icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

merry1001
30. mar 2014

Ahojte, chystate sa niektora tento tyzden na et,ket?

katika31
31. mar 2014

Ahojte...
Tak dnes prva kontrola...a doki videl na sone malu skoro 6mm bublinku....juj ... este tak vediet vysledky z krvi a az potom sa zacnem radovat...
Inak objednal ma zas o 2 tyzdne...neviete preco? Ved to by este nemalo bit srdiecko...ci uz ano?zhruba v 7 tyzdni?
Alebo sa len chce presvedcit,ci je vsetko ok??
A zase je tu to nase slavne cakanie dvojtyzdnove...🙂))

babatenko77
31. mar 2014

@merry1001 a ty? 🙂 Ja si ešte počkám 🙂

merry1001
31. mar 2014

@babatenko77 ja idem v piatok a rozhodla som sa vlozit posledne dva mrazaciky 🙂

misaelka
31. mar 2014

@katika31
@merry1001
@babatenko77
baby kolko trva kym najdu darkynu? kolko sa caka? dakujem za infosky. a strasne moc gratulujem k miminkam.

marverka
31. mar 2014

Ahojte dievčata, prosim vas nemá niekto merional alebo menopur?dakujem

katika31
31. mar 2014

@misaelka juuuj..tak to ja netusim...neskusila si sa opytat priamo v centre? Tam by ti vedeli isto povedat

zuzi20
31. mar 2014

@katika31 jeeej tesim sa 🙂 to je inac zvlastne, ze robia hned sono. V GF brali len krv. A kedy mas vysledky krvi? Drzim silno palce nech sa ta bublinka drziii ako kliešť 🙂

katika31
31. mar 2014

@zuzi20 uz som mala aj z krvi...vysledok hcg ... 1643 😵
Dakujem za drzanie palcov...

zuzi20
31. mar 2014

@katika31 joj tak to je riadne HCG ! Gratulujem a tesim sa. Dodala si nam zase nádej 🙂

katika31
1. apr 2014

@zuzi20 Zuzi...ja som tomu nemohla a este stale nemozem uverit...ani sa mi len nesnivalo o tom.,ze by sa nam to mohlo podarit na 1.krat.
Moj nazor..uplne jednoduchy....zakladom je zdrave a zrele vajicko, ktore sa da oplodnit zdravou spermiou a vyvinie sa z toho zdrave embryjko..niet ineho dovodu, aby sa neuchytilo..za predpokladu,ze ma zena pekne narastenu sliznicu..
To je cela veda...
Ja som ani nelezalala po ET...uplne normalne som fungovala...chodila do prace..upratovala...dokonca aj okna som umyvala asi 4den po et...len nic tazke som nedvihala samozrejme..stale som myslela na babatko...hladkala brusko..manzel ma zacal od zaciatku zdravit ako dvoch..."ahojte"... najhorsie zo vsetkeho je to cakanie...neustale na nieco cakat...to je trosku na nervy..
A vobec ale vobec..ani pri vyplneni celeho dna pracou a zabavou..sa neda na to nemysliet... zena na to mysli...je to uplne prirodzene a podla mna by bolo chore,keby si nam vobec nespomenula...
Tot moje postrehy...
Tak Vam vsetkym zelam vsetko dobre..nech kazda z Vas pociti tu obrovsku radost a nadsenie,ked sa pozrie na testik a najde si tam vytuzene 2 // a aby vseko dobre dopadlo...vysledky,vysetrenia...porod a zdrave krasne babo...
Majte krasny dnik... 😉

babatenko77
1. apr 2014

@merry1001 aj ja idem v piatok na sono. možno sa stretneme. Budem ti moooc držať palce 🙂

danka158
1. apr 2014

@babatenko77 aj ja idem v piatok rano na sono 😉 dufam ze uz na posledne pred odberom vajíčok 🙂

babatenko77
1. apr 2014

@danka158 do martina?

danka158
1. apr 2014

@babatenko77 Áno, určite sa tam rano uvidime 😉

zuzi20
1. apr 2014

@katika31 napísala si to krasne 🙂 dakujem

zuzi20
1. apr 2014

@shanis ahooj, no co uz ti volali z MT, ze mas schvalenu ziadost? Mne este nie..

shanis
1. apr 2014

@zuzi20 ahoj, no volala som tam ja dnes 😉 Cakaju, ze to pride kazdym dnom, lebo to udajne musi ist este na nejake schvalenie...neviem, moc som tomu nerozumela 😒 ale ze sa hned ozvu, tak uvidime...
Verim, ze aj nam sa vsetko podari tak ako katike33. 😉

shanis
1. apr 2014

@katika31 no vidis moja, ani si sa nenazdala a uz to mas za sebou a so stastnym koncooom, jupiiii🙂 tesim sa s tebooou 😉 Dobre sme drzali palce, vsak? 😀

babatenko77
2. apr 2014

@danka158 tak do mňa kopni 😀

danka158
2. apr 2014

@babatenko77 chichichi, srandistka 😀 😀

babatenko77
2. apr 2014

@danka158 šak mi musíš dať nejaké znamenie 😀

danka158
2. apr 2014

@babatenko77 tak ak je fotka aktuálna, a spoznam ťa, tak sa určite prihovorim 😉 kopat ta nebudem 😀 😀 😀 Ideš so svojou polovičkou, alebo sama?

babatenko77
2. apr 2014

@danka158 fotka je približne aktuálna 😀 mám svetlejšie vlasy inak som taká istá 😉 Idem asi s polovičkou a ty? V pondelok tam bolo strááášne veľa ľudí, minulý piatok tiež, tak som zvedavá.

danka158
2. apr 2014

@babatenko77 ja idem so svagrom..manžel nemôže 🙂 aj ja som bola v pondelok 😉 a máš pravdu v poslednej dobe je vela ľudí 🙂

danka158
2. apr 2014

Baby vie mi niektorá pomôcť? Som 8 den v stimulacnej fáze. .a odber cca bude v pondelok...utorok. Včera som mala s manželom pohlavny styk...a vraj sa to uz nesmie. ..mohlo mi to nejako uskodit? Nemate s tym niektora skusenost? Dnes som mala silnejší vytok..a bojim sa, ze som tym uškodila. ☹

shanis
2. apr 2014

@zuzi20 Zuzik, dnes mi z centra volali a mame sa tam prist v piatok ukazat. 😉 som aj trosku nervozna, ale velmi sa tesim. Volali aj tebe dnes?

merry1001
2. apr 2014

@babatenko77 nesedela si nahodou v pondelok na pravej strane pod telkou vlavo?

babatenko77
3. apr 2014

@merry1001 nie moja, stála som. nemala som kde sedieť 🙂

babatenko77
3. apr 2014

@danka158 no nemalo by sa sexovať od stimulky, ale už sa stalo. Nestresuj, určite to nie je katastrofa 😉