Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@tifannybd Ďakujeme, presne toto potrebujeme 🙂
@babatenko77 uz si pichas?
@sara20 nie, čakám na mrchu. mala by dojsť dnes, ale s mojím cyklom rátam tak v nedeľu až v utorok 😒 ...jáj, nech už príde mrcha jedna 😀 Potom už ju nechcem ani vidieť! 😵
@zuzi20 a tak aspon povedali to narovinu, ze IUI nie..zbytocne by bolo dalsie sklamanie z neuspechu. a kedy ste podavali ziadost? Nam povedali, ze sa caka zhruba 5tyzdov a bude to stat cca 1000€. aj ked minule nam tak povedali ze isto 800..dufam, ze nabuduce to nebude uz 1500€ 😠
ale to je jedno, hlavne nech sa to uz podari..
@zuzi20 nie, neboli. Len Galo hovoril 800 a ta doktorka 1000..tak len dufam, ze do tretice nam nepovedia viac...tak povedala,ze to schvalenie trva 5 tyzdnov. Tak by to asi nemalo trvat viac. Snazim sa na to velmi nemysliet, niekedy to nejde. Takze vas to tiez caka onedlho..moc drzim palce. A po ivf pojdes na pn? Ja by som ani nesla, aby som na to nemyslela, lenze ten stres v praci mi nestoi za to. A asi by mi ani nepomohol. Dam vediet, ked bude nieco nove,..
ahojte zienky,
neostal nahodou niektorej menopur, m,erional, alebo orgalutran. -nemusi byt cele bal. exp do 5/2014 dakujem moc
ahojte baby, mohli by ste mi napisat ako prebieha kratky protokol? kolko to cele tak trva? odber vajíčok je kolky den?
@babatenko77 ahoj moja. ja som mala krátky protokol. kontrolu som mala v prvom prípade 5ty a 9ty den 11den odber.. v druhom prípade kontrola 7 a 9ty deň 11deň odber. ako sa máš?
@zuzi20 tiez mi napadlo nebyt doma, lenze ide skor o tom, ze cely den v praci stojim a som tam skutocne v strese. Domov chodim z prace maximalne vynervovana, takze fakt neviem. Lenze ak budem doma, budem na to mysliet. Zvazujem, ze sa niekam vyberieme. len dva tyzdne je dlha doba ist len tak na dovolenku 😀 musim sa potom asi poradit s lekarom. alebo si urobim citaciu pn-ku lebo mam 10 knih, ktore si chcem precitat 😀 dufam, ze to nebude nevhodna otazka, ale tak mate uz babo, ci sa snazite o prve?
@zuzulik85 ahoj Zuzi 🙂 Mám sa fain, dnes som si začala pichať a v pohode 🙂 v piatok idem na kontrolu, tak uvidíme.
@babatenko77 výjde to, neboj. a si na PN? či ešte nie...
@zuzulik85 niesom na PN a zatiaľ sa nechystám. S kolegyňou sme si to vydiskutovali, čo ma teší. Nechcem sedieť doma a čakať...
@babatenko77 asi je to takto lepšie.. aspoň na to až tak neustále nemyslíš ako keby si doma len čakala. Tak len pekne stimuluj aby si mala krásne vajíčka...
@zuzi20 ahoj zuzi, ja som dnes volala do VsZP a ziadost je uz schvalena🙂 som ostala prijemne prekvapena, lebo z centra na schvalenie to posielali 10.3. a zajtra to uz posielaju naspat do centra...take to cele trvalo len nejakych 15 dni...teda, cakala som aspon dva mesiace. 😉 Takze predpokladam, ze aj tvoje ziadost je uz schvalena...onedlho sa do toho pustime, hmm? 🙂
Ahoj, jaj som myslela,ze po 10 dnoch ides na krv. Tak to som zvedava,drzim palce!!!

Ahoj baby, čítam si tu tie vaše príspevky a chcem vám len povedať, že vám veľmi držím palce. Pred cca 2ma rokmi som bola v Martine na IVF a dnes mám 13 mesačnú nádhernú princezničku. Nám sa to podarilo na prvý šup. Ak vám smiem poradiť, myslím že fakt je to len a len o psychike. Treba byť úplne v pohode a najlepšie tie dva dni po transfere na to myslieť co najmenej. Pokojne choďte do prace alebo majte voľno a nejak sa rozptýlte, podľa možnosti na to vooooooobec nemyslite 🙂 viem ze je to ťažké ale skúste to. Takže vám držím palce a prajem nech mate všetky čo najskôr krásne guľaté brušná 🙂