano do vecera...potom som este zametala ten hnusny bordel,co nam to nechali...este moj mm vysavat a utieral prach...toho by som sa uz bala...
Bodaj by si mala pravdu a nech je uz malicke silno zavrtane 😉
Baby moje, bude mi treba aj karta z gyndy? (myslím od obvodného gynekológa)
Ahoj babatenko77 ak si prekonala nejaké gynekologické zákroky alebo vážnejšie choroby, tak si radšej vezmi. Určite to nebude na škodu 🙂
@zuzi20 moj bol na troch spg 1.bol zly, 2.este horsi a 3.sa zlepsiel, bol v norme, akurát ze spermie nemali dobry tvar ale tak asistentka povedala, ze len 2 z 10 maju dobry aj tvar. A Galo nam povedal, ze to nie je dobry spg..Tak ja neviem. Muz ma pocit, ze nas chcu nasilu dotlacit na umele - to je to ivf? som zvedava, co nam dnes povedia. neviem sa vôbec rozhodnut, ci mame ist na inseminaciu alebo odrazu na ivf
A Vam sa na prvy raz nepodarilo? Ako dlho sa snazite?
@danka158 Galo je jeden uzasny prijemny lekar na ktoreho nedam dopustit...odporucil ma na neho moj gynekolog a vkladala som do neho vsetky nadeje a aj sa oplatilo...mozno mal zly den, nevedno...ale vsetky moje navstevy u neho boli prijemne...ale tak 100 ludi 100 chuti...niekomu sa paci, niekomu nie ;)
@zuzi20 tak to mi je luto, nabudude to uz vyjde. Treba verit..toto si hovorim kazdym dnom.. Nie vzdy to pomoze, ale lepsie, ako sa tym trapit. My sme dnes boli po vysledky krve, co mi minule brali. Gala zastupovala nejaka doktorka. Zdala sa mi taka empatickejsia, ´pozitivnejsia. Vysledky som mala dobre, co som rada. akurat mam nedostatok vitaminu D a nejake nadoblickove hormony ..ale to je kvoli tomu, ze mam polycysticke vajecniky- Spisali sme ziadost na IVF a kym budeme cakat na schvalenie, dohodli sme si inseminaciu. Lebo podla nej by sme to mali skusit. Manzel mal v decembri docela ok vysledky, ma len zly tvar spermii. Drzte palce. Taka stastna by som bola, keby sa to konecne podarilo...
@danka158 Danka asi mal fakt len zlý deň, on je hrozne fain 🙂

@katika31 moji chalani budu mat pomaly 10 rokov...ja som mala to stastie, ze boli odmalicka pokojny, budili sa len na kojenie a skoro stale spali🙂, koliky len obcas...no ukazkove deticky, tak ja sa nemozem stazovat....teraz ale uz bude stacit jedno...aj ked som sa pohravala s myslienkou, ze by som pristala kludne dalsie dvojicky🙂...ale doma sme sa zhodli, ze dame len jedno vlozit.
No a ty mas prvy den "cakania" za sebou...si PN? Dufam, ze oddychujes a nechavas sa doma rozmaznavat a obskakovat, hmm?😉