Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Ahojte...
Tak dnes prva kontrola...a doki videl na sone malu skoro 6mm bublinku....juj ... este tak vediet vysledky z krvi a az potom sa zacnem radovat...
Inak objednal ma zas o 2 tyzdne...neviete preco? Ved to by este nemalo bit srdiecko...ci uz ano?zhruba v 7 tyzdni?
Alebo sa len chce presvedcit,ci je vsetko ok??
A zase je tu to nase slavne cakanie dvojtyzdnove...🙂))
@merry1001 a ty? 🙂 Ja si ešte počkám 🙂
@babatenko77 ja idem v piatok a rozhodla som sa vlozit posledne dva mrazaciky 🙂
@katika31
@merry1001
@babatenko77
baby kolko trva kym najdu darkynu? kolko sa caka? dakujem za infosky. a strasne moc gratulujem k miminkam.
Ahojte dievčata, prosim vas nemá niekto merional alebo menopur?dakujem
@zuzi20 Zuzi...ja som tomu nemohla a este stale nemozem uverit...ani sa mi len nesnivalo o tom.,ze by sa nam to mohlo podarit na 1.krat.
Moj nazor..uplne jednoduchy....zakladom je zdrave a zrele vajicko, ktore sa da oplodnit zdravou spermiou a vyvinie sa z toho zdrave embryjko..niet ineho dovodu, aby sa neuchytilo..za predpokladu,ze ma zena pekne narastenu sliznicu..
To je cela veda...
Ja som ani nelezalala po ET...uplne normalne som fungovala...chodila do prace..upratovala...dokonca aj okna som umyvala asi 4den po et...len nic tazke som nedvihala samozrejme..stale som myslela na babatko...hladkala brusko..manzel ma zacal od zaciatku zdravit ako dvoch..."ahojte"... najhorsie zo vsetkeho je to cakanie...neustale na nieco cakat...to je trosku na nervy..
A vobec ale vobec..ani pri vyplneni celeho dna pracou a zabavou..sa neda na to nemysliet... zena na to mysli...je to uplne prirodzene a podla mna by bolo chore,keby si nam vobec nespomenula...
Tot moje postrehy...
Tak Vam vsetkym zelam vsetko dobre..nech kazda z Vas pociti tu obrovsku radost a nadsenie,ked sa pozrie na testik a najde si tam vytuzene 2 // a aby vseko dobre dopadlo...vysledky,vysetrenia...porod a zdrave krasne babo...
Majte krasny dnik... 😉
@merry1001 aj ja idem v piatok na sono. možno sa stretneme. Budem ti moooc držať palce 🙂
@babatenko77 aj ja idem v piatok rano na sono 😉 dufam ze uz na posledne pred odberom vajíčok 🙂
@danka158 do martina?
@babatenko77 Áno, určite sa tam rano uvidime 😉
@danka158 tak do mňa kopni 😀
@babatenko77 chichichi, srandistka 😀 😀
@danka158 šak mi musíš dať nejaké znamenie 😀
@babatenko77 tak ak je fotka aktuálna, a spoznam ťa, tak sa určite prihovorim 😉 kopat ta nebudem 😀 😀 😀 Ideš so svojou polovičkou, alebo sama?
@danka158 fotka je približne aktuálna 😀 mám svetlejšie vlasy inak som taká istá 😉 Idem asi s polovičkou a ty? V pondelok tam bolo strááášne veľa ľudí, minulý piatok tiež, tak som zvedavá.
@babatenko77 ja idem so svagrom..manžel nemôže 🙂 aj ja som bola v pondelok 😉 a máš pravdu v poslednej dobe je vela ľudí 🙂
Baby vie mi niektorá pomôcť? Som 8 den v stimulacnej fáze. .a odber cca bude v pondelok...utorok. Včera som mala s manželom pohlavny styk...a vraj sa to uz nesmie. ..mohlo mi to nejako uskodit? Nemate s tym niektora skusenost? Dnes som mala silnejší vytok..a bojim sa, ze som tym uškodila. ☹
@babatenko77 nesedela si nahodou v pondelok na pravej strane pod telkou vlavo?
@merry1001 nie moja, stála som. nemala som kde sedieť 🙂
@danka158 no nemalo by sa sexovať od stimulky, ale už sa stalo. Nestresuj, určite to nie je katastrofa 😉

Ahojte, chystate sa niektora tento tyzden na et,ket?